Sole do kąpieli

Marba Cosmetics Plum! Czyściochowo, Strzelaki do kąpieli

• 13 września 2024 o 10:07
    Czyściochowo, Strzelaki do kąpieli
    Efekt "strzelania": Najbardziej ekscytującym elementem tego produktu jest oczywiście efekt „strzelania” – kiedy strzelaki zostają wrzucone do wody, zaczynają wydawać charakterystyczne dźwięki i delikatnie "strzelać", co wywołuje uśmiech i ogromną radość u dzieci. Mój syn był zachwycony tym, jak produkt "żyje" w wodzie, co sprawiło, że kąpiel stała się jeszcze większą atrakcją. Zabawa podczas kąpieli: Strzelaki są świetnym dodatkiem do codziennej rutyny kąpielowej, ponieważ wprowadzają element zabawy. Dzieci, które często niechętnie podchodzą do mycia, mogą zacząć kojarzyć kąpiel z fajnym i ekscytującym doświadczeniem, dzięki czemu łatwiej namówić je do regularnej higieny. Strzelaki wypełniły czas kąpieli śmiechem i ekscytacją, co jest ogromnym plusem. Zapach: Podobnie jak inne produkty z serii Czyściochowo, Strzelaki mają przyjemny, łagodny zapach. Jest to owocowa nuta, która nie jest przytłaczająca, ale na tyle intensywna, że kąpiel nabiera przyjemnego, pachnącego klimatu. Dzieci chętnie wybierają produkty, które ładnie pachną, co zdecydowanie pomaga w codziennej pielęgnacji. Bezpieczeństwo i delikatność dla skóry: Pomimo efektu "strzelania", produkt jest delikatny dla skóry. Mój syn nie miał żadnych problemów z podrażnieniami ani uczuleniami po kąpieli, co jest dla mnie kluczowe przy wyborze produktów dla dzieci. Strzelaki rozpuszczają się w wodzie, nie zostawiając żadnych osadów ani resztek na skórze. Dodatkowy efekt sensoryczny: Efekt strzelania w wodzie jest również ciekawym bodźcem sensorycznym dla dzieci, które uwielbiają różnorodne doświadczenia zmysłowe. Strzelaki nie tylko strzelają, ale i musują, co dodaje kąpieli nowego wymiaru – to coś więcej niż standardowy produkt kąpielowy. Podsumowanie: Marba Cosmetics Plum! Czyściochowo, Strzelaki do kąpieli to fantastyczny produkt, który zmienia kąpiel w zabawę pełną radości i zaskoczeń. Efekt strzelania jest dla dzieci niezwykle atrakcyjny, a przyjemny zapach i delikatność dla skóry to dodatkowe atuty, które cenią sobie rodzice. Produkt sprawia, że kąpiel staje się przyjemnością, a nie tylko obowiązkiem, dlatego zdecydowanie polecam Strzelaki wszystkim rodzicom, którzy chcą wprowadzić do rutyny kąpielowej więcej zabawy i śmiechu.
    Zalety:
    • Efekt "strzelania"
    • Zabawa podczas kąpieli
    • Bezpieczeństwo i delikatność dla skóry
    • Dodatkowy efekt sensoryczny
  • 29 czerwca 2024 o 23:03
    Strzelaki, które czynią z kąpieli eksperyment :D
    Używa od:próbka
    Jestem mamą 3-latka, który bardzo ochoczo wchodzi ze mną w kosmetyczny świat i uwielbia zwłaszcza produkty do kąpieli. Zawsze wrzuca mi kulę i patrzy, jak musuje, gdy szykuję sobie seans wieczornego SPA. Dlatego stwierdziłam, że zrobię i jemu przyjemność oraz niecodzienną kąpiel, dlatego postanowiłam w Rossmannie zakupić te oto strzelaki. Zapłaciłam za saszetkę zawierającą 30g krysztatków niespełna 7 złotych. Nie jest to może jakaś bardzo niska kwota, ale też nie na tyle wysoka, by nie zafundować dziecięciu odrobiny przyjemności w wannie :D Ogółem do wyboru były dwie wersje kolorystyczne: czerwona oraz pomarańczowa. Ja wybrałam tą pierwszą. Pakowanie strzelaków jest estetyczne, w ładnej saszetce o prostej szacie graficznej. Jej otwieranie jest bezproblemowe. W środku znajdują się zaś całkiej spore kryształki czerwonej barwy. A co się dzieje, gdy wsypiemy je do wody? Dokładnie to, co obiecuje producent, czyli słyszymy strzelanie, a zawartość wanny zabarwia się na czerwony kolor. Była to dla mojej latorośli atrakcja nie lada! On naprawdę kocha takie eksperymenty. Na szczęście kryształki nie barwią ciała ani wanny, którą po kąpieli wystarczy opłukać, za co duży plus. Preparat nie szkodzi również skórze. Ogółem w mojej opinii jest to miłe urozmaicenie kąpielowej rutyny dla małego dziecka, gdyż dostarcza sporo radości. Ja jestem na tak i chętnie za jakiś czas sięgnę po te strzelaki ponownie :)
    Zalety:
    • produkt urozmaicający codzienną, kąpielową rutynę za sprawą barwienia wody na odcień czerwieni oraz dzięki strzelającym właściwościom
    • nie brudzi wanny
    • poręczne opakowanie
    • dostępność w drogerii Rossmann
    Wady:
    • cena nie jest najniższa
    • brak zapachu

Zobacz także inne Sole do kąpieli