Bazy pod makijaż

Sampar Glamour Shot Baza korygująca

• 11 września 2015 o 23:34
    Lubię go
    Najpierw wyjasnijmy sobie jedna kwestie, w szczegolnosci dla dziewczyn, ktore nie sa zadowplone z "bazy" - to nie jest baza pod makijaz, tylko jak oryginlny opis wskazuje to transparent matifying concealer, czyli transparentny korektor matujacy, zastepuje on puder i bibulki. Nie jest zaprojektowany tak jak typowe bazy. Nakladany na makijaz sprawdza sie swietnie, w malej ilosci delikatnie wklepuje w strefe T i po 10sekundach jest ona matowa na dlugo. Zastapilam nim swoje pudry ktore sprawialy ze po kilku h twarz wygladala jak ciasto. Polecam sprobowac, teraz w sephorze jest w promocji za ok 40zl. Używam tego produktu od: krócej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: mniej niż 1
    izapm
    12 lipca 2014 o 13:16
    Absolutny hicior
    Długo szukałam takiej bazy. Robi wszystko to co powinna: matowi, wygładza, ujednolica cerę. Makijaż utrzymuje się dłużej i wygląda perfekcyjnie. Przy dłuższym stosowaniu reguluje wydzielanie gruczołów łojowych - problem przetłuszcza strefy T w dużej mierze został u mnie ograniczony. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 2 standardowe
  • 23 stycznia 2014 o 23:20
    drogi 3h mat
    Powiem tak, jak kiedyś będę miała naddatek pieniędzy to może się skuszę, ale żyć bez niej też można. Kupiłam na promocji w Sephorze 15ml/49zł. Zachęcona opiniami i opisami zastosowałam rano, a skóra tak dobrze wyglądała soute, że dosłownie jedynie omiotłam ją minerałami i wyszłam do pracy zadowolona, że bez tony makijażu wyglądam pięknie. W pracy już tak pięknie nie było... koleżanka zapytała się czy dostałam wysypki bo mam mnóstwo czerwonych plamek... to mój nierównomierny koloryt zaczął wyzierać. Poszłam skontrolować sprawę do toalety, a tam... tragedia. Błyszcząca się cera bez cienia krycia podkładu mineralnego. Ten dzień w pracy wykreśliłam z pamięci. Moim zdaniem wcale nie jest taka wydajna. A jeśli miałabym nią dokonywac poprawek co 2-3h to skonczylaby mi się po tygodniu :/ Życzyłabym sobie żeby efekt był długotrwały, a wtedy byłby to mój KWC. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 15 ml
    Gemmi
    22 czerwca 2013 o 16:42
    Cudów nie ma, ale jest przyzwoicie
    Mam wybitnie przetłuszczającą się skórę. Przetestowałam mnóstwo baz i podkładów. Zmęczyła mnie baza z Collistara i w Sephorze trafiłam na Sampar. Po nałożeniu skóra jest wygładzona, pory mniej widoczne, ale mnie najbardziej zależy na długotrwałym matowieniu. Przy tej bazie mam mniej więcej 4 h spokoju. Potem bibułki, puder (w kompakcie Bare Minerals) i znowu jest mat, ale już na jakieś 2 h. Tak jak napisałam wyżej - szału nie ma, ale jest ok. Nie liczę już, że znajdę bazę, która da mi mat na dłużej. Zaznaczyłam, że nie wiem czy kupię ponownie, bo chcę wypróbować jeszcze bazę matującą Rouge Bunny Rouge. Potem podejmę decyzję ;) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 27 marca 2013 o 22:46
    mlodsza o 5 lat!
    baze uzywa rowniez moja siostra I kuzynka I obydwie sa tego samego zdania co ja. najwazniejsze, zeby razem z baza uzywac podkladu mineralnego w pudrze, fluid po prostu sie nie wchlonie I bedzie robil brudne zacieki. moja cera wyglada clutki dzien swiezo,pory sa zmniejszone, zmarszczki wygladzone, koloryt wyrownany. robie jedna poprawke kolo 14 I ciagne tak az do 23:) gdybym mogla, dalabym 6 gwiazdek!! Używam tego produktu od: dwoch tygodni Ilość zużytych opakowań: pol jednego

Zobacz także inne Bazy pod makijaż