Kosmetyki antycellulitowe

Efektima Cellu-Cure, Kuracja antycellulitowa

• 1 marca 2018 o 22:40
    Piękny zapach i wygładzenie
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Miałam do czynienie jedynie z próbką balsamu Cellu-Cure kuracja antycellulitowa. Niestety po tak małej ilości tego typu specyfiku ciężko cokolwiek powiedzieć o jego działaniu. Myślę, że na efekty trzeba by czekać kilka tygodni. Po zużyciu próbki mogę jednak powiedzieć, że kosmetyk ma przyjemny, cytrusowy zapach, który jednak nie utrzymuje się długo na skórze. Jego konsystencja jest dość gęsta i potrzebuje chwili na całkowite wchłonięcie się. Gdy jednak już wchłonie się w skórę nie pozostawia tłustej warstwy a skóra jest delikatnie napięta i miękka :)
    Alinkad
    17 lipca 2015 o 0:08
    Warto się skusić !!!!
    Polecam Cellu - Cure ponieważ to pierwszy antycellulitisowy balsam do ciała który poradził sobie z moją pomarańczową skórką. Intensywnie ćwiczę od 2 lat, pijam 2 litry wody dziennie i mimo to żaden balsam nie był wystarczająco dobry. Przesałam wierzyć w działanie kosmetyków w tym zakresie....Balsam ma przyjemny, rześki, lekko cytrusowy zapach. Opakowanie estetyczne, wielki plus za pompkę. Bezpośrednio po użyciu delikatnie lepki, ale wystaczy kilka minut i świetnie się wchłania. Za to efekt jest bajkowy...mam ładną gładką skórę. Natychmiastowo uelastycznia i napina , a brak cellulitu zaczęłam zauważać po 3 tygodniach regularnego stosowania. Używam tego produktu od: 6 tygodni Ilość zużytych opakowań: dwa opakowania
  • 8 marca 2014 o 22:10
    Dla mnie git.
    PIERWSZE WRAŻENIE Poszłam do Rossmanna po balsam Eveline i ni z tego ni z owego napotkałam przypadkiem Efektimę w promocji - kosztowała koło 20-22zł. W dodatku, jeden jedyny egzemplarz miał doczepiony jakiś gratisowy krem z kolagenem (i kończącym się terminem ważności), więc musiałam wziąć i wypróbować. UŻYTKOWANIE Balsam ma profesjonalne opakowanie. W kartoniku znajdziemy 200 ml buteleczkę z pompką (yeaah). Specyfik ma roślinno-cytrusowy zapach, w konsystencji lepki, przywodzi mi na myśl od razu żółtego Garniera. Podobnie też, po aplikacji skóra jest bardzo napięta, wygładzona. Po kilku chwilach czuję zwiększenie krążenia krwi na wysokości ud (kofeina?). Ogólnie balsam stosuje za krótko, by zauważyć zanikające cellulity, jednak widzę, że chłopak się stara i ma potencjał! OPINIA KOŃCOWA Moim zdaniem całkiem dobra kuracja, nie żałuję zakupu. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 4 sierpnia 2013 o 12:36
    na ujedrenie tak, na cellulit nie
    Producent obiecuje wygladzenie, ujedrnienie i zanik cellulitu. I rzeczywiscie skora jest ujedrniona niestety balsam glownego zadania nie zdal. Cellulit jak byl tak jest. Stan skory pod tym wzgledem nawet minimalnie sie nie poprawil mimo ze uzywalam go zgodnie z zaleceniem rano i wieczorem. Używam tego produktu od: 3 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    bbo
    21 lipca 2013 o 11:43
    Bo cudów nie ma!
    To gęsty balsam o bardzo gładkiej konsystencji i miłym zapachu. Opakowanie z pompką ułatwia aplikacje i czyni zabieg bardzo przyjemnym. Wmasowanie kosmetyku zajmuje trochę czasu, ale to przecież dla naszego dobra. I teraz efekty: - gładka skóra, - jędrna skóra, - miła w dotyku skóra, - skóra, na której wciąż jest obrzydliwy cellulit, pomimo tego, że opakowanie już zużyte. WNIOSKI: To tylko kolejny ujędrniający balsam do ciała, a taki możemy sobie kupić w dużo niższej cenie. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe