Jedwab do włosów

Beaver Professional Hydro, Micro - Permeate Oxygen Silk Hair Jedwabny olejek do włosów

• 24 lutego 2013 o 20:09
    Produkt genialny!
    Olejek poleciła mi pani w drogerii, do tanich on nie należy, jednak po zachwalaniu postanowiłam kupić. Czytając recenzje, że nie jest dla blondynek troche sie przestraszyłam jednak jak sie okazało - NIEPOTRZEBNIE. Olejek jest przecudowny, włosy są bardzo miekkie, lekkie, mniej zniszczone i w lepszej kondycji, a rozdwojonych końcówek także jest mniej! :) Nie zmienił mi w żaden sposób koloru włosów - jestem farbowaną blondynką! Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: Zostało mi jeszcze 3/4 opakowania ;)
    Kajosek
    8 marca 2012 o 14:12
    Rewelacja!
    Najlepsze serum jakiego kiedykolwiek używałam! Nie powoduje efektu tłustych włosów i naprawdę jest odporny na działanie termiczne. Do tej pory baardzo sporadycznie prostowałam włosy, były mocno przesuszone i suszyłam je raczej zimnym powietrzem, ale to serum jest jak bajka. Włosy nie do poznania. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 17 lutego 2012 o 16:30
    NIE DLA BLONDYNEK
    Produkt ten zostal polecony mi przez ekspedientke w drogeri natura,zakupilam go gdyz Pani powiedziala o jego wspanialym dzialaniu,owszem serum jest fantastyczne ale UWAGA!!!!!!NIE DLA BLONDYNEK!!!!!po 3 razie wmasowania serum we wlosy obudzilam sie rano z jecznica na glowie!!!!!!!!zolte jak sloneczniki lub zonkile jak kto woli....masakra....jestem zalamana bo 2 tygodnie temu robilam kolor i teraz ani sladu po moim pieknym kolorze:(Szkoda bo produkt sam w sobie jest naprawde swietny!Cyba za duzo w nim olejkow naturalnych i to jest przyczyna tego iz wlosy zmieniaja kolor:/ powinno byc na opakowaniu dopisane tylko nie dla blonynek
    POLAKB
    1 kwietnia 2011 o 22:27
    Najlepszy olejek jaki do tej pory stosowałam
    Idealnie się wchłania, nie pozostawia wrażenia /\'tłustych włosów" Włosy są miekkie i lekkie. Po zastosowaniu olejku śmiało można poddać włosy działaniom termicznym włosy nie są po tych zabiegach wysuszone ani się nie kruszą. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 małe