Kremy do twarzy dla dzieci

SVR Sun Secure, Fluide SPF 50+ Lekki krem z filtrem

e-ZikoApteka.pl
Filorga Laboratoires POLAND SP Z O.O SVR SUN SECURE FLUIDE SPF50+ Lekki krem ochronny 50 ml 7068654

• 17 września 2023 o 11:39
    Dobrze się sprawdza
    Fluid SVR spf 50 przeznaczony jest zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Tubka 50 ml, zakończona cienkim aplikatorem, co jest bardzo istotne, gdyż kosmetyk ma postać mleczka. Jest bardzo rzadki, biały, troszeczkę tłustawy, czego absolutnie nie widać po nałożeniu. Wstrząsam nim przed aplikacją, wylewam trochę w zagłębienie dłoni i rozprowadzam na twarz, szyję, dekolt. Co mnie dziwi, po aplikacji, pomimo nałożeni przed warstwy serum lub lekkiego kremu nawilżającego, odczuwam delikatne pieczenie, ale bez zaczerwienienia skóry. Krem szybko się stapia z cerą, nie klei się, pozostawia fajne, zdrowe wykończenie. Idealnie nadaje się solo, jak i pod makijaż. Obawiam się, że nie jest to produkt szczególnie wydajny, ale za to skuteczny, żadnych nowych niespodzianek na twarzy nie zauważyłam. Krem przeznaczony jest do każdego typu skóry, szczególnie normalnej i mieszanej. Wg producenta zawiera nowoczesne filtry, regeneruje DNA, a nawet zapobiega nowotworom skóry. Wow ????
    Wady:
    • Wysoka cena
  • 11 czerwca 2023 o 14:16
    Krem SPF
    Filtry staram się stosować cały rok, jeśli chodzi o twarz, ale kiedy jest lato, to nałożenie SPF jest dla mnie najważniejszym krokiem w pielęgnacji. Produkt ma bardzo poręczną tubkę, z której można wydobyć wszystko do ostatniej kropelki, aby nam się nic nie zmarnowało. Rozprowadza się super- konsystencja jest bardzo wodnista, ale mi odpowiada taka. Krem zostawia bardzo ładne naturalne wykończenie, ani blask, ani mat- mam wrażenie, ze wykończenie, które jest najbardziej porządane. Wydajność dość dobra dzięki konsystencji. Dostępność bardzo dobra apteki, drogerie. Ochrona, czyli to co najważniejsze. Nie pojawiają mi się piegi, zaczerwienienie, a to co najważniejsze niewidoczne dla oczu- mam nadzieje, ze dzięki stosowaniu spf zmarszczki pojawia się z dużym opóźnieniem. Podobają mi się zapewnienia producenta o ochronie przed fotostarzeniem, degradacji skory. Ogólnie filtr na 5+, bardzo skuteczny i przyjemny w stosowaniu.
  • 16 listopada 2022 o 10:10
    Bardzo dobry produkt
    Krem z filtrem SVR oceniam jako naprawdę bardzo dobry produkt. Idealnie sprawdził się przy mojej mieszanej cerze i, co jest najważniejsze, to nie doprowadził do zapchania. Konsystencja jest bardzo lejąca, więc trochę średnio sprawdza się opakowanie z zakrętką, które trzeba szybko zamknąć, żeby nie rozlał się kosmetyk. Zapach kremu jest bardzo intensywny, trochę przypominał mi orientalne nuty. Na początku bardzo mi przeszkadzał, ale później nawet go polubiłam. Na pewno wrócę do niego i z chęcią wypróbuję inne wersje spf tej marki.
    Zalety:
    • nie zapycha
    • nie bieli
    • szybko się wchłania
    • skóra nie jest mocno błyszcząca
    • lekki
    • mocny zapach
    • sprawdza się przy mieszanej cerze
    Wady:
    • bardzo płynna konsystencja
  • 20 maja 2022 o 11:28
    Kupię ponownie
    Jeden z moich ulubionych kremów z SPF50 do twarzy. Moja mieszana cera bardzo się z nim polubiła. Szybko się wchłania, skóra faktycznie jest matowa po jego użyciu. Nie zapycha i nie bieli-nawet powiedziałabym że lekko wyrównuje koloryt
  • 20 kwietnia 2022 o 20:17
    Najlepszy spf
    Ten krem to cudo. Najlepszy filtr jaki znam. Ma.lekka formule, ni3 lepi się, szybko się wchłania I nie zostawia białego.i ciężkiego filmu.na skórze. Dodatkowo nawilża i może go.stosowac także.dziecko. nadaje się także pod.makijazem.nie psując jego trwałości.. mega dobry produkt