Odżywki do włosów

Bentley Organic Natural Conditioner with Sunflower, Shea & Chamomile Odżywka do włosów ze słonecznikiem, masłem shea i rumiankiem

• 24 grudnia 2013 o 22:31
    Nie polecam , strata pieniedzy
    Kupiłam odżywke zachwycona składem, tymczasem oprocz etyketki nie ma ona w sobie nic fajnego. Włosy w żadnym wypadku nie wygladaja lepiej, efekt jak po najtanszej odzywce a nawet gorzej. Włosy nie wydaja sie mieksze ,odzywione, lsniace, czy skore do ukdładanie po uzyciu odzywki sa raczej trudne do układania i pusza sie. Zdecydowanie nie za te pieniadze a nawet nie za 5 zł
    jut
    5 października 2013 o 16:03
    Działa!
    Odżywka przypadła mi do gustu, ale z peanami poczekam jeszcze jakiś czas. Minusem jest opakowanie (mam wersję podróżną i trzeba wycisnąć odżywkę, która wylatuje przez duży otwór) oraz aplikacja (prawie nie czuć jej na włosach, tak jakby w nie wsiąkała, dziwnie się rozprowadza). Efekty widzę na razie bardzo ładne i choć nie jestem jeszcze w stu procentach pewna, czy chodzi wyłącznie o odżywkę (zmieniłam też sposób olejowania włosów) włosy pięknie po niej wyglądają. Są bardzo miękkie, nie puszą się, zachowują się jak po odżywce z silikonem (u mnie te silikonowe ładnie wygładzają włosy i nie obciążają). Na razie polecam, ewentualnie będę edytować ;) Używam tego produktu od: trzech tygodni Ilość zużytych opakowań: jedna wersja podróżna
  • 1 września 2013 o 7:26
    Nieszczególna
    PLUSY: - bardzo dobry skład - przyjemny zapach ; subtelny, nienachalny - dobra konsystencja i wydajność MINUSY: - cena - słabo odżywia ; spodziewałam się lepszych efektów Używam tego produktu od: kwietnia 2013 Ilość zużytych opakowań: jedno
    helvie
    4 maja 2013 o 19:04
    Przyjemna odżywka do włosów
    Kupiłam razem z szamponem Bentley Organic do włosów przetłuszczających się. O ile szampon w moim przypadku nie do końca się sprawdził, o tyle odzywkę oceniam całkiem pozytywnie. Plusy za: + skład + zapach + działanie Minus za: - konsystencję (trudno jest ja na włosach rozprowadzić) Używam tego produktu od: 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1, 250ml