Maski do włosów

beBIO Longevity, Naturalna maska do włosów `Regeneracja i odżywienie`

beBIO Longevity
beBIO Longevity Naturalna Maska do Włosów 250ml

Nasi użytkownicy zostawili 52 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 listopada 2023 o 12:00
    Dla mnie super
    Maska do włosów spełniła moje oczekiwania włosy po niej są miękkie, nawilżone, nie obciąża włosów a to duży plus. Jest bardzo wydajna ogólnie konsystencja jest gęsta, przyjemna w stosowaniu. W końcu moje włosy zostały odżywione którego mi brakowało.
  • 14 listopada 2023 o 20:40
    Regularne stosowanie sprawia, że włosy stają się miękkie, odżywione, widocznie mocniejsze
    Naturalna nawilżająco-wzmacniająca maska do włosów marki beBIO to produkt, który mogę polecić każdej włosomaniaczce. Na moich włosach spisała się świetnie, regularne stosowanie sprawiło, że wyglądają zdrowo, są pełne blasku. Cieszę się że miałam możliwość ją przetestować. Maska jest gęsta , ale ma lekką formułę. Dobrze się rozprowadza, wchłania we włosy, łatwo się ją spłukuje. Nie obciąża włosów. Włosy po jej zastosowaniu są nawilżone, odżywione, ale też zaskakująco miękkie, i delikatne w dotyku. Fryzura wygląda lekko, a włosy ładnie sie układają. Łatwiej się rozczesują i zdecydowanie mniej plączą i to na pewno zawdzięczam tej masce , bo wczesniej miałam z tym duży problem. Nie ma może efektu WOW co do wygładzenia włosów takiego jak w przypadku niektórych drogeryjnych masek (swoją drogą z nienajlepszymi składami), ale przy regularnym stosowaniu włosy są widocznie wzmocnione i odżywione. Maska zapobiega łamaniu się włosów, nieco je uelastycznia co też zauważyłam przy regularnym stosowaniu produktu. Zamknięta jest w plastikowym, odkręcanym słoju o pojemności 250 ml więc możemy mieć pewność, ze wystarczy na długo. Maska charakteryzuję się owocowym, natruralnym zapachem co sprawia, że bardzo przyjemnie sie z niej korzyta. Ja bardzo polubiłam ten produkt, dobrze wpływa na moje włosy i na pewno sięgne po onne produkty z tej serii.
  • 14 listopada 2023 o 19:56
    Natura siłę ma!
    Maska zachwyciła mnie od pierwszego momentu użytkowania. Doskonała konsystencja trzymająca się włosa i piękny zapach sprawiały iż kilka minut z naniesioną odżywką było przyjemne. Włosy po jej użyciu stawały się odczuwalnie miększe - a po wysuszeniu zdecydowanie gładsze. A mój włos nie należy do najłatwiejszych - częste stylizacje pod wpływem ciepła i rozjaśnianie sprawiają iż jest on trudny do okiełznania. Wielkim plusem jest atut naturalności owego kosmetyku ???????? Z pewnością sięgnę jeszcze nie raz po tę doskonałą maskę.
  • 14 listopada 2023 o 19:04
    Włosy są miękkie I łatwo się rozczesują.
    Maska mieści się w słoiczku. Nabieranie produktu i jego Aplikacja są łatwe. Ma bardzo ładny zapach, który utrzymuje się na włosach. Po zmyciu maski włosy są miłe w dotyku. Bardzo łatwo się rozczesują. Włosy po tym produkcie są błyszczące i nawilżone. Napewno kupię też produkt ponownie.
  • 14 listopada 2023 o 18:36
    Bardzo fajna maska !!!
    Produkt spełnił oczekiwania moim włosom. Maska zdecydowanie zregenerowała i odżywiła włosy. Włosy po zastosowaniu odżywki są lejące, miękkie i delikatne w dotyku. Po wysuszeniu widać efekt zdrowych i odżywionych włosów. Po dłuższym stosowaniu włosy wydają się być grubsze. Konsystencja maski gęsta o przyjemnym słodkim zapachu. Dobrze się rozprowadza na włosach, nie przetłuszcza i nie obciąża włosów.