Maseczki klasyczne

Ziaja HA+, Maseczka do twarzy z kwasem hialuronowym i nie tylko!

Ziaja
Ziaja Maseczka do twarzy z kwasem hialuronowym 55ml

• 4 lutego 2025 o 6:44
    okej
    Jestem pod wrażeniem kompaktowości oraz poręczności maseczki. Moja cera ją polubiła, za to że skład jest w 92% pochodzenia naturalnego oraz jest wegańska. Stosowałam co kilka dni i wygląd mojej cery się poprawił. Kondycja cery stała się o wiele lepsza. Jest wygładzona, nawilżona i zrewitalizowana. Jest widoczny efekt wypoczętej cery. Maseczka posiada delikatny zapach. Bez problemu rozprowadza się po twarzy. Konsystencja nie jest mocno zbita. Nie wywołała u mnie żadnej reakcji alergicznej czy podrażnienia. Z przyjemnością powrócę do tego kosmetyku.
  • 14 grudnia 2024 o 19:40
    Ekspresowa pielęgnacja z dobrym składem
    Maseczka do twarzy z kwasem hialuronowym to kosmetyk zamknięty w poręczną, niewielkich gabarytów miękką tubkę z zamknięciem na klik o pojemności 55 ml. Opakowanie jest proste, przezroczyste, dzięki temu kontrolujemy zużycie produktu, bez zbędnych dodatków, z wyraźnymi napisami w pomarańczowycg barwach (HA+). Maseczka ma beżową barwę, z delikatnymi drobinkami, które peelingują skórę. Jest to kosmetyk o kremowej, gęstej konsystencji, łatwo się ją nakłada na skórę. Zapach jest bardzo przyjemny, delikatny, uprzyjemnia pielęgnację. W składzie maseczki znajdziemy kwas hialuronowy, celulozę, glicerynę roślinną, olej canola i fitosfingozynę. Kosmetyk posiada dobry skład i aż 92% składników pochodzenia naturalnego. Maseczka do twarzy z kwasem hialuronowym sprawia, że cera jest gładka, dobrze napięta, oczyszczona. Stosując tą maseczkę moja cera zyskała odświeżenie i jest bardziej promienna. Regularne jej stosowanie sprawia, że cera jest wypoczęta i w dobrej kondycji. Ekspresowa pielęgnacja w krótkim czasie. Maseczka jest bardzo wydajna, bo wystarczy niewielka ilość aby nałożyć na twarz, dodatkowo łatwo się zmywa.
    Zalety:
    • skład
    • pojemność
  • 21 kwietnia 2024 o 8:51
    Maseczka Ziaja HA+ z kwasem hialuronowym
    Maseczka Ziaja HA+ z kwasem hialuronowym to kolejny hit tej firmy. Świetny wegański skład,bez zbędnej chemii barwników i wypełniaczy. Zawartość kwasu hialuronowego zapewnia głębokie i długotrwałe nawilżenie. Ja ją stosuję co kilka dni. Jest wydajna, wystarczy cienka warstwa. Wygładza, nawilża,nie uczula,nie podrażnia. Zdecydowanie polecam ☺️ Przystępna cena, ogólnie dostępna w drogeriach.
    Zalety:
    • Nawilża , wygładza,koi
    Wady:
  • 21 lutego 2024 o 14:15
    Bardzo przyjemna
    Maseczka ta jest niesamowicie przyjemna, po pierwsze pięknie pachnie, ma w sobie delikatne drobinki, które jakby peelingują, sama cudownie nawilża twarz. Jest zamknięta w tubie, w której widać ile produktu jest jeszcze w opakowaniu. Ja nakładałam ją pędzlem. Niestety nie jest zbyt wydajna, na szczęście cena jest na tyle niska, że spokojnie można pozwolić na zakup. Zaletą jest też to, że nie trzeba jej trzymać długo na twarzy.
  • 22 stycznia 2024 o 17:44
    Fajna ale bez wow
    Tubka 55 ml poreczna, kremowa konsystencja z drobnymi jedno kolorowymi drobinkami. Zapach dość wyrazisty Skóra jest miękka oczyszczona bez podrażnien czy innych niespodzianek, a jest sucha. Maseczka nie zrobiła mi krzywdy ale też efektów wow nie zauważyłam. Jak na tego typu produkt jest wydajna