Maski do włosów

Eveline Cosmetics I'm Bio Hair 2 Love, Olejkowa maska do włosów wysokoporowatych

Bodyland.pl
Eveline EVELINE HAIR 2Love Maska olej.wl.wysokoporo 300ml
Eveline EVELINE HAIR 2Love Maska olej.wl.wysokoporo 300ml

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

mvkvzi
    1 kwietnia 2025 o 19:16
    Boska
    Naprawdę świetna maska, nie spodziewałam się, że będzie aż tak dobra, kupiłam ją pierwszy raz w Biedronce bo skusiło mnie opakowanie (wszystko co się błyszczy musi być moje :P). Maska pięknie pachnie, ma przyjemną konsystencję, dość gęstą, więc nie kapie z włosów. Nakładam ją po myciu na 30 min, czasem dodaję trochę oleju do włosów, potem spłukuję. Włosy się po niej naprawdę świetnie rozczesują, maska dobrze nawilża, nadaje blask jednocześnie nie obciążając włosów (mimo, że teoretycznie jest do wysokoporowatych, a ja mam średniopory). Dość wydajna. Cena adekwatna. No i opakowanie urzekło mnie całkowicie :) Nie widzę żadnych wad, świetna olejkowa maska, polecam serdecznie
    Zalety:
    • wydajna
    • piękne opakowanie
    • przyjemny zapach
    • doskonałe rozczesywanie włosów po masce
    • nadaje blask, gładkość
    • nie obciąża włosów
    Wady:
    Dinulka
    15 grudnia 2024 o 18:12
    Dobra, gdy nie mamy czasu na olejowanie włosów
    Maska mi się fajnie sprawdziła, wygładzała włosy (choć może przytrafić się efekt "przylizania"), kosmyki były miłe w dotyku i z łatwością się rozczesywały i nie plątały. Zapach kosmetyku jest dziwny, ale nie przeszkadza jakoś na co dzien w użytkowaniu. Opakowanie słabej jakości - stojąc pod prysznicem, pod wpływem wody, etykiety się rozwarstwiają i odpadają, jej kawałki pływają.
  • 12 października 2023 o 20:50
    Mocne uderzenie
    Mocne uderzenie które u mnie nie działa. Na moje rozjaśnione włosy powinna być idealną niestety włosy są przeciążone. Eksperymentowałam z różnym czasem trzymania na włosach tej maski... niestety mojej włosy poprostu jej nie lubią. Do tego zapach czarnuszki nie należy do moich ulubionych. Dla mnie na nie.
    Zalety:
    • działanie
  • 27 września 2023 o 19:05
    Super
    Maskę dostałam w prezencie. Nakładałam maskę przed myciem na 20 min. Aplikuje się ją bardzo łatwo. Widzę efekty - włosy się nie puszą, łatwo się je rozczesuje. Maska ma piękny zapach, jest wydajna. Ma bardzo bogaty, naturalny skład. Minusy jak dla mnie to opakowanie (wolę opakowania z pompką) oraz cena.
    • Dostępność
    Wady:
  • 26 lipca 2023 o 13:59
    Idealna dla moich włosów
    Maska wg mnie jest świetna . Świetny pojemnik uwielbiam takie słoiczki z których z łatwością można wydobyć końcówkę produktu. Sama maska ma fajną konsystencję i przyjemnie pachnie . A włosy ? Są gładkie, lśniące i z łatwością się rozczesuja . Wyglądają na zdrowe i zadbane .
    Zalety:
    • Łatwe zastosowanie
    • Konsystencja