Pudry do włosów

Marion Trwała Fryzura, Stylizujący puder do włosów

Agafii
    30 grudnia 2024 o 0:00
    Dodaje niesamowitej objętości
    Stylizujący puder z firmy Marion Kosmetyki bardzo mi się spodobał. Produkt ma biały kolor, ale po rozsmarowaniu nie zostawia śladu. Nie wiem jednak jak by było z ciemnymi włosami, bo jestem blondynką. Produkt dobrze odbija włosy od nasady i sprawia, że wyglądają na odświeżone. Dozownik to małe dziurki przez które sypie się produkt. To akurat mało wygodne, bo oprócz na skórę, proszek sypie się też wszędzie wokół, dlatego trzeba uważać. Opakowanie małe i poręczne. Produkt nie obciąża włosów ani skóry głowy. Nie powoduje swędzenia. Super utrwala fryzurę, a efekt uniesienia przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Według mnie wart wypróbowania.
  • 4 października 2024 o 18:32
    Przydatne maleństwo:)
    Puder do stylizacji włosów Marion to prawdziwa petarda dla osób, które szukają szybkiego i łatwego sposobu na objętość i teksturę. Opakowanie jest poręczne, zmieści się do każdej torebki, więc można go mieć zawsze przy sobie. Wystarczy dosłownie odrobina, by włosy nabrały fajnej, lekkiej struktury – zero efektu ciężkości! Co więcej, puder nie skleja włosów i nie sprawia, że wyglądają na przetłuszczone. Idealny do uniesienia fryzury u nasady, zwłaszcza gdy po całym dniu chcemy odświeżyć look na wieczór. Fajna sprawa, jeśli lubisz "messy look" czy lekkie, naturalne fale. Jest super na co dzień, zwłaszcza gdy twoje włosy mają tendencję do oklapnięcia. Jedyny minus? Trzeba uważać z ilością, bo jeśli przesadzisz, włosy mogą wydawać się nieco matowe. Ale poza tym – ekstra produkt za niewielką cenę!
  • 1 września 2024 o 1:07
    To mój pierwszy tego typu purodukkt i jestem zachwycona efektem
    Nie spodziewałam się takiego potencjału w tym małym słoiczku. Wydaje się naprawdę mały, ale jego mała ilość robi efekt WOW. Już w parę sekund możemy uzyskać efekt push up na włosach. Daje doskonałą objętość, przedłuża świeżość włosów, nie szczypie w głowę. Pachnie energetyzująco. Jest tani i wydajny. Zdecydowanie polecam
    Zalety:
    • odbija włosy od nasady
    • tani
    • wydajny
  • 29 sierpnia 2024 o 7:23
    Marion - stylizujący puder do włosów
    Puder ten ma świetne działanie, wystarczy zaaplikować go w kilku miejscach u nasady suchych włosów, lekko ugniatając. Tym sposobem możemy cieszyć się odbitymi od nasady włosami, pełnymi objętości. Produkt ma przyjemny, słodki zapach. Dzięki ekstraktowi z bambusa w składzie kosmetyk pielęgnuje skórę głowy, a wyciąg ze skrzypu polnego pozytywnie wpływa na wygląd włosów. Puder o pojemności 15 g.
    Zalety:
    • działanie
    • wygodna aplikacja
    Wady:
  • 28 sierpnia 2024 o 9:09
    Objętość pierwsza klasa
    Stylizujący puder do włosów marion, cóż to za produkt.. Urzekł mnie najpierw wyglądem, swoim głębokim, niebieskim i pięknym kolorem, z prostą, konkretną nazwą produkt oraz jasno opisany działaniem. Po pierwszym użyciu wiedziałam ,że zostanie ze mną na dłużej. Użyłam go gdy układałam włosy na wesele, było gorąco, moje oklapnięte włosy potrzebowały pomocy i właśnie wtedy w ruch poszedł ten puder, i od ułożenia do końca imprezy włosy nie były oklapnięte! Efekt objętości bardzo dobry, co przy moich długich włosach nie zawsze jest takie oczywiste, czasem inne produkty nie dawały rady. Ekstrakt z bambusa, który jest zawarty w produkcie mam wrażenie ,że pielęgnuje skórę głowy, wyglądała bardzo świeżo a wyciąg ze skrzypu polnego pozytywnie wpływa na wygląd włosów. Delikatny ale raczej neutralny zapach jest w porządku, po prostu jest prawie niewyczuwalny dla mnie, więc to akurat nie ma większego znaczenia. Cena to około 15 zł, czy to dużo ? Uważam ,że za taki efekt jest to mało, przy czym produkt jest wydajny i wystarczy nam na dłuższy czas. Polecam