Eyelinery

Wibo Eyeliner Tusz do kresek w pędzelku

WIBO Eyeliner Czarny w Pędzelku 5936
WIBO Deep Black Eyeliner Czarny w Pędzelku

Nasi użytkownicy zostawili 345 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

dhajka
    1 grudnia 2023 o 11:04
    Intensywna czerń, niezbyt trwały, pędzelek nabiera dużą ilość produktu
    Lubię wyraźnie podkreślone oczy, a ten eyeliner ma intensywnie czarny kolor. Jest mocno napigmentowany. Opakowanie jest solidnie wykonane z wbudowanym pędzelkiem. Niestety jak dla mnie ten pędzelek jest zbyt gruby i nabiera za dużą i ilość produktu. Przez to kreska wygląda ciężko. W ciągu dnia kruszy się. Jest raczej krótkotrwały, przynajmniej u mnie. Na plus to, że jest tani i wydajny.
  • 29 września 2023 o 20:43
    Kreseczka
    Zacznę od tego, że wygodnie się go nakłada. Kreska wychodzi ładnie. Mam dosyć mocno opadającą powiekę i szybko się rozmazuje kreska za co ma minus ode mnie. Gdyby nie to byłby całkiem dobry.
    Zalety:
    marys09
    23 sierpnia 2023 o 22:23
    Bardzo podstawowy eyeliner
    Robię kreski od kilkunastu lat i przerobiłam już sporo eyelinerów. Ten z Wibo był polecany już od lat jako dobra tania opcja, więc stwierdziłam, że wypróbuję. Ma końcówkę w postaci pędzelka, co dla mnie jest zawsze dużym plusem i ułatwieniem aplikacji. Jednak na ten pędzelek nabiera się sporo produktu i trzeba go ostrożnie dozować. Pigment jest mocny, od razu ładna czerń. Niestety sama formuła jest bardzo podstawowa. Niby ładnie się nakłada i zastyga, ale ma tendencje do kruszenia po kilku godzinach. Podczas zmywania też czuć, że pęka, więc jeśli ktoś ma problem z trwałością takich produktów to na pewno zauważy to kruszenie. Nie jest też chyba wodoodporny, bo łatwo się rozmazuje pod wpływem nawet lekkiego łzawienia oczu. Myślę, że jest to fajny eyeliner, żeby uczyć się robić kreski. Natomiast dla bardziej wyprawionych i wymagających osób będzie po prostu za słaby. Ja do niego nie wrócę, bo mam innych ulubieńców w tej kategorii.
    Zalety:
    • tani
    • końcówka w postaci pędzelka
    • intensywny czarny kolor
    Wady:
    • ma tendencje do kruszenia
    • lekko rozmazuje się pod wpływem drobnej nawet łezki
  • 21 czerwca 2023 o 15:01
    Zawód, który zmusił mnie do założenia tutaj konta :D
    Mam nieodparte uczucie, że na przestrzeni ostatnich lat zmieniono formułę eyelinera. Kiedyś był niezawodny, na czas spotkania/imprezy pozostawał na swoim miejscu i nie miał konkurencji biorąc pod uwagę cenę jak i jakość. Moja ostatnia aplikacja produktu wyglądała tak, że po krótkim czasie kreska popękała - dosłownie. Część kreski wychodząca poza powiekę po delikatnym trąceniu tak jakby się odkleiła. Wyrzuciłam więc eyeliner i kupiłam nowy, myśląc, że to jakaś felerna sztuka. Jednak z drugim było to samo...
    easygo
    7 czerwca 2023 o 11:20
    Tak był chwalony, że się popsuł....
    Był tani i rewelacyjny.....a stał się drogi i średni. Kupowałam go i używałam od zawsze, myślę, że jest to kilkanaście lat, to nim się uczyłam malować kreski, aż doszłam to takiej perfekcji, że zrobię to nawet w futrzanych rękawiczkach. Tusz ten BYŁ mocno czarny, szybko zasychał na powiece, mocno się trzymał, nawet lekkie potarcie nie naruszało kreski, a do tego bezproblemowo dawał się usunąć woda i żelem/mydłem. Teraz przez kilka lat nie używałam go, bo jakoś zawsze eyelinery miałam innych marek, aż kilka miesięcy temu postanowiłam wrócić do Wibo. Po pierwsze mocno zaskoczyła mnie cena, bez promocji kosztuje 18 zł, a zawsze był mega tani w porównaniu do innych eyelinerów. Jest nadal mocno czarny, ale pędzelek jest jakiś rozczochrany, źle się nim maluje, mam tez wrażenie jakby słabiej trzymał się powieki, łatwiej ulega starciu, rozmazaniu., a do tego nie wiem czy trafiłam na jakiś felerny egzemplarz, ale bardzo szybko się skończył, albo wysechł? Już raczej do niego nie wrócę.