Kremy z filtrem do twarzy

bebeauty Sunscreen Face Stick SPF 50+ Sztyft do twarzy z filtrem przeciwsłonecznym

Akko_
    27 lipca 2024 o 22:41
    Ok
    Sztyft ten lepiej trzymać jak najbardziej prostopadle do ciała w trakcie smarowania - mi się przekręcił podczas nakładania po skosie, ale udało mi się go naprawić. Pachnie delikatnie jak mydło do rąk w kostce. Nie robi szkody mojej skórze, chociaż pod koniec dnia zaczyba migrować. Fajny produkt do reaplikacji, chociaż postać pomadki utrudnia nieco nakładanie go na twarzy. Zostawia satynowe wykończenie. Na skórze dekoldu pojawiło się drobne zaczerwienienie w tym miesiącu, ale myślę, że zbyt mało go rozsmarowałam. Nie widzę zaczerwienienia na innych partiach ciała.
    beaata
    5 czerwca 2024 o 13:09
    Bardzo fajny sztyft za niskie pieniądze
    Sztyft zakupiłam za 20zł w biedronce z ciekawości, ponieważ cena wydawała mi się atrakcyjna biorąc pod uwagę pojemność. Sztyft zamknięty jest w pomarańczowym plastikowym opakowaniu, wysuwanie działa sprawnie, nic się nie zacina, opakowanie jest małe, poręczne. Co do sztyftu - używałam go zarówno do biegania po mieście oraz na pełnym słońcu podczas opalania. Aplikowałam go również pod makijaż na moje przebarwienia (używałam go tylko w strategicznych miejscach). W tych wszystkich sytuacjach spełniał swoją funkcję blokera. Ogólnie sztyft jest bardzo fajną opcją na szybką poprawkę i reaplikację w ciągu dnia. Niska cena i ochrona spf przemawiają za tym, że ponownie zakupię ten produkt.
    Zalety:
    • Na plus:
    • nie bieli
    • bardzo łatwo się nakłada
    • świetnie pasuje pod makijaż (mam mieszaną cerę)
    • przepiękny zapach
    • łatwość reaplikacji
    Wady:
    • żeby odczuć ochronę na poziomie spf50 należałoby nałożyć bardzo grubą warstwę co przy sztyfcie jest niemożliwe, ponieważ sztyft się śliska po miejscach w których aplikujecie