Płatki pod oczy

Pilaten Firming & Brightening, Hydrogel Eye Pads Ujędrniająco-rozświetlające hydrożelowe płatki pod oczy

PILATEN Hydrożelowe Ujędrniająco-Rozświetlające Płatki pod Oczy z Kolagenem i Złotem

Her666
    6 stycznia 2025 o 23:39
    Tanie i działają!
    Produkt zamknięty w plastikowym przezroczystym opakowaniu . Płatki w kolorze złota po schłodzeniu w lodówce i trzymaniu na skórze pod oczami przez określony na opakowaniu czas pozostawiają skórę rozświetloną mikrodrobinkami oraz delikatnie ją rozjaśniają. Są przyjemne w użytkowaniu, nie rozrywają się, nie spływają i można śmiało w nich paradować i robić inne czynności. Użyłam jednej pary 2 razy i nadal nie straciły swoich walorów , ale ze względu na higienę i lekkie ich przesuszenie po 2 użyciach zostały wyrzucone.
    Zalety:
    • Nierozrywaja się
    • Rozświetlają i rozjaśniają
  • 16 listopada 2024 o 10:38
    Dobre płatki
    Hydrożelowe płatki od Pilaten kupiłam w Lidlu za 4zl. Wersja żółta zawiera kolagen , złoto, sok z aloesu ,puder z alg, olejek różany, trehaloze, Ma działać rozświetlająco i ujędrniająco . ♥︎ Płatki są grube i dzięki temu nie niszczą się podczas wyciągania z opakowania. ♥︎ idealne i nieprzesadne nasączenie sprawia że siedzą na miejscu przez 20 minut i nie zjeżdżają ze skóry. ♥︎ schłodzone w lodówce przynoszą ulgę w przypadku obrzęków ♥︎ są bezzapachowe ♥︎ nie powodują pieczenia delikatnej skóry wokół oczu ♥︎ sklad akceptowalny Działanie Faktycznie płatki rozświetlają i nadają wypoczęty wygląd. Skóra staje się gładka, dobrze nawilżona. Korektor lepiej się trzyma. Jestem zadowolona ale nie dam 5 gwiazdek bo w porównaniu do mojej ulubionej Efektimy efekty nie utrzymuja się tak długo.
  • 15 września 2024 o 10:40
    Rozświetlają spojrzenie.
    Recenzowane płatki pod oczy od Pilaten kupiłam w markecie jako nowość w dwóch wariantach i nabyłam oba, spisały się tak samo dobrze. Szata graficzna opakowania typowa dla płatków pod oczy foliowe opakowanie przezroczyste ze srebrem i elementami złota w wariancie ujędrniająco - rozświetlającym. Tacka na której umieszczono płatki jest zalana sporą ilością esencji w obu przypadkach. Płatki są miękkie ale nie niszczą się, nie rozrywają podczas wyjmowania z opakowania. Wystarczy zaaplikować pod oczy na 15-20 minut, najlepiej wcześniej schłodzone o czym informuje producent. W składzie esencji znajdziemy kolagen, złoto koloidalne, trehaloza, niacynamid, proszek z alg, sproszkowany sok z liści aloesu, olejek z płatków róż. Producent dużo obiecuje i naprawdę spełnia swoje obietnice, płatki dość, że trzymają się idealnie pod okiem to w szybkim czasie już po pierwszym użyciu redukują obrzęki, opuchnięcia i ślady zmęczenia. Po kilku aplikacjach skóra wokół oczu, Amona jest niezwykle delikatna i problematyczna odzyskała blask, została rozświetlona, nawilżona i ukojona. Polecam wypróbować osoby z podobnymi problemami. Płatki wyprodukowane zostały przez firmę Pilaten w ChRL, podmiot odpowiedzialny to Irlandia, skład należy przeanalizować jeśli ktoś bardzo kładzie nacisk na naturalność, zawiera oprócz wcześniej wymienionych składników jeszcze PEG-i, glicerynę, wodę na pierwszym miejscu. U mnie się sprawdziły jeśli spotka to kupię ale i tak mam sprawdzone i skuteczne od Efektimy w podobnej cenie.
    Inne