Jedwab do włosów

TRESemme Pro Collection, Colour Complex Shine Lock Serum with Camellia Oil Serum nabłyszczające z olejkiem z kamelii do włosów farbowanych

• 25 kwietnia 2020 o 21:39
    Najlepsze serum do wlosow na swiecie!!!
    Nie znalam tego produktu wczesniej, kupowalam go dla znajomej w Superdrugs w Irlandii za jakies 4-5e na promocji. Po tym jak przynioslam go do domu, otworzylam tylko aby powachac i od razu wiedzialam, ze to jest to!! Zapach byl przepiekny, taki slodziutki jak cukiereczek :) Przetestowalam wieczorem, a kolejnego dnia pobieglam do drogerii po nastepny dla kolezanki. Ten zostal juz ze mna :). Dziala swietnie, nablyszcza wlosy, nie obciaza ich. Powoduje ze sa bardziej miekkie i nie pusza sie. Chroni kolor wlosow farbowanych, a zapach ma przy tym obledny. Dodatek olejku kameliowego robi swietna robote :). Stosuje je na wilgotne, lekko podsuszone wlosy po kazdym umyciu. Z calego serca moge polececic kazdemu to serum. Moja siostra takze dostala ode mnie jedno w prezencie. Napewno zakupie je ponownie.
    Zalety:
    • Zapach, nablyszczenie wlosow, ogolnie swietne dzialanie.
  • 22 kwietnia 2020 o 15:02
    super
    Bardzo lubię kosmetyki do włosów tego typu i kocham tę markę. Same dobroci dla moich włosów;) To serum również spełniło moje oczekiwania. Zamknięte jest w poręcznej buteleczce z pompką, pozwalającą na wygodne dozowanie kosmetyku. Serum bardzo przyjemnie pachnie, dobrze rozprowadza się na włosach nadając im gładkość i połysk. Olejek jest bardzo wydajny, wystarczy niewielka ilość, nie obciąża włosów, dba o końcówki. Polecam;)
    • działanie
    • sposób aplikacji
  • 13 lutego 2020 o 11:22
    bardzo dobre serum
    Serum jest w wygodnym opakowaniu z pompką, przez co łatwo dozuje się odpowiednią ilość kosmetyku. Ma bardzo przyjemny słodkawy zapach. Stosowałam je zgodnie z opisem od połowy włosów i na końcówki. Muszę przyznać, że bardzo dobrze spełnia swoją rolę. Nie obciąża moich włosów a nabłyszcza je i ułatwia rozczesywanie. Końcówki wyglądają na mocniejsze i zdrowsze.
    • działanie
  • 5 stycznia 2020 o 20:55
    Przyjemne serum
    Przyjemne serum do farbowanych włosów z dodatkiem olejku Camelii, choć ma silikon w składzie to i tak nie jest naszprycowane chemią jak to mają w zwyczaju tego typu kosmetyki. Trafiłam na to serum gdy szukałam czegoś co ujarzmi i nawilży przesuszone po różnych zabiegach fryzjerskich końcówki moich farbowanych włosów. Opakowanie zgrabne przezroczyste , z pompką zamknięte czarną nakrętką, bogata i przyjemna szata graficzna dla oka. Wracając do samego serum po otwarciu uderza nad bardzo przyjemny słodki zapach, serum jest oleiste , aplikujemy na dłoń, rozcieramy i rozprowadzamy na włosach od połowy lub na same końcówki. Serum nie powoduje przetłuszczania. Uwielbiam go stosować po użyciu prostownicy, włosy sa wtedy idealnie gladkie i nabieraja blasku, a co najważniejsze nie sa matowe i puszące, wygladają na zdrowe. Koncowki nie łamią sie i nie rozdwajają. Dość wydajne, starcza na długo. Bardzo fajny produkt. Polecam.
    Zalety:
    • śliczny słodki zapach
    • mega nawilża końcówki
    • przydatne do różnych stylizacji
    • ładna buteleczka
    • wydajne
    • nie obciąża włosów
    Wady:
    • nie znalazłam wad
  • 13 grudnia 2019 o 21:01
    Przyjemnie wygładzenie
    Miałam co do tego serum spore oczekiwania i na szczęście się nie zawiodłam. Ma fajny, krótki skład - silikony, zapach, olejek z kamelii japońskiej i drobne dodatki. Pachnie ładnie ale nie zbyt intensywnie, kojarzy mi się trochę z szamponem a trochę z perfumami kwiatowymi ;) Przede wszystkim olejek spełnia swoje podstawowe zadanie, czyli wygładza, dociąża końcówki włosów i dobrze chroni je przed zniszczeniami. W promocji można dostać go za niecałe 19 zł więc porównując do cen i pojemności innych tego typu produktów nie jest źle. Uważam że warto wypróbować ten produkt jeśli chcemy zabezpieczyć nasze końcówki i cieszyć się ładnie pachnącymi włosami.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • ładne i wygodne opakowanie
    • wygładza, dodaje blasku
    Wady:
    • wysoka cena bez promocji
    Otrzymałam do testów od marki/producenta

Zobacz także inne Jedwab do włosów