Wody toaletowe męskie

Giorgio Armani Armani Code Homme Sport EDT

Armani Giorgio Code homme sport woda toaletowa 50ml

• 14 września 2012 o 11:18
    nie mogę się oprzeć..
    Chciałam zrobić prezent ukochanemu na urodzinki. Nie używał jakoś specjalnie perfum, więc stwierdziłam, że dlaczego by nie. Będę miała większe pole manewru ;) Trwałość: 5/5 Po prostu rewelacja. Cały dzień go czuć i nawet po kąpieli czuć na ciele jeszcze jakieś nutki. Dodatkowo zapach przenosi się nawet na moje ubrania, jak się przytulamy ;) Jest z ogonem, ciągnie się za moim mężczyzną, jak przechodzi. Wyczuwalność nut zapachowych: 5/5 Cytrusowo - drzewna kompozycja. I to właśnie wyczuwam. Zapach jest świeży, ale jednocześnie męski. Ma coś w sobie, co tak działa na moje zmysły, że nie mogę się powstrzymać i już mam jakieś fantazje w głowie :P Chciałam kupić perfum dla mojego mężczyzny, żeby właśnie pobudzał moje zmysły i udało mi się to w 100% :) Podczas poszukiwań zapachu w perfumerii walczył z innym zapachem, który wydawał mi się bardziej uwodzicielski, kojarzył mi się z knajpą, flirtem itp. Ale wybrałam Armaniego, bo wydawał mi się zapachem bardziej uniwersalnym dla młodego mężczyzny. Tamten na pewno zagości niebawem u mojego mężczyzny jako zapach okazjonalny, na większe wyjścia, przyjęcia ;) Armani zrobił to, co chciałam. Teraz tylko kurczowo trzymam Tż za rękę, jak idziemy, żeby jakaś zauroczona kobitka mi go nie wyrwała ;) Używam tego produktu od: czerwiec 2012 Ilość zużytych opakowań: w trakcie opakowania 50ml
  • 21 marca 2012 o 16:46
    Genialny, zmysłowy, sexowny zapach
    Ten zapach jest poprostu nieziemski! Mój facet mając go na sobie tak mnie pociąga, juz mu powiedziałam ze ten zapach działa na mnie jak najlepszy afrodyzjak. W głowie mam naprawde rożne mysli czując ten zapach na moim mężu... :P Hugo Boss szary niech się skryje przy nim. Najbardziej trwały zapach jaki tylko kojarze. Najlepszy! Naj Naj Naj Kocham ten sexowny zapach Polecam wszystkim jak i kobietom aby zakupiły dla swoich facetów jak i mężczyznom Naprwde warto!!! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 x 75ml
  • 14 marca 2012 o 11:28
    zapach w ktorym mozna sie zakochac
    cudowny męski uwodzicielski zapach, utrzymuje sie bardzo dlugo, moj facet tym zapachem mnie kusi,uwodzi,pociaga minusem jest kosmiczna cena raczej nie na naszą kieszeń Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: jedno male opakowanie