Róże do policzków

Glam Shop Luxe, Wypiekany róż do policzków

5 na 51 opinię

Glam Shop Lux Róż wypiekany, Elegancki Róż

• 28 października 2024 o 19:30
    Bardzo lubię kosmetyki od marki Glam Shop i z wielką przyjemnością się na nie decyduję. Zawsze mam co do nich spore oczekiwania, ponieważ z doświadczenia wiem, że są to produkty warte każdej złotówki. Tym razem wybrałam dla siebie wypiekany róż z serii Luxe. Produkt udało mi się zakupić stacjonarnie w drogerii Hebe, co pozytywnie mnie zaskoczyło, przez długi czas wydawało mi się, że te produkty nie są dostępne stacjonarnie w mojej okolicy i mogę je nabyć jedynie online. Nie ukrywam, że najczęściej wybieram dla siebie róże aplikowane na mokro jednak ostatnio przeprosiłam się z produktami z tej kategorii stosowanymi na sucho. Produkt został zamknięty w opakowaniu o formie eleganckiej, pojedynczej kasetki o kolorze różowego złota odbijającego światło. Na opakowaniu umieszczono logo producenta oraz nazwę produktu, z drugiej zaś strony znajdziemy informację na temat wybranej przez nas nazwy produktu. Cena regularna różu wynosi około czterdziestu złotych. Kosmetyk posiada wypiekaną formę. Ja zdecydowałam się na odcień o nazwie elegancki. Jest to naprawdę bardzo ciekawy odcień tworzący niezwykle oryginalną mozaikę, która jest połączeniem odcieni różu oraz beżowego złota, co razem tworzy na policzku naprawdę naturalny, brzoskwiniowo - koralowy odcień. Róż prezentuje się na buzi naprawdę spektakularnie. Ma idealną pigmentację, lekko rozświetlające wykończenie i jednocześnie naprawdę całodniową trwałość. Róż do policzków od marki Glam Shop to prawdziwy majstersztyk. Odcień o nazwie Elegancki zrobił na mnie ogromne wrażenie, jest piękny i idealny praktycznie dla każdej karnacji. Dawno nie miałam w swojej kolekcji tak pięknego, naturalnego różu. Jak najbardziej mogę polecić ten kosmetyk.
    Zalety:
    • Odcień