Maseczki klasyczne

Pure Heals Real Centella Leaf Sleeping Mask Łagodząca maska do twarzy na noc `Centella azjatycka`

Pureheals Real Centella Leaf Sleeping Mask

• 12 stycznia 2025 o 5:19
    GENIALNA!
    To jeden z najlepszych kosmetyków, jakich używałam, jestem nim absolutnie zachwycona. Opakowanie: szklany słoiczek w pięknym odcieniu wiosennej zieleni Zapach: lekki, całkowicie naturalny, dla mnie cudowny. Mam dużą nadwrażliwość zapachową, odruchowo wącham wszystko, o ile bardzo mocno drażnią mnie zapachy sztuczne, choćby teoretycznie najpiękniejsze, o tyle zapachy naturalne, nawet bardzo intensywne, w ogóle mi nie przeszkadzają - tu jest full natural, nie wyczuwam ani grama sztuczności. Konsystencja - galaretka z drobinkami roślinnymi, bardzo szybko się wchłania, doskonale się rozprowadza, przy bardzo podrażnionej skórze aplikuję produkt dwa razy z godzinnym odstępem Wydajność - mega wydajny produkt, wystarczy bardzo niewiele na twarz i szyję, używałam go mniej więcej 15 razy i zużyłam 1/3 słoiczka patrząc po moim słoiczku wychodzi mi, że wystarczy na ok. 40 aplikacji. MOżna go używać codziennie. Działanie: ten kosmetyk uratował mi twarz stratowaną serum Eveline i za to kocham go miłością bezwzględną i absolutną. Jest genialny na podrażnienia. Mam skórę dojrzałą, bardzo wrażliwą na czynniki atmosferyczne i kosmetyczne, nadreaktywną, odwodnioną i naczynkową. To cudeńko działa zawsze, odmładza mi twarz o 20 lat. Stosowałam zarówno na wieczór, zmywałam po kilku godzinach jak i na noc, zmywając po przebudzeniu - drugi sposób jest zdecydowanie lepszy, rano budzę się z przysłowiową "pupcią niemowlaka" i, co najważniejsze, ten efekt się utrzymuje nawet kilka dni. Ta maska wspaniale radzi sobie z podrażnieniami wywołanymi mrozem i wiatrem, idealnie uspokaja cerę naczynkową, znikają mi po niej zaczerwienienia, naczynka się obkurczają, wszelkie podrażnienia goją się błyskawicznie, twarz jest idealnie gładka, zmarszczki znikają, pory czyściutkie, nie zapchane, no cudo, absolutny must have!!!!
    Zalety:
    • Doskonale likwiduje podrażnienia
    • Szybko się wchłania
    • Świetnie wygładza
    • Regeneruje
    • Pięknie pachnie
    • Bardzo wydajny
    • Obkurcza naczynka
    Wady:
    • Ten produkt nie ma wad
  • 30 września 2024 o 15:59
    Maska 2w1
    Fajna opcja która stała się dla mnie 2w1 bo często zostawiam tą maskę na noc, nie stosując już kremu i dopiero rano zmywam. Konsystencja jest żelowa, przyjemna w nakładaniu. Słoiczek szklany, wygodny a 100 g produktu starcza na bardzo długo. Zapach świeży ale nie drażniący no i te kawałeczki liści robią robotę. Jeśli chodzi o rezultaty - miękka i nawilżona cera! Daje radę zarówno latem kiedy twarz ma kontakt z wodą i słońcem oraz jesienią kiedy dni są chłodne a wiatr bardziej odczuwalny.
  • 5 maja 2024 o 16:56
    dobrze łagodzi podrażnenia
    Maska zgodnie z opisem producenta koi i nawilża. Wielki plus za żelową konsystencję, dzięki czemu szybko się wchłania i nie pozostawia tłustych plam. Mam cerę wrażliwą i zauważyłam działanie kojące. Z minusów to że jest mniej wydajna niż analogiczne produkty jakich używałam no i cena..
    Zalety:
    • działanie
    • skład
    baybes
    24 kwietnia 2024 o 9:45
    Świetna
    Boska maseczka, duże opakowanie i bardzo adekwatna cena. Przyjemny zapach i co najważniejsze bardzo widoczne efekty. Skóra jest nawilżona, ukojona ale jednocześnie świetnie rozświetlona
  • 4 grudnia 2023 o 22:17
    Bardzo średnia maska nocna
    Mak cerę mieszaną, wrażliwą i problematyczną dlatego kocham kosmetyki z wąkrotą azjatycką. Żelowa konsystencja niby dobrze się rozprowadza, ale nie zawsze chciała wchłaniać (niezależnie od ilości produktu nałożonego na twarz), często twarz się bardzo od niej kleiła. Zapach dla mnie ma taki pudrowy. Opakowanie ładnie wygląda, ale jednak najważniejsze jest działanie. Maska tylko nawilżała, czasami potrafiła koić i wygładzać, ale dość rzadko tak działała. To moja kolejna maska nocna, więc wiem, że jest bardzo średnia.
    Zalety:
    • ładnie wygląda
    Wady:
    • bardzo często nie chce się wchłonąć
    • cena bez promocji jest o wiele za wysoka