Jedwab do włosów

Delia Cameleo, Jedwab do włosów z olejem arganowym

notino.pl
Delia Cosmetics Cosmetics Cameleo jedwab do włosów 55ml
Delia Cosmetics Cosmetics Cameleo jedwab do włosów 55ml

Nasi użytkownicy zostawili 57 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 grudnia 2024 o 11:08
    Całkiem ok
    DELIA COSMETICS CAMELEO Jedwab do włosów, Anti Damage, Olej Arganowy, bez spłukiwania. Kosmetyk zamknięty jest w plastikowej butelce z pompką o pojemności 55 ml. W promocji można go kupić za około 12 zł. Jego zapach nie jest mocny, całkiem przyjemny. Na włosach wygląda ładnie, nadaje im blasku. Działa także wygładzająco oraz zabezpiecza włosy. Produkt jest fajny, ale w sumie za tę samą cenę można mieć prawie dwa razy większy olejek Isana, którego zapach bardziej mi się podoba, więc nie wiem, czy kupię ponownie.
    jaskvx
    23 czerwca 2024 o 23:50
    Jedwab do włosów Delia
    To produkt, który uwielbiam używać do końcówek, szczególnie po myciu włosów. Ma delikatny zapach i skutecznie nawilża suche końcówki, co jest ważne przy farbowanych włosach. Produkt jest idealny do utrzymania zdrowego wyglądu włosów.
    Zalety:
    • Delikatny zapach
    • Wydajny
    • Nawilża
    • Wygładza
    Iffkkaa
    13 września 2023 o 17:16
    Hit
    Uwielbiam ten jedwab na końcówki. Stosuje po każdym myciu. Nabłyszczacz włosy, sprawia że stają się miękkie. Jedbwab ma przepiękny zapach. Pojemność 55ml. Jest bardzo wydajny. Wygodne opakowanie z pompką.
    Zalety:
    • Działanie
  • 25 lipca 2023 o 21:48
    Tani a dobry
    Jedwab do włosów zamknięty w niewielkim opakowaniu z pompką. Pięknie pachnie a co najważniejsze spełnia swoją funkcję i nadaje włosom miękkość i nawilżenie. Często nakładałam go na same końcówki, ale też co jakiś czas nakładalam go na całą długość włosów. Świetny produkt, bardzo wydajny. Polecam
  • 24 lipca 2023 o 10:43
    Perełka wśród produktów do pielęgnacji włosów, polecam!
    Dobra cena, wygodne opakowanie i aplikacja, ładny i delikatny zapach. Spoko skład. Nie obciąża włosów, nadaje włosom ładny blask, jest wydajny. U mnie genialnie sprawdza się na końcówkach, które były rozjaśniane i przez to są bardziej suche. Nawilża je, wygładza, prezentują się też ładniej wizualnie, lepiej układają. Ja nakładam je na suchy włosy, mniej więcej od połowy długości, głównie na same końce.
    • działanie
    • skład
    Wady:

Zobacz także inne Jedwab do włosów