Jedwab do włosów

Bioelixire Serum jedwab & witamina A (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 57 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Alaxyh
    11 marca 2025 o 12:52
    Zawiodłam się
    Słyszałam dużo pozytywnych opinii, więc postanowiłam kupić ten olejek. Niestety zawiodłam się. Cena jest super, ale to chyba jedyna zaleta. Olejek praktycznie nic nie robi z włosami, nakładany w różnych ilościach- albo nie widać efektów, albo włosy są przeciążone. Może i jest wydajny, ale co z tego jeśli nie działa? Może to być kwestia włosów- na moich nisko porowatych nie robi zupełnie nic i je przeciąża(o co w łatwo w moim przypadku). Moim zdaniem ten produkt to strata pieniędzy i żałuję zakupu
    Zalety:
    Wady:
    • brak efektów
    vero100
    25 stycznia 2025 o 15:06
    Cudne
    Świetny produkt dla włosów puszących sie, pięknie sie rozczesują a nieraz muszę połowę włosów wyrwać , gdyż mam problem z kołtunami. Łatwo dostepny w drogeriach,często na promce.
    Zalety:
    • Niska cena
    • Dostępność
    • Nawilża,regeneruje
    • Łatwiej rozczesuje wlosy
    • Wydajnośc
  • 20 stycznia 2025 o 0:44
    Fajne serum silikonowe – jedwab i wit. A
    Ach ten zapach! Ale to nie jedyna zaleta tego serum, bo jest skuteczne, tanie (co jakiś czas pojawia się w promocyjnej cenie) i nie ma problemu z jego dostępnością (można go dostać np. w Rossmannie czy Biedronce). Jest to wydajny produkt - mnie buteleczka, która ma 20 ml wystarczyła na 4 miesiące. Zaletą tak małego opakowania jest to, że nie zajmuje zbyt dużo miejsca na półce w łazience czy kosmetyczce podróżnej.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Skuteczny
    • Cena (na promocji za ok. 4 zł)
    • Wydajny
    • Dobra dostępność
  • 5 stycznia 2025 o 21:46
    Serum, które faktycznie poprawia kondycję włosów i daje im ładny blask
    Dzięki zawartości jedwabiu, serum odbudowuje zniszczone partie włosów, nawilżając je i poprawiając ich elastyczność. Mam dość suche, łamliwe włosy, więc to serum działa na nie naprawdę rewelacyjnie. Co istotne, serum skutecznie chroni włosy przed szkodliwym wpływem ciepła, co jest dla mnie bardzo ważne, bo często używam prostownicy i lokówki. Produkt ma również bardzo mały zużycie, więc mała buteleczka wystarcza na długi czas – z tego jednego tzw. tubka wystarczy mi na pewno na rok, co bardzo mnie cieszy. Kolejną zaletą jest fakt, że serum nie obciąża włosów, a mimo to zapewnia im intensywne nawilżenie i połysk. To jeden z tych produktów, które po prostu działają, a ich efekt jest naprawdę zauważalny. Włosy są miękkie, błyszczące i nie łamią się, co dla mnie jest dużym plusem. Polecam to serum każdemu, kto ma suche i zniszczone włosy, ponieważ daje ono niesamowity efekt wygładzenia, nawilżenia i blasku. Jeśli mój komentarz był pomocny, będę wdzięczna za łapkę w górę – to motywuje mnie do pisania kolejnych szczerych recenzji!
  • 25 grudnia 2024 o 11:29
    Mała rzecz a cieszy
    Serum kupiłam w Biedronce bardziej z ciekawości niż potrzeby. Lubię kompaktowe opakowania kosmetyków, które łatwo że sobą zabrać w podróż a rozmiar serum Bioelixire idealnie nadaje się do tego. Mam włosy farbowane, krótkie więc opcja stosowania na końcówki jest dla mnie dość problematyczna:) Kosmetyk zamknięty jest w malutkiej buteleczce,ma gęstą jakby silikonową konsystencję oraz przeźroczysty kolor. Pachnie bardzo delikatnie i mimo swojego rozmiaru jest szalenie wydajne. Wystarczy naprawdę niewielka ilość aby pokryć włosy, szczególnie w przypadku fryzur krótkich jak moje polecam nakładać z rozsądkiem aby nie obciążać niepotrzebnie włosów. Po użyciu włosy są mięciutkie, zdecydowanie łatwiej się rozczesują,mam też subiektywne odczucie że serum jakby domyka łuskę włosa, fryzura zyskuje blask. Nie jest to może kosmetyczny Graal ,ale doraźnie i oraz w podróży spełnia swoje zadanie a jego cena zachęca do zakupu.

Zobacz także inne Jedwab do włosów