Płyny do higieny intymnej

Joni Teens Naturalny płyn do higieny intymnej

• 23 grudnia 2024 o 10:45
    Joni teens
    Joni Teens Naturalny płyn do higieny intymnej- Recenzja Jako osoba z wrażliwą skórą, zawsze z dużą ostrożnością podchodzę do produktów do higieny intymnej. Dlatego też z wielką nadzieją sięgnęłam po Joni Teens, zachęcona jego naturalnym składem i obietnicą delikatności. I muszę przyznać, że nie zawiodłam się! Płyn jest naprawdę łagodny dla skóry, nie powoduje żadnych podrażnień, a wręcz je łagodzi. Używam go codziennie i czuję się komfortowo, bez uczucia suchości czy pieczenia. Dodatkowym atutem jest brak sztucznych zapachów, co dla mnie jest niezwykle ważne. Joni Teens jest też bardzo wydajny, wystarczy niewielka ilość, aby dokładnie oczyścić skórę. Jego konsystencja jest przyjemna, a płyn łatwo się spłukuje. Podsumowując, Joni Teens to produkt, który zdecydowanie polecam wszystkim, szczególnie osobom z wrażliwą skórą. Jest delikatny, skuteczny i przyjazny dla środowiska, dzięki naturalnemu składowi. Plusy: Delikatny dla skóry Naturalny skład Bez sztucznych zapachów Wydajny Łatwy w użyciu Minusy: Brak, póki co nie zauważyłam żadnych wad.
    Zalety:
    • Delikatny dla skóry
    • Naturalny skład
    • Bez sztucznych zapachów
    • Wydajny
    • Łatwy w użyciu
    Wady:
    • Brak, póki co nie zauważyłam żadnych wad.
    Ann_ek
    1 grudnia 2024 o 15:36
    Ojej, ale to jest złe…
    Nie używałam jeszcze dotąd produktów tej marki, więc kiedy wpadł mi on w oko podczas zakupów w Rossmannie, to postanowiłam przetestować. Opakowanie jest naprawdę w porządku. To spora butla, wykonana z miękkiego plastiku o pojemności 350 ml. Jest w lawendowym kolorze, nie widać poziomu zużycia. Szata graficzna jak na mój gust trochę zbyt chaotyczna, ale to produkt kierowany do nastolatek, więc może ma to jakiś sens. Bardzo wygodnie się dozuje dzięki pompce, która działa bezawaryjnie. Dodatkowym atutem jest system on/off. Produkt jest praktycznie bezzapachowy, a przynajmniej w składzie nie ma kompozycji zapachowej. To dobrze, im mniej potencjalnych podrażniaczy w tego typu produktach, tym lepiej. Bardzo podoba mi się skład- maksymalnie prosty, 99% składników jest pochodzenia naturalnego. I tutaj chyba plusy się zakończą, dalej będzie tylko gorzej. Najbardziej w tym produkcie chyba mi przeszkadza jego konsystencja. Ja nie wiem, czy trafił mi się jakiś trefny wariant, bo nikt na to wcześniej nie narzekał, ale jest tak koszmarnie lejąca, totalnie nie umiem z nią pracować. Przelewa mi się przez palce, spływa i ucieka sprawiając, że produkt strasznie się marnuje. Zanim przeniosę go na skórę muszę się nieźle nagimnastykować. W dodatku nie pieni się ani trochę, więc trudno mi wyczuć, jak dużo powinnam go użyć. Wydajność jest więc dramatycznie niska. Kosztuje 19,99 zł i można go dostać w Rossmannie. Co do działania, to mam mieszane uczucia. Na pewno mogę powiedzieć, że jest bardzo łagodny i nie podrażnia. Dobrze myje, odświeża. Nadaje się spokojnie do codziennego użytku, a nawet i dwa razy dziennie, w zależności od potrzeb. Podczas miesiączki również się sprawdza. Ma lekko kwaśne pH, czyli takie, które naturalnie występuje w okolicach intymnych. Jednak niestety podczas jego używania przyplątała mi się infekcja intymna, z czym naprawdę już od wielu lat nie miała problemów. Tak naprawdę to najbardziej przeszkadza mi ta konsystencja i niewygodna aplikacja, na pewno nie wrócę ponownie.
    Zalety:
    • bezzapachowy
    • myje bardzo łagodnie, nie podrażnia
    • wygodne opakowanie z pompką
    • skład
    Wady:
    • bardzo rzadka, lejąca konsystencja
    • praktycznie się nie pieni
    • bardzo niewydajny, spływa mi z rąk, dużo się go marnuje podczas aplikacji
  • 27 maja 2024 o 15:34
    Najlepszy płyn do higieny intymnej
    Płyn jest bardzo delikatny, bezzapachowy, ph produktu jest odpowiednie do pielęgnacji okolic intymnych. Codzienna higiena i pielęgnacja płynem sprawiły, że podrażnienia, świąd i inne nieprzyjemne dolegliwości zniknęły. Produkt kupiłam w Rossmanie i z pewnością nie ostatni.
    Zalety:
    • pH odpowiednie dla okolic intymnych
    • zawiera kwas mlekowy
    • produkt wegański, przebadany dermatologicznie
  • 27 maja 2024 o 15:07
    Super produkt
    Super produkt, polecam każdej kobiecie. Mega wydajny, płyn bardzo delikatny, nie powoduje podrażnień a nawet je łagodzi. Ma naturalny skład i brak substancji zapachowych -jak dla mnie chyba najlepszy ze wszystkich jakie używałam. Stosuję codziennie, czuję się po nim bardzo komfortowo, chroni mnie przed zakażeniami, bakteriami, nie mam uczucia suchości.
    Zalety:
    • delikatność
    • skuteczność
  • 24 maja 2024 o 16:28
    Delikatny i bezpieczny płyn do higieny intymnej
    Doskonały płyn! Skutecznie i delikatne myje okolice intymne. Organiczna formuła, na bazie wody! Ph dopasowane do delikatnej skóry tej strefy. To mój niezbędnik w codziennej toalecie! Słodkie opakowanie z jednorożcem wywołuje uśmiech na mojej twarzy!???? Poleciłam koleżankom.
    Zalety:
    • skuteczna i delikatna formuła
    • produkt nawilża, delikatnie myje i nie wywołuje żadnych podrażnień
    • produkt organiczny, bezpieczny, certyfikowany, co dla mnie bardzo ważne
    • cudne opakowanie z jednorożcem