WIZAŻ logo
Wody toaletowe damskie

Salvador Dali Dalissime EDT

6 hitów!

Nasi użytkownicy zostawili 44 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 kwietnia 2019 o 14:44
    Zapach troszkę zapomniany
    Kupi ponownieNie
    Lista pór rokuWiosna
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Używałam jako jeden z pierwszych jakieś 12 lat temu. Woda Dalissime jest subtelna i delikatna, nadaje się na każdą okazję. Dodatkowo butelka nadaje jej wyjątkowej zmysłowości. Z upływem lat i odkryciu innych nut zapachowych ten akurat wypada średnio. Raczej nie wrócę do nich.
    Zalety:
    • łagodny zapach
    Wady:
    • zapomniany
  • 14 sierpnia 2018 o 14:59
    piękne
    Kupi ponownieTak
    Lista pór rokuJesień
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Sam zapach podoba mi się i chętnie po niego sięgam. Przyjemnie słodki i owocowy. Niektórzy piszą, że tak pachniały dawno temu i jest niemodny, zwyczajny itp. Nie wiem, nie znam starych mód- wiem, że jest godny polecenia. No i to opakowanie i szklany flakonik. Jak można nie mieć przyjemności z posiadania mini dzieła Salvadora Dali ;)
    Zalety:
    Lista pór dniaNa wieczór
    Lista pór rokuZima
    Liczba zużytych opakowańkilka próbek
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Głównie brzoskwiniowy, niezbyt słodki, subtelny pudrowy, dość liniowy, chociaż drzewo sandałowe wychodzi na koniec nieco bardziej. Ale głównie brzoskwinia. Kupiłem to do pakowania, które jest równie dobre, zapach jest trochę zwyczajny.
  • 31 marca 2016 o 7:48
    przyjemny
    Kupi ponownieNie wiem
    Lista pór rokuWiosna
    Liczba zużytych opakowańkilka próbek
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Nie lubię słodkich zapachów ale ten stanowi wyjątek. Przyjemny zapach na co dzień, raczej nie na lato tylko wiosnę. Pachnie morelami, słońcem, ambrą i chińską gumką . Słodki ale nie ulepkowaty. Ma w sobie to coś jak większość perfum z lat 90tych.
  • 2 / 5
    26 kwietnia 2014 o 14:36
    Slodkawy, owocowy, mdlacy
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Jeden z zapachow, ktore znam od lat. Slodkawy, owocowy, lekko mdly, dosc charakterystyczny. Nie podoba mi sie, ale juz tyle razy mialam z nim do czynienia, ze nawet sie do jego mdlacosci przyzwyczailam ;-)). Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: testy

szukaj