WIZAŻ logo
Serum do włosów

Wella Wellaflex, 7-in-1 Style & Nourish, Detangle & Strengthen Serum Rozplątujące i wzmacniające serum do włosów

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
4,7 (107)

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • 8 września 2025 o 8:57
    Mega wygładzenie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Wella Wellaflex 7-in-1 Style & Nourish Detangle & Strengthen Serum to produkt, który świetnie ułatwia rozczesywanie, wygładza włosy i dodaje im blasku, a przy tym nie obciąża. Moje niesforne i mało sprężyste pasma stają się po nim miękkie, zdyscyplinowane i zdecydowanie łatwiejsze w codziennej pielęgnacji.
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    2 września 2025 o 8:13
    Bardzo dobre jakościowo serum do włosów
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Bardzo dobre serum,moje włosy są bardziej ujarzmione i odżywione już po pierwszym użyciu wyglądają znacznie lepiej. Dodatkowo aplikacja jest bardzo łatwa, objętość jest również zauważalna a włosy pięknie odbijają się od nasady. Polecam z całego serca!
  • 1 września 2025 o 7:54
    Ciekawy produkt
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Serum zaskoczyło mnie tym, że jest mleczne a nie przezroczyste jak zazwyczaj ma to miejsce. Serum jest wydajne, nie trzeba nakładać go dużo (max 2 pompki). Włosy po użyciu są bardziej wygładzone i błyszczące a co najważniejsze- nie są przeciążone. Myślę, że będę w przyszłości wracać do tego serum.
  • star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
    31 sierpnia 2025 o 21:59
    Ładny zapach i konsystencja, ale serum nie rozplątuje włosów – efekt odżywienia wymaga czasu
    Kupi ponownieNie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Testowałam serum na włosach normalnych do lekko przesuszonych. Produkt ma przyjemną, lekką konsystencję i ładny, delikatny zapach, a pompka bardzo ułatwia aplikację. Niestety, nawet przy większej ilości serum włosy trudno było rozczesać – efekt rozplątania jest minimalny. Jeśli chodzi o odżywienie włosów, po 2 tygodniach stosowania trudno zauważyć różnicę, choć być może potrzeba dłuższego stosowania. Serum dobrze się rozprowadza i nie obciąża włosów, więc sprawdzi się u osób, które szukają lekkiego produktu do codziennej pielęgnacji, ale nie oczekują spektakularnego rozczesywania ani natychmiastowego efektu odżywienia.
  • 31 sierpnia 2025 o 21:52
    Ogarnięte włosy bez wyrwyania
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Wella Wellaflex 7w1 Detangle & Strengthen Serum – serum, które ułatwia rozczesywanie, wzmacnia, chroni przed łamaniem i dodaje blasku. Włosy są lekkie, gładkie i pełne energii!

szukaj