Wody toaletowe damskie

Salvador Dali Dalilight EDT

Salvador Dali Dalilight Woda toaletowa spray 30ml

• 28 października 2023 o 22:27
    słabiuteńkie
    Zgadzam się z opiniami o słabej trwałości, a mało tego projekcja też znikoma. Bardzo delikatne, lekkie bardziej cytrusowe niż kwiatowe, ładniutkie przypominają moschino I love love tylko grapefruit i cytrusy mają tutaj parametry tragiczne. To raczej jakaś mgiełka. Jedyny plus - niska cena, ale to małe pocieszenie.
    Wady:
    • trwałość i projekcja
  • 27 sierpnia 2022 o 13:24
    Trwałość zerowa!
    Pomimo, iż zapach mi się podoba, nie oszczędzę tych perfum, bo ich trwałość i projekcja są po prostu kary godne. Przypominają mi faktycznie D&G Light Blue. Są po prostu bardziej delikatne i lekko mniej cytrusowe. Butelka piękna. Ale co mi po tym, skoro po zaledwie 15minutach nic już nie czuć. To jakaś kpina! Nie są wydajne. bo non stop trzeba się dopsikiwać.
  • 18 października 2020 o 23:34
    Piękny flakon i przyjemny (znajomy) aromat
    Znalazłam je w Hebe w cenie 69,99 zł za 30 ml EDT. Nigdy wcześniej ich nie wąchałam, ale spodobała mi się buteleczka, więc postanowiłam sprawdzić czy są fajne. Zapach jest ładny, świeży i kwiatowy. Skojarzył mi się z Dolce Gabbana 'Light Blue', który też jest lekki i kwiatowy. Kiedy przyjrzymy się nutom zapachowych obu kosmetyków to rzeczywiście są tam punkty wspólne: jabłko, jaśmin, cedr, bursztyn i piżmo. Najmocniejszą zaletą tego produktu jest opakowanie. Butelka jest niesamowicie oryginalna. Jest to grecka kolumna z nosem i ustami kobiety wykonana z jasno niebieskiego szkła. Prezentuje się niesamowicie na toaletce. Kartonik też jest elegancki, z niebieską grafiką przedstawiającą flakon. Co do samych perfum to są przyjemne, na początku lekkie a potem otulające. Czuć je na skórze, ale nie są jakoś niesamowicie trwałe bo to tylko woda toaletowa. Zdecydowanie je polecam wielbicielkom takich aromatów oraz tym z was, które kolekcjonują oryginalne flakony!
    Zalety:
    • oryginalny flakon
    • przyjemny zapach
    • niska cena
    Wady:
    • trwałość
  • 30 kwietnia 2019 o 17:18
    Lubię to
    Zapach może i dość banalny. Świerzy słodki. Mi jak najbardziej odpowiada ale z całą pewnością nie jest to nic oryginalnego i takich zapachów jest cała masa.
    Zalety:
    • flakon
    Wady:
    • trwałość
    AAAnka
    27 sierpnia 2014 o 9:04
    Kopi, kopia, kopia....po co???
    Miałam okazję stać się posiadaczką darmowej buteleczki…ale zrezygnowałam. Zapachy S.D. zawsze były oryginalne, niebanalne….a tu coś takiego! Pierwsze otwarcie: Dolce&Gabbana Light Blue , za chwilkę: Eclat d\'arpege Lanvina….po prostu kopia….Czy to jest Salvador Dali?????Jedyny akcent który pojawił się jako bardziej interesujący to woń majeranku, która dodawała pikanterii temu rozwodnionemu zapachowi…Niestety to co po chwili pozostało to płaski, jednostajny i bezwymiarowy zapach, który gdzieś oscylował między Eclat a L.B…..Nie lubię Light Blue ale za to uwielbiam Eclat d\'arpege Lanvina. Dziwne , prawda? A przecież te dwa zapachy mają coś wspólnego. Niestety w Eclat jest jakiś potencjał, zapach ewoluuje a w przypadku Dalilight zatrzymuje się w miejscu i nic. Kompletnie nic. Dlatego po testach podziękowałam za flaszkę. Wolę Eclat. Zdecydowanie. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy