Odżywki do włosów

Ziaja Intensywna Pielęgnacja Włosów, Odżywka `Intensywne nawilżanie kiełki pszenicy`

Ziaja Odżywka Do Włosów Kiełki Pszenicy 200 ml

Nasi użytkownicy zostawili 69 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 stycznia 2024 o 21:02
    Lubię go
    Lubię ten szampon, na moich włosach bardzo dobrze się sprawdza. Dokładnie myje włosy, ładnie się pieni, jest dość wydajny, dobrze spłukuje się z włosów. To bardzo naturalny produkt, intensywne nawilża dzięki zastosowaniu kiełków pszenicy. Szampon stosuje cała moja rodzina. Ładnie pachnie. Zawsze do niego wracamy.
  • 11 grudnia 2023 o 21:05
    Najlepsza z tej serii Ziai
    Jest najlepsza, bo naprawdę coś robi konkretnego, czyli: Wygładza włosy, Przeciwdziała puszeniu włosów Nawilża Nadaje połysk Pomaga w rozczesywaniu Nie obciąża Na pewno jej plusem jest to, że bez spłukiwania, ale tak to jest, że te odżywki bez spłukiwania na ogół są mniej odżywcze niż te że spłukiwaniem - cóż, coś za coś ;) Uwielbiam jej zapach ! I opakowanie też jest urocze Polecam !
    Zalety:
    • Jak w opisie + bez spłukiwania + cena + szeroka dostępność + zapach + bardzo wydajna + kiełki pszenicy w składzie
    Wady:
    • Za mało odżywia ;) takie sobie działanie regenerujące, a jeśli nawet, to nie jest ono długotrwałe
    Netili
    13 kwietnia 2022 o 22:26
    Jest ok
    Odżywkę Ziaji Intensywne nawilżanie można używać na dwa sposoby: ze spłukiwaniem lub bez. Ja korzystałam z tej pierwszej opcji – moje włosy są cienkie i delikatne, obawiałam się więc przeciążenia. W ten sposób stosowałam kosmetyk regularnie przez kilka tygodni, wymiennie z innymi kosmetykami. Wprawdzie nie zauważyłam u siebie rewolucji po jego użyciu, ale efekty były jednak naprawdę dobre: włosy po jej zastosowaniu wydawały się odżywione, błyszczące, łatwo się rozczesywały i nie puszyły. Chętnie po nią sięgałam.
    Zalety:
    • Odżywia
    • Dodaje blasku
    • Ułatwia rozczesywanie włosów
    • Nawilża
  • 23 sierpnia 2021 o 17:42
    dla cienkich prostych włosów - Nie, ale dla kręconych - Całkiem, całkiem
    Odżywkę kupił mój syn i zostawił mi mniej więcej pół butelki. Jego włosy są zupełnie inne niż moje - cienkie, ale kręcone. Moje są cienkie, ale proste (z tendencją do podkręcania się). Na kręconych włosach mojego syna odżywka sprawdza się świetnie. Podkreśla loczki i zamiast loków sianowatych, są loki ładnie skręcone, błyszczące. Na moich włosach odżywka się nie sprawdza. Jest za ciężka. Włosy są oklapłe i szybciej wymagają kolejnego mycia. Natomiast odżywka jest świetna do rozczesania włosów. Nie sądzę natomiast by włosy regenerowała. Odżywka całkiem ładnie pachnie. Skład jest taki jakiego można się spodziewać za niewielką cenę. Wydajność jest średnia, bo pojemność jest niewielka. Myślę, że osoby z kręconymi włosami mogą wypróbować, ale dla włosów cienkich i prostych ta odżywka się nie nadaje.
    Zalety:
    • niezła do włosów kręconych
    Wady:
    • włosy cienkie, proste zbytnio obciąża
    • brak efektu regeneracji
    emde07
    27 maja 2020 o 11:10
    Nie kupię ponownie
    Tak jak kiełki pszenicy w innych produktach działają na moje włosy odżywczo i nawilżająco, tak w tym produkcie efekt jest odwrotny. Zarówno odżywka wczesana we włosy szczotką, jak i nakładana tylko na włosy powoduje że końcówki są mocno wysuszone:( Niestety, u mnie się nie sprawdziła i na pewno ponownie już jej nie kupię
    Zalety:
    Wady:
    • zamiast nawilżać, wysusza włosy