WIZAŻ logo

allegro

• 27 kwietnia 2026 o 15:03
    Spisała się na medal
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Moje włosy w ostatnim czasie zrobiły się mega puszące więc ta maska spisała się w ich potrzeby. Po użyciu maski zauważam, że włosy stają się wyraźnie gładsze i mniej się puszą, co jest dla mnie dużym plusem, zwłaszcza przy wilgotnej pogodzie. Konsystencja jest dość gęsta, dzięki czemu łatwo się ją nakłada i dobrze rozprowadza na długości włosów. Zapach jest przyjemny, lekko kosmetyczny i utrzymuje się na włosach przez jakiś czas, co też mi się podoba. Po wysuszeniu włosy są miękkie w dotyku i bardziej zdyscyplinowane, łatwiej się rozczesują i wyglądają na bardziej wygładzone. Kolejnym plusem jest to, że nie obciąża włosów.
  • 27 marca 2026 o 6:53
    Maska która nadaje blasku
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ta maska to jest poprostu zbawienie włosy po niej są lśniące ma ekstra nawilżenie i włosy po niej są fajne takie lejące się jagby ale też nie obciąża włosów zbytnio .
    Zalety:
    • Ekstra nawilżenie
    • Odżywia
    • Włosy po niej lśnią i błyszczą
  • 19 lutego 2026 o 8:30
    maska do włosów
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Kupiłam cała serię do włosów. Maska jest naprawdę wydajna i przyjemna. Zapach na włosach utrzymuje się nawet do następnego dnia. Naprawde polecam każdemu te produkty do włosów.
    Zalety:
    • Piękny zapach , wydqajnosc 100 %
    Wady:
  • 30 stycznia 2026 o 21:08
    Genialna maska!
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Pokochałam szampon z tej serii i skusiłam się na maskę! Zakochałam się drugi raz. Sam szampon potrafił okiełznać moje włosy, ale w połączeniu z tą maska dodatkowo stały się gładkie i lśniące.. takie lejące.. Maska jest naprawdę wydajna i przyjemna. Zapach na włosach utrzymuje się nawet do następnego dnia. Polecam z całego serducha!
    Zalety:
    • Wydajność,
  • 7 września 2025 o 6:56
    Ulubieniec ostatniego miesiąca
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jako, że mam włosy kręcone to wiedziałam, że będę musiała skusić się na zakup produktów z tej serii. Opinie z jakimi spotkałam się w internecie były dość podzielone, dlatego tym bardziej byłam ciekawa jak sprawdzą się u mnie. Już samo opakowanie kojarzy mi się z moimi ulubionymi maskami z serii garnier fructis. Plastikowy słoiczek o sporej pojemności mieści bardzo dużą ilość produktu, który starczy na naprawdę długi czas. Kosmetyk o delikatnym zapachu, białym kolorze i zbitej konsystencji już w niewielkiej ilości wystarcza na pokrycie włosów. Szczególnie polecam podczas stosowania wczesanie produktu we włosy grzebieniem - nie trzeba wtedy czekać tak długo po nałożeniu na zmycie produktu, a efekt jest świetny i włosy są wyraźnie odżywione i nawilżone. Produkt stosuję regularnie już od ponad miesiąca i śmiało mogę powiedzieć, że dołącza do moich włosowych ulubieńców. Idealnie odpowiada na potrzeby moich kręconych włosów. Nie obciąża ich dzięki czemu nadal wyglądają na lekkie i świeże, a nie przyklapnięte i tłuste. Przy mojej częstotliwości stosowania co 2-3 dni widzę teraz znaczącą poprawę stanu włosów. Są bardziej nawilżone, odżywione i nie wyglądają na tak matowe i zniszczone jak wcześniej. Loki wydają się być bardziej zdefiniowane, zbite i wygładzone. U mnie produkt sprawdził się świetnie i uważam, że ma bardzo dużo plusów. Jest łatwo dostępny zarówno w drogeriach stacjonarnych jak i internetowych. Co do ceny - często zauważam promocje na produkty z tej serii, dlatego można dorwać tę maskę naprawdę w dobrych pieniądzach. Kosmetyk jest wydajny, ale przede wszystkim skuteczny w działaniu. Tak naprawdę do tej pory nie zauważyłam żadnych wad i mam nadzieję, że tak już pozostanie. Od siebie bardzo polecam dla wszystkich kręciołków :)

szukaj