Pudry do twarzy

Paese Puff Cloud Face Powder Sypki puder do twarzy

PAESE Puff Cloud Puder do Twarzy 7g
Paese Puff Cloud Puder Sypki do twarzy 7 g

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

qiniaaa
    10 maja 2025 o 12:16
    super puder
    Ten puder to prawdziwe zaskoczenie – lekki jak chmurka, a przy tym bardzo skuteczny. Ma drobno zmieloną, jedwabistą konsystencję, która przepięknie stapia się ze skórą i daje efekt naturalnego wygładzenia bez pudrowej warstwy. Świetnie utrwala makijaż i matuje tam, gdzie trzeba, ale bez efektu suchości czy „ciastka” na twarzy. Sprawdza się zarówno przy użyciu pędzla, jak i puszka – daje delikatny blur i miękko wygładza pory. Nie bieli, nie oksyduje, nie podkreśla suchych skórek. Mam cerę mieszaną i ten puder dobrze trzyma strefę T pod kontrolą przez większość dnia, a przy tym pozostawia zdrowe, satynowe wykończenie. Bardzo lubię też opakowanie – solidne, z wygodnym sitkiem i dobrym zamknięciem, które zabezpiecza puder przed rozsypywaniem. Nadaje się do codziennego makijażu, ale spokojnie sprawdzi się też przy bardziej wymagających okazjach. Używam go zarówno solo na krem BB, jak i do wykańczania pełnego makijażu i w każdej wersji wygląda dobrze. Zdecydowanie jeden z lepszych pudrów, jakie miałam w tej półce cenowej – godny polecenia.
    Zalety:
    • wydajny
    • tani
    • fajny mat
    • trwały
    W perfumerii
  • 7 maja 2025 o 16:48
    Najlepszy puder bez efektu tępego matu!
    Dla mnie nie ma lepszego, przepięknie matuje ale nie jest to suchy i tępy mat. Utrzymuje makijaż cały dzień, uwielbiam w nim to, że dalej wygląda lekko i przebija się rozświetlający podkład.
    Zalety:
    • Lekki
    • Lekko matujący
    • Utrzymuje makijaż
    Wady:
    • Lekki przyciemnia podkład
  • 6 maja 2025 o 6:28
    Mi się nie sprawdził
    Kupiłam, ze względu na wiele pozytywnych opinii wśród wizażystów. Niestety puder nie przypadł mi do gustu. Mam wrażenie, że makijaż wygląda po nim sucho. Puder nałożony puszkiem i pędzelkiem nie wyglądał ładnie. Nie widziałam efektu bluru. Delikatnie również bielił.
    Zalety:
    • U mnie brak
  • 25 marca 2025 o 20:47
    Jeden z lepszych
    Puder udało mi się kupić na promocji 1+1 w Hebe. Kupując podkład tej marki skusiłam się od razu na test pudru.. I okazał się jednym z lepszych jakie miałam...i stał się moim nowym ulubieńcem na co dzień ..bo do tej pory używałam innego. Puder bardzo ładnie matuje i utrwala cały makijaż. Moim zdaniem robi świetny efekt bluru...nie roluje się i nie schodzi tak łatwo. Jedynie czego mi brakuje w tym pudrze to w opakowaniu mógłby być dołączony puszek do nakładania :)
    Zalety:
    • Matuje
    • Utrwala make ul
    • Jest wydajny
    Wady:
    • Dostępność
    • Brak puszka
  • 18 marca 2025 o 17:12
    Nie kupię ponownie
    Puder bardzo dziwnie wygląda na twarzy. Jestem osobą dość bladą, ale puder bielił nie wyglądał dobrze na twarzy. Podkreśla suchość skóry, nie wygładza jej.
    Zalety:
    Wady:
    • nie jest trwały
    • brzydko wygląda