Maski do włosów

Action Sweet As a Watermelon, Hair Mask Arbuz, Maska do włosów

iwonab1
    2 września 2024 o 15:39
    Arbuzowe nawilżenie
    Odżywke do włosów kupiłam w sklepie Action za coś ok 9 złotych. Okrągłe, zakręcane, plastikowe opakowanie zawiera 200 ml kosmetyku. Odżywkę stosuje razem z szamponem. Po umyciu włosów nakładam ją i trzymam ok 10-15 minut na włosach. Po tym czasie ją zmywam. Włosy ładnie i naturalnie pachną soczystym arbuzem. Ładnie się rozczesują, są miękkie i nawilżone. Nie obciąża ich. Dla mnie ta odżywka jest pozytywnym zaskoczeniem. Za taką cenę nie spodziewałam się niczego wielkiego. Używam jej 2 razy w tygodniu. Włosy są odżywione a ich rozczesanie jest dużo łatwiejsze. Jedyny minus to- to, że mam długie włosy i odżywka dość szybko znika z pudełka.
    Zalety:
    • Ładnie pachnie
    • Włosy są nawilżone
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Nawilża
    Wady:
    • Szybko znika
  • 20 lipca 2024 o 1:10
    cudnie pachnące wygładzenie
    Kupując tę maskę nie nastawiałam się na duży zachwyt. A jednak się myliłam. Jest naprawdę godnym uwagi produktem za niską cenę! Przede wszystkim świetnie wygładza, nawilża i kondycjonuje włosy. Różnicę można dostrzec już po pierwszym użyciu. Maska jest dość wydajna. Pachnie cudnie arbuzowo, a ten zapach pozostaje jeszcze na pasmach parę chwil po wysuszeniu. Nie obciąża moich niskoporowatych normalnych włosów. Nie przyspiesza przetłuszczania. Włosy po jej zastosowaniu zdecydowanie łatwiej się rozczesują. To dobry budżetowy produkt, który bardzo mi się spodobał. Polecam
    Zalety:
    • wygładza
    • dociąża
    • ułątwia rozczesywanie
    • tania
    • dość wydajna