Kremy do twarzy dla dzieci

IsisPharma Uveblock SPF 50+ Light Tint Fluid Fluid z filtrem przeciwsłonecznym delikatnie koloryzujący

Isis Pharma Uveblock SPF50+ fluid przeciwsłoneczny tonizujacy 40ml

• 20 listopada 2013 o 12:48
    doskonała ochrona dla wrażliwców
    Fluid używałam latem na żaglach. Jest to wspaniały krem, który ochronił moją skórę przed nadmierną opalenizną. Mam skórę wrażliwą i bałam się wystawiać ją na wielogodzinne promieniowanie słońca. Krem doskonale zabezpieczył moją cerę, nie pojawiły się żadne poparzenia od słońca, mimo, że właściwie cały czas spędziłam "pod chmurką" ;-) Dodatkowe plusy: + bardzo dobrze nawilża, nie ściągnął mojej skóry i nie spowodował zatykania porów; + kolor jest w miarę naturalny; dzięki niemu twarz nie wyglądała sztucznie; Minusem jest tłusta konsystencja, twarz trochę mi się świeciła po nim, ale niewątpliwie była dobrze odżywiona i zregenerowana. Cena również dosyć wysoka, ale myślę, że na wyjazd warto zainwestować w "coś" lepszego ;-) Używam tego produktu od: niecałego roku Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 12 kwietnia 2012 o 9:02
    BDB filtr
    Jako filtr jest świetny. Dodam nawet że rozjaśnia przebarwienia do spółki ze swoim kolegą Unitone. Jak używałam go samodzielnie i też potrafił się przyłożyć pod tym wzgledem ;-) Nawilża moją skórę, nie powoduje wysypu. Ma dwie wady: jest trochę tłustawy, zawsze muszę go czymś zmatowić no i ten kolor. Masakryczny. Przez to 1* mniej. Wydajność mega.
  • 12 lipca 2011 o 21:45
    Średniaczek
    Filtr ogólnie spełnia swoją rolę - bardzo dobrze chroni przed słońcem - nawet po długotrwałej ekspozycji na ostre słońce nie wyskoczyły mi nawet piegi. Ma również dość przyjemną lekką konsystencję i na tym kończą się jego zalety. Czasami rozwarstwia się i zamiast kremu z tubki wypływa tłustawa ciecz. Fluid ma być delikatnie koloryzujący, niestety kolor jest bardzo jaśniutki i bieli, i nawet po wchłonięciu jest widoczny np. w drobnych zmarszczkach pod oczami. Natomiast po kontakcie twarzy z wodą (np. jeśli się odrobinę spocimy ;) ) krem jest widoczny w postaci białych smug. Ma również nieprzyjemny zapach - troszkę jak stara, przeterminowana szminka ;) Ogólnie nie polecam - są dużo lepsze i tańsze filtry. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego 40 ml