Róże do policzków

AA Wings of Color Star Secrets, The Wet Blush Kremowy róż rozświetlający

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 kwietnia 2025 o 22:39
    Pierwsza randka udana, ale ponownie się nie spotkamy
    Kosmetyk zakupiłam podczas promocji w Rossmannie. Skusił mnie wyglądem, ładnym kolorem i pozytywnymi opiniami. To mój pierwszy róż w płynie i muszę przyznać, że zaskoczyłam się pozytywnie. Na co dzień stawiam na delikatny makijaż o naturalnym wyglądzie, róż ma tylko podkreślić koloryt cery i dodać świeżości. Pomyślałam więc, że mokry kosmetyk świetnie się sprawdzi i doda dziewczęcego glow. Nie mam czasu na jakieś długie spędzanie czasu przed lustrem, więc kosmetyk nakładałam palcami delikatnie go wklepując. To, co trzeba przyznać to fakt, że przy nim trzeba nauczyć się dość szybkiej pracy. Odcień jest naprawdę ładny i naturalny, pięknie stapia się ze skórą, nadając jej świeżości i zdrowego blasku. Bardzo dobrze współpracuje zarówno z podkładem, jak i gołą skórą. Pomimo płynnej konsystencji róż dość szybko zastyga, więc niewprawieni w działaniu mogą skończyć swój makijaż z plamami, czy wręcz skorupką. Jeśli chodzi o trwałość – również na plus. Róż utrzymuje się przez większość dnia, bez potrzeby poprawek- co dla mnie ważne, bo nie stosuję takich zabiegów w ciągu dnia. Gdyby nie był trwały to raczej byłoby dane paradować mi do końca z plamami, czy dziurami na policzkach. Sprawdza się nawet przy mojej mieszanej cerze Podsumowując: Róż pozytywnie mnie zaskoczył, ma przyjemną konsystencję i ładny kolor, jednak płynna szybko zastygająca forma, mój poranny pośpiech i przyzwyczajenie, że po podkładzie od razu używam pudru powodują, że jednak częściej sięgam po róż wypiekany. Z tego właśnie powodu zapewne nie sięgnę po niego ponownie. Ale wypróbować polecam zwłaszcza zwolenniczkom konturowania na mokro
    Zalety:
    • Ładna paleta kolorów
    • Nadaje świeży wygląd
    • Przyjemna konsystencja
    Wady:
    • W regularniej cenie dość drogi
    • Trzeba nauczyć się z nim dość szybko pracować
  • 7 kwietnia 2025 o 17:52
    Jak dla mnie tragedia
    Zachwycona opiniami stwierdziłam, że i ja muszę mieć ten róż. Opakowanie, kolor wszystko mnie zachwyciło, ale po uzyciu koszmar. Ten produkt absolutnie nie chce się blendować! Trzeba spędzić i naprawdę się natrudzić, żeby to jakkolwiek rozblendować, żeby efekt finalny wyglądał chociaż trochę dobrze.
    • Kolor
    Wady:
    • Absolutnie nie blenduje się
  • 2 kwietnia 2025 o 15:56
    Brzoskwinka
    AA Wings of Color Star Secrets, The Wet Blush w odcieniu brzoskwiniowym to jeden z moich ulubionych różów na mokro. Jego formuła jest świetnie napigmentowana, co pozwala uzyskać intensywny efekt już przy pierwszej aplikacji. Co ważne, choć produkt zastyga, nie robi tego zbyt szybko, co daje komfort pracy – można spokojnie rozetrzeć go na skórze, bez obawy o plamy. Co więcej, róż utrzymuje się na twarzy przez cały dzień, a nawet wybija się spod pudru, co jest dla mnie dużym plusem. Opakowanie to kolejny atut – w przeciwieństwie do bronzera, nie brudzi się prawie wcale, co sprawia, że korzystanie z niego to czysta przyjemność. Całość tworzy naprawdę udany produkt, który idealnie spełnia swoje zadanie!
    Zalety:
    • Pigment
    • Formuła
    • Zastyga
    • Tani (jak dla mnie)
    • Łatwo dostępny
  • 15 marca 2025 o 12:54
    Nie do skończenia!
    Zacznę od tego, że latem oraz w dni, w które nie idę do pracy stawiam na delikatny makijaż twarzy. Wybieram wtedy tylko płynne kosmetyki do makijażu. Lubię uczucie lekkości na skórze i szybką aplikację. Produkt był akurat na promocji w drogerii, więc zdecydowałam się na jego zakup. Opakowanie produktu to poręczna tubka, zakończona aplikatorem- gąbeczką. Produkt bardzo łatwo aplikuje się na policzki. Osobiście rozblendowuje róż gąbeczką, aby ładnie wtopił się w skórę. Uważam, że trzeba szybko pracować z tym produktem, aby nie porobić sobie plam. Efekt można budować. Wykończenie jest świetliste. Daje efekt zdrowego glow. Bez przypudrowania efekt utrzymuje się cały dzień, więc to na zdecydowany plus. Mam cerę suchą, ale produkt mnie nie wysusza i nie zapycha. Nie podkreśla suchych skórek. Kolor jest przepiękny. Głęboki róż o bardzo dobrym napigmentowaniu, niewielka ilość wystarcza na pokrycie policzków. Pasuje do mojej bladej skóry i blond włosów. Ma delikatne drobinki, ale nie są one widoczne na skórze. Produkt w bardzo dobrej cenie, a przede wszystkim bardzo wydajny, używam go od lata i jeszcze go nie zużyłam. Podsumowując, bardzo dobry produkt. Myślę, że jak go w końcu skończę to kupię ponownie.
    • przepiękny kolor
    • opakowanie z gąbeczkowym aplikatorem
    • możliwość budowania koloru
    • trwałość
  • 5 lutego 2025 o 14:47
    Robi plamy
    AA Wings of Color - Star Secrets to produkt, który na pierwszy rzut oka urzeka swoim pięknym, delikatnym kolorem. Jest bardzo wydajny, co jest niewątpliwym plusem. Niestety, aplikacja tego produktu wymaga wprawy i szybkości, ponieważ ma tendencję do tworzenia plam na twarzy. Lepiej nałożyć go bezpośrednio na rękę, a dopiero później na policzek. Mi osobiście się nie sprawdził. Nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
    • Działanie
    • Szybko się ściera