Balsamy do ust

Floslek Sun Care, Pomadka ochronna do ust z witaminą E i filtrem UV SPF 14

FLOSLEK SUN CARE Pomadka ochronna do ust z filtrem UV

• 21 października 2020 o 13:47
    Na każdą porę roku niezastąpiona!
    Idealnie nawilża, wygładza, nie klei i chroni. Mój faworyt! Dodatkowy plus za brak zapachu. Cena również jest przyzwoita. Na wszelki wypadek każdą kończącą się pomadkę mam w różnych torebkach. Najlepiej opłaca kupować się a aptece!
  • 9 czerwca 2019 o 15:37
    świetna
    świetna pomadka, jak znalazł na upalne lato. fajna konsystencja, przyjemny zapach. przy dłuższym przebywaniu na słońcu usta się nie przesuszyły. filtr uv i panthenol na pewno przyczyniają się do ochrony przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych
    Zalety:
    • zapach, kolor
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    malwi73
    29 stycznia 2018 o 11:23
    Dobra do nawilżania.
    Pomadkę zakupiłam do ochrony przed słońcem. Używałam jej przy ekspozycji mojej twarzy na słońce. Później przyjrzałam się że ma ona spf 14, podczas gdy standardowy carmex ma spf 15. Więc nie oszczędzałam jej na dni słoneczne, tylko zaczęłam używać jej na co dzień . Pomadka dobrze natłuszcza i nawilża usta. Pozostawia na nich ochronny filtr. Nie klei się , pozostawia na ustach lekki film. Nie wiem jak z dostępnością. Ja kupowałam w sieci. Cena ok- ok 5-6zł.
  • 6 kwietnia 2017 o 9:55
    Całkiem przyzwoita
    W zasadzie zaskoczyłam się, że tak dobrze pomadka radzi sobie z ustami. Dostałam ją przypadkiem od mamy w momencie, kiedy usta były mocno przesuszone w ogrzewanym pomieszczeniu i jeszcze narażane na zimy, lutowy wiatr. Pierwsze na co zwróciłam uwagę to to, że łatwo rozprowadza się po ustach nie sklejając ich, nie zostawiając jakieś lepiej, błyszczącej i ciężkiej powłoki. Pomadka z lekkością sunie po ustach mimo zbitej konsystencji, pozostawiając lekką olejową warstwę dość długo na ustach. Dla mnie takie rozwiązani jest idealne. Dodatkowym atutem jest brak barwników mogących podrażniać usta i perfum. To produkt bezzapachowych. Jedyny mankament tej szminki to to, że oczywiście odpadła mi przy końcówce sztyftu i muszę uważniej ją przekręcać, żeby nie wyszedł wkład za dużo i żeby po prostu szminka nie odpadła. Nie potrafię ocenić, czy działa na słońcu, bo używałam jej zimową porą z małą ilością słonecznych dni. Cena ok. 7 zł , wydajność tez w porządku.
  • 7 listopada 2011 o 22:11
    dziwna
    Kupiłam tą pomadkę na lato żeby ochronić swoje usta przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych oraz w solarium. Pomadka nie sprawdziła się, a mianowicie: :)jest wygodna w użyciu :)dobrze się rozprowadza :(nie chroni w ogole warg, natłuszcza i nawilża krótkotrwale, po wyjsciu z solarium czy po spedzeniu dnia na słoncu usta wrecz mnie szczypały! :(tak jak inne uzytkowniczki zauważyły moje opakowanie takze popękało :(pomadka ma filtr, ale nigdzie nie ma informacji jak wysoki on jest Kompletnie nie podpasowała mi ta pomadka. Obecnie jej używam póki nie jest jeszcze tak bardzo zimno i usta jako tako nie pierzchną. Ja raczej nie polecam, myślę że można znależć lepszy produkt. Używam tego produktu od: kilka msc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1

Zobacz także inne Balsamy do ust