WIZAŻ logo

4,3 (16)
4 hity!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    2 kwietnia 2026 o 12:23
    Mój must have
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Jestem zachwycona! Kupiłam ten puder na promce,na oficjalnej stronie stars za jakieś 10zł. Stwierdziłam,że jak się nie sprawdzi to przynajmniej milionów nie strace,ale to był strzał w 10! Moja cera jest mieszana,strasznie święcąca strefa T,która po 2h od nalożenia makijażu potrafi świecić na kilometr,jak jakaś latarnia morska,bardzo mnie to irytowało. Ten puder trzyma się na mojej cerze cały dzień,strefa T po nałożeniu tego produktu,nie jest tak odblaskowa jak po innych pudrach. Osobiście jestem zakochana co do jakości,ceny i wydajności tego kosmetyku. +ładnie pachnie
    Zalety:
    Wady:
    • Dostępność
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    4 lutego 2026 o 11:39
    Przyjemny puder
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Przyjemny puder, który pachnie ładnie. Fajnie zachowuje się na twarzy - nie ma drobinek, daje taki satynowy efekt. Nie zmienia koloru podkładu. Zapach czekoladowy, przełamany lekką nutą słodkiej cytryny. Przyjemny i szybko znika. Dodatek witaminy C bardzo ciekawy. Na minus dość wysoko parafina w składzie, przeoczyłam sprawdzając skład :( być może jest potrzebny jakiś olej żeby ta witamina C mogła być w pudrze. Na plus nie ma talku w składzie.
    Zalety:
    • Przyjemny zapach
    • Niezły skład (tylko oraz parafina...po co ona?)
    • Ładnie wygląda na twarzy
    Wady:
    • Opakowanie - plastik będzie pękał
    • Parafina w składzie :(
    • Ciężko z dostępnością - limitowanka
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    29 stycznia 2026 o 13:30
    Jak za tą cenę to spoko
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Myślę, że to taki całkowicie standardowy puder w swojej półce cenowej — dokładnie taki, jakiego można się spodziewać po niedrogim produkcie. Efekt i działanie były spójne z moimi oczekiwaniami: na początku ładnie matowił skórę, ale jak to zwykle bywa przy mojej tłustej cerze, w ciągu dnia wymagał poprawek. Nie jest to więc puder na wielogodzinny, wymagający makijaż, ale w codziennych, lekkich lookach sprawdził się ok. Podobał mi się jego zapach — był przyjemny i charakterystyczny, dzięki czemu sama aplikacja była po prostu przyjemnością. Jeśli chodzi o opakowanie, to szata graficzna wypada dość tandetnie, ale sama konstrukcja była w porządku. Doceniam zwłaszcza zabezpieczenie do przekręcania, które pozwala kontrolować ilość wysypywanego produktu. Pod koniec używania zaczęły się pojawiać drobne pęknięcia w opakowaniu, ale ponieważ sam puder ma niewielką gramaturę, zużyłam go na tyle szybko, że nic nie zdążyło się totalnie rozpaść. Podsumowując: tani, poprawny puder, który daje ładny efekt tuż po aplikacji, ale nie jest szczególnie trwały. Mimo to mogłabym go kupić ponownie do prostych, codziennych makijaży, bo w takich sytuacjach spełnia swoją rolę.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • ładny efekt zaraz po użyciu
    • praktyczne przekręcane zabezpieczenie opakowania
    Wady:
    • średnia trwałość
    • tandetna szata graficzna
    • opakowanie podatne na pęknięcia
  • 5 grudnia 2025 o 20:59
    Niewidzialny puder
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Kolejny puder typu ,,znikający"... Zacznę pod pozytywów: transparentny na twarzy, ładny zapach i wydajność. Niestety minusów jest więcej. Nakładany gąbeczką znika zaraz po nałożeniu, nie utrwalając nawet zastygających produktów. Ma tendencję do zbijania się w dziwne kulki, które dosyć ciężko zdjąć z twarzy, nie da się ich ,,doklepać". Nakładany puszkiem wygląda lepiej, trzyma się na twarzy niestety bardzo krótko. Jedyne co mogę przyznać na plus to to, że nałożony pod okiem wygląda ładnie, nie wysusza, więc chyba do tego go wykończę.
    • wydajny
    • transparentny na twarzy
    • całkiem ładnie wygląda pod okiem
    Wady:
    • znika po nałożeniu
    • nie utrwala
    • nakładany gąbeczką ma tendencję do zbrylania się
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • 16 października 2025 o 18:26
    Niepozorne cudeńko :)
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Po pierwszym użyciu byłam sceptycznie nastawiona, przede wszystkim ze względu na zapach! Cytryna i ptasie mleczko jakoś nie szło mi w parze, ale przełamałam uprzedzenia i zaczęłam stosować na codzień i uwaga!! Było wielkie wow, na początku cena była w granicach 39pln - trochę sporo. Potem spadało na 20, 16, czy 13! W swoich widełkach cenowych jest to naprawdę dobry produkt, pięknie wtapia się w podkład i skórę. Nie robi maski, a daje naturalny efekt. Nie zostawia białego filmu co jest częste przy sypkich pudrach transparentnych. Nadaje się na codzień ale też ostatnio zdał egzamin jako część makijażu na wesele!! Jest bardzo wydajny to trzeba przyznać! Minusem jest opakowanie - raczej zwyczajne, mało wyszukane aczkolwiek szczelne i praktyczne w transporcie (testowałam! Nic się nie wysypało jeśli dziurki byli odpowiednio zasłonięte plastikiem!). No i ten zapach, dyskusyjny ale teraz już mi aż tak nie przeszkadza - innymi słowy da się przyzwyczaić. Ja polecam, będę zamawiać regularnie!
    Zalety:
    • Wydajny, szczelne opakowanie, dobrze wtapia się w każdy odcień podkładu, nie robi efektu maski, niska cena
    Wady:
    • Opakowanie pod względem graficznym, troszkę zapach

szukaj