Wody perfumowane damskie

Avon Today Tomorrow Always Everlasting EDP

• 9 lutego 2025 o 19:36
    Migdałowy zawrót głowy
    Od lata wracam do TTA Tomorrow stąd skusiłam się też na ten zapach. Muszę przyznać, że jest bardzo trwały, czuję go przez kilka dni na ubraniach, co nie byłoby złe gdyby nie fakt,że perfumy strasznie mnie męczą. Lubię i swiezaki i słodkie zapachy, nie znoszę kokosa i już teraz wiem,że takiej dawki migdałów też nie jestem w stanie strawić. Kilka osób zapytało mnie co to za piękny zapach kokosa i chyba coś w tym jest, to takie pomieszanie kokosowo-migdalowe. Dla osób lubiących takie wersje zapachowe będzie strzałem w dziesiątkę
  • 2 stycznia 2025 o 9:11
    Nie tego się spodziewałam
    Zakupiłam zapach dlatego, że od lat kupuje zapachy z Avon i część jest lepsza, część gorsza jeśli chodzi o trwałość ale chyba jest to pierwszy, który niestety mnie mocno odrzucił. Zapachy to bardzo indywidualna sprawa i naprawdę próbowałam się do niego przekonać ale chyba pozostanę fanką typowych kwiatów , owoców i szypru. Dla mnie mleka migdałowego jest stanowczo za dużo a nawet kojarzy mi się to z olejkiem migdałowym do ciasta. To co w nim jest ok jak na złość jest długość zapachu która jest bardzo przyzwoita - rzeczy nim spryskane czuć jeszcze na drugi dzień. Plusem jest też flakon, który jak w przypadku pozostałych zapachów z linii TTA jest ciężki, szklany z plastikową zakrętką typu korek. Połasiłam się na niego w promocji i od razu kupiłam 2 szt dlatego też miałam idealny prezent dla teściowej na Boże Narodzenie . A swój flakon nie chcąc się z nim męczyć przez lata wydałam koleżance. Niestety stanowczo nie mój gust.
    Zalety:
    • Długość zapachu, Flakon
    Wady:
    • Sam zapach, cena
  • 5 czerwca 2024 o 22:12
    Cudowny, otulający zapach skradł moje serce
    Zapach TTA Everlasting od Avon jest jednym z moich ulubionych zapachów. Piękny, otulający aromat, niby słodki, a jednak nie do końca. Zdecydowanie ma coś w sobie. Nie jest to zwykły zapach jakich wiele, jest bardzo niespotykany. Czuć w nim to mleko migdałowe. Zapach jest migdałowo-mleczny. Co do trwałości to nie mogę mu zarzucić szybkiej ulotności, jest to moim zdaniem jeden z najtrwalszych zapachów jak na Avon. Idealny na lato. Bardzo polecam!
    Zalety:
    • cudny, niespotykany zapach
    • możliwość dokupienia balsamu o tym samym zapachu
    Wady:
    • cena (czekam na promocję, na szczęście są perfumetki w atrakcyjnej cenie)
  • 2 czerwca 2024 o 6:40
    Today Tomorrow Always Everlasting EDP od Avon ostatnio zyskał moją sympatię :)
    Kosmetyki marki Avon kupuję bardzo często, perfumy z serii TTA goszczą u mnie od lat. W przypadku recenzowanej nowości nie mogło być inaczej, musiałam kupić tym bardziej, że w nutach zapachowych znajduje się ulubione neroli! Ubóstwiam ten zapach okupuje olejek marki Nuxe o tym zapachu. Perfumy zapakowane w kartonik dodatkowo zabezpieczony folią. W środku znajdziemy ciężki szklany flakonik o pojemności 50 ml, identyczny jak w przypadku serii perfum TTA. Napisy w kolorze złotym z nazwą perfum i marką są odporne na ścieranie się. Perfumy mają bardzo intensywny różowy kolor, widać zużycie. Zapach jest kwiatowo - pudrowy i przetrwa cały dzień. Wystarczy niewielka ilość aby poczuć wyraźne nuty zapachowe otulające kwiatu migdałowca i słodkiego mleka migdałowego, nowoczesnego i popularnego coraz bardziej neroli i ciepła piżma. Wiadomo, że każdy zapach rozwija się inaczej na każdym z nas ale warto się skusić na perfumy lub na początek na perfumetke o pojemności 10 ml lub krem do rąk, dostępny jest również balsam do ciała. Polecam ❤️
    Zalety:
    • U mnie absolutnie wszystko!!!
    AnaSky
    1 czerwca 2024 o 9:45
    Trwały, ciepły, pudrowy
    Z trylogii Today Tomorrow Always moim ulubionym zapachem jest bezsprzecznie Tomorrow. Jednak gdy widzę nowe warianty oferowane w serii, zwykle nie odmawiam sobie ich wypróbowania. Kupiłam więc Everlasting i mocno mnie ten zapach zaskoczył. Wodę otrzymujemy w zafoliowanym kartoniku. Sam flakon jest identyczny jak wersji Today, równie ciężki, co jest minusem, bo trochę trzeba dźwigać, gdy wrzuca się go do torebki. Woda ma piękny różowy kolor. A zapach? Spodobał mi się od pierwszego psiknięcia i to tak bardzo, że kończę flakon, używając tego zapachu non stop, co zwykle mi się nie zdarza, bo zazwyczaj używam codziennie innego zapachu. Z zapachem jest tak, że na każdej skórze pachnie inaczej. U mnie na szczęście nie pachnie koprem i ogórkami. Jest pudrowy, lekko migdałowy i kwiatowy. Do tego bardzo trwały. Polubiłam go i na pewno na jednym flakonie się nie skończy.
    U konsultantki

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie