Wody perfumowane damskie

Avon Perceive Oasis EDP

Nasi użytkownicy zostawili 40 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 sierpnia 2024 o 0:29
    Perceive Love
    Perfum zakupiłam iż zaciekawił mnie oryginalny flakonik. Jest to szklany flakon przypominający kryształ lodu. Opakowanie jest poręczne, spasuje do każdej kosmetyczki. W fiolce znajduje się różowy płyn, moim zdaniem pachnie jak wygląda, kryształ orzeźwia, róż - pachnie kwiatowo. Nie jest to typowy mdły zapach, jest lekki, aromatyczny, idealny na randkę, ślub czy inne romantyczne eskapady. Unosi się kilka godzin, po replikacji jest wyczuwalny intensywnie oraz długo. Fiolka wystarcza na długo, jak dla mnie to nawet około roku, w zależności od potrzeby,
    Zalety:
    • Orzeźwiający zapach
    • Elegancki wygląd opakowania
    • Dostępność
  • 5 listopada 2020 o 12:02
    Dzień dobry Chloe!
    No i mamy tańszy odpowiednik znanej marki. Przyjemny, miły dla otoczenia, nie zabija, nie maltretuje otoczenia. Cena spoko, flakon spoko, projekcja spoko. Jeśli ktoś spotkał swój nos z oryginałem będzie miło zaskoczony propozycją jaką serwuje nam Avon. Śmiało można sobie kupić. Dobra trwałość i projekcja. Na co dzień jak znalazł.
    Zalety:
    • zapach.
    • trwałość,
    • cena,
    W perfumerii
  • 13 września 2020 o 20:39
    Piękny zapach , podobny do Chloe
    Perfumy te pachną podobnie do Chloe . Nawet zapach jest ładniejszy ;) Bardzo piękny , kobiecy , kwiatowy . Na początku z ogonem potem po 4 h jeszcze go czuć ale już lekko i przy cele. Na ubraniach czuć o wiele dłużej. Byłby ideałem jakby trwałość była lepsza ale powiem że jak na Avon to itak mamy tutaj lepsza trwałość niż połowa ich perfum . Za te 30-40 zł warto kupić i używać na codzień jeżeli jesteśmy fankami takich zapachów ;)
    Zalety:
    • Piękny zapach .
    • Flakon jak kryształ .
    • Za te 30-40 zł to nawet są trwałe (4-6h )wiadomo to Avon
  • 17 marca 2020 o 21:54
    Jest fajny
    Jako konsultantka Avon testuje bardzo duzo produktow tej firmy, perfum zainteresowal mn gdy potarlam strone w katalogu i od razu postanowilam ze musze go miec ,zapach jest delikatny, cena jest dosyc wysoka ,zapach krotko utrzymuje sie
  • 14 stycznia 2020 o 21:10
    Ach co za zapach... Uwielbiam
    Perfumy kupiłam, ponieważ bardzo spodobał mi się ten zapach kiedy poznałam zapach pobierając stronę w katalogu. Zapach Preceive Oasis jest niesamowicie kwiatowy ale bardzo orzeźwiający. Nie jest dla mnie ciężki ani mdły, tak jak to miało miejsce w standardowej niebieskiej wersji. Bardzo mi się podoba. Zdecydowanie poprawia nastrój. Jak dla mnie zapach ten idealny jest na dzień na wiosenną i letnią porę roku. Muszę przyznać że zaskoczona jestem trwałością. Zapach utrzymuje się na mojej skórze ok. 5 godzin, a na ubraniu wyczuwalny jest praktycznie cały dzień. A kiedy przestaje go czuć po wystarczą dwa psiknięcia aby znów cieszyć się ich kwiatową nutką. Perfumy zapakowano w przepiękny flakonik w formie kryształka z korkiem o takiej samej formie. Jednym słowem wygląda przecudnie. Cieszy oko i z pewnością przykuwa wzrok kiedy stoi w łazience. Niewielki rozmiar idealny jest do torebki. Zużyłam już dwie buteleczki. Na pewno do nich kiedyś wrócę, jak oczywiście będą dostępne. Uwielbiam <3
    • trwałość
    • torebkowy rozmiar
    • zadowalająca trwałość
    • piękny flakonik
    • wydajność w porządku
    Wady:
    • dostępny wyłącznie u konsultantki
    U konsultantki

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie