Kremy z filtrem do twarzy

La Roche-Posay Anthelios, UVmune 400 Dermo-Pediatrics Invisible Fluid SPF50+ Niewidoczny fluid do twarzy SPF50+

La Roche-Posay Anthelios D-Ped UV Mune Fluid ochronny SPF50+ 50 ml
notino.pl
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS Dermo-Pediatrics UVMune 400 Fluide Solaire Niewidoczny fluid SPF50+, 50ml

• 7 maja 2025 o 20:31
    Idealna Ochrona dla Wrażliwej Skóry
    Testowałam La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Dermo-Pediatrics Invisible Fluid SPF50+ i jestem zachwycona! Ten niewidoczny fluid to prawdziwy must-have w mojej codziennej pielęgnacji, szczególnie w okresie letnim. Jego wyjątkowa formuła z zaawansowaną ochroną UV zapewnia skórze skuteczną barierę przed szkodliwym promieniowaniem UVA i UVB, a także chroni ją przed szkodliwym działaniem zanieczyszczeń i niekorzystnymi warunkami atmosferycznymi. Co wyróżnia ten produkt, to fakt, że jest niezwykle lekki i wchłania się błyskawicznie, nie zostawiając tłustego filmu ani białych śladów. Jako mama małego dziecka, cenię sobie także to, że jest odpowiedni dla wrażliwej skóry dzieci już od 1. roku życia. Fluid ma przyjemną, delikatną konsystencję i jest bardzo komfortowy w noszeniu, nawet pod makijażem. Czuć, że skóra jest dobrze nawilżona i zabezpieczona przez cały dzień, co daje mi pełną pewność, że moja cera jest chroniona w każdych warunkach. Dla osób, które szukają wysokiej ochrony przeciwsłonecznej, ten produkt jest naprawdę godny polecenia.
  • 29 kwietnia 2025 o 16:41
    zero bieli, pełna ochrona
    La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Dermo-Pediatrics Invisible Fluid SPF50+ to filtr, który zrobił na mnie świetne wrażenie. Jak na produkt dla dzieci, jest naprawdę delikatny, ale skuteczny. Fluid jest superleki, wchłania się błyskawicznie i naprawdę jest niewidoczny – zero białych śladów na twarzy, co w przypadku SPF 50+ to prawdziwa rzadkość. Zdecydowanie nie zostawia tłustego filmu, a skóra po nim jest matowa, ale nie przesuszona.
    Zalety:
    • bardzo lekka konsystencja
    • niewidoczny na skórze
    • dobrze matuje
    • idealny dla wrażliwej skóry
    • dobra ochrona spf50+
    Wady:
    • trzeba aplikowac na nowo co kilka godzin
  • 29 kwietnia 2025 o 14:02
    Delikatna i skuteczna ochrona dla wrażliwej skóry dzieci
    La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Dermo-Pediatrics Invisible Fluid SPF50+ to świetny wybór dla dzieci z wrażliwą, reaktywną skórą. Stosuję go u mojego dziecka, które ma skórę bardzo jasną, delikatną i skłonną do podrażnień – ten produkt sprawdza się idealnie. Konsystencja jest lekka, płynna i łatwa do rozprowadzenia, a po aplikacji nie pozostawia tłustej ani białej warstwy. Formuła jest bezzapachowa, co jest dużym plusem przy wrażliwej skórze dziecka. Produkt nie powoduje zaczerwienień, nie szczypie w oczy i daje poczucie komfortu przez cały dzień. Opakowanie z wygodnym dozownikiem ułatwia aplikację, zwłaszcza podczas aktywności na świeżym powietrzu. To bezpieczny i skuteczny filtr, który zapewnia bardzo wysoką ochronę przeciwsłoneczną bez ryzyka podrażnień – idealny dla najmłodszych i dla rodziców ceniących sprawdzone formuły.
  • 22 kwietnia 2025 o 21:46
    Świetny produkt
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Idealny produkt na lato. Nie pozostawia tłustego filmu na skórze oraz nie powoduje uczucia ciężkości, co czyni go idealnym produktem na lato. Twarz wygląda zdrowo i promiennie, dodatkowy plus za to że nie pachnie.Idealny
  • 18 kwietnia 2025 o 16:49
    Delikatna Zbroja – Niewidzialna ochrona dla najmłodszych bohaterów
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Ochrona przeciwsłoneczna dla najmłodszych to temat, którego nie da się pominąć. Ten produkt chcę przetestować nie tylko jako dorosła, ale też jako ktoś, kto dba o skórę swoich bliskich. Bezpieczna, delikatna i skuteczna – mam nadzieję, że spełni te wszystkie trzy warunki.