Maseczki klasyczne

Marion SPA, Maseczka odżywcza do cery suchej i wrażliwej z białą glinką

Marion maseczka glinka biała saszetka

• 26 października 2023 o 12:35
    Takie sobie
    Maseczka jest zamknięta w saszetce o pojemności 10 ml. Szata graficzna jest jak zawsze ładna i wpadająca w oko. Maseczka jest fajnej konsystencji kremowej a do tęgi lekkiego kolorku zielonego. Maseczka bez żadnego problemu aplikuje na twarz. Nie zauważyłam żeby spływała. Maseczkę szło szybko i bez żadnego problemu zmyć. Nie zauważyłam żadnych podrażnień. Jakie efekty zauważyłam ? Skóra jest bardzo fajnie gładziutka w dotyku, rozświetlona. Jak bym zauważyłam żeby oczyściła oraz zmniejszyła pory wiec jest na plus. Napewno mogę napisać jak dla mnie jest ok i do tego kosztuje groszowe sprawy zaledwie 1 zł.
  • 6 lutego 2020 o 21:18
    Sprawdzony pewniak
    Ta maseczka zawsze mi się sprawdza. Dobrze nawilża skórę, po użyciu twarz jest gładka, miękka i uspokojona. Szybko zasycha i ma łatwą do nałożenia konsystencję. Nie podrażnia skóry, nie ściąga jej. Idealnie nadaje się dla skóry wysuszonej i wrażliwej.
    Zalety:
    • łatwa w użyciu
    • nawilża
    • nie podrażnia
    • chłodzi
    • wygładza
    • cruelty free
    Wady:
    • ma dość specyficzny zapach, ale mnie on nie przeszkadza
  • 19 czerwca 2015 o 19:41
    Dobra
    Maseczka znajduje się w saszetce o zawartości 8g. Jest bardzo wygodna w użyciu i ze względu na malutkie rozmiary jest idealna na wszelkie podróże czy wypady. Konsystencja po zmieszaniu z wodą jest idealna. Tworzy gęstą "papkę", która nie sprawia problemów podczas aplikacji. Po nałożeniu szybciutko wysycha, więc oszczędza nasz czas. Po zmyciu skóra jest gładka, nawilżona i miękka w dotyku. Nie zauważyłam jakiegokolwiek podrażnienia, więc kolejny plus dla marki:) Nie sądziłam, że po jednym razie efekty będą aż tak widoczne. Cera wygląda na zdrową, a koloryt jest wyrównany. Muszę dodać jeszcze, że w składzie nie ma żadnych ulepszaczy-zapychaczy. Wiem już, że przy najbliższych zakupach poszukam tej wersji i spróbuję wykonać ją na bazie olejków. Zobaczymy co z tego wyjdzie :) Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 30 kwietnia 2015 o 19:51
    Nic dodać nic ująć
    Bardzo dobra glinka, na jeden raz, konsystencja w sam raz (po dodaniu 2 łyżeczek wody). Skóra po zmyciu maski jest niesamowicie gładka, miękka w dotyku, zaczerwienienia zniwelowane, skóra ukojona. Nie podrażnił mojej bardzo wrażliwej skóry. Wysycha szybko. Tania i łatwo dostępna. Nie mam żadnych zarzutów;) wrócę do niej na pewno Używam tego produktu od: kilka miesiecy Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 28 maja 2014 o 23:11
    Uwielbiam!
    Nie mogę wyjść z podziwu nad tą maseczką! Jest to najlepsza maseczka jakąkolwiek używałam. Zakupiłam ją zaciekawiona tym, iż jest to proszek, który samemu rozrabia się z wodą. Maseczka cudownie odżywia, nawilża oraz wygładza skórę. Po umyciu twarz jest miękka i gładka jak pupa niemowlaka. Jest po prostu i-d-e-a-l-n-a! Po pierwszym użyciu byłam w szoku, że drogeryjna maseczka działa takie czary;) Maseczka sprawia, że buźka jest wyraźnie odżywiona, a oznaki zmęczenia i nierówny koloryt skóry znikają. Jest rozpromieniona i wygląda na zadbaną. Zdecydowanie jest to maseczka do zadań specjalnych. Jeżeli pragnę rewolucji pięknościowych na mojej twarzy, zawsze sięgam po ten produkt:) Warto wspomnieć o tym, że maseczka na twarzy zasycha. Tworzy się wtedy taka skorupa, która nie wszystkim kobietom może odpowiadać. Mi akurat to nie przeszkadza, lubię takie formy maseczek. Proszek z saszetki starcza na dwie aplikacje. Czyli jak na tak niską cenę i tak wysoką jakość jest ona godna polecenia. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 2 saszetki