WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy pod oczy

L'Oreal Paris Revitalift Laser, Krem przeciwzmarszczkowy pod oczy z pro-retinolem

• 10 czerwca 2025 o 19:35
    Świetny
    Cudowny krem pod oczy, w formie roll on, świetnie redukuje cienie i drobne mimiczne zmarszczki. Opakowanie wystarczy napewno na długo, krem jest wydajny. Jest dopełnieniem pielęgnacji z Loreal
  • 9 czerwca 2025 o 23:41
    Co prawda na pełny efekt działania substancji aktywnych zawartych w serum trzeba jeszcze poczekać, ponieważ pojawiają się po kilku tygodniach, ale na ten moment mogę stwierdzić napewno, że krem ma lekką , nie tłustą, ma nie komadogenną formułe ale jednocześnie dobrze nawilża, szybko się wchłania, skóra okolic ovzuyjest gładsza i bardziej rozświetlona
  • 9 czerwca 2025 o 23:23
    L'Oreal Paris Revitalift Laser, krem przeciwzmarszczkowy pod oczy z pro-retinolem
    L'Oreal Paris Revitalift Laser, krem przeciwzmarszczkowy pod oczy dzięki kwasowi hialuronowemu nawilża i ujędrnia delikatną okolicę oczu. Nie podrażnia, nie szczypie w oczy. Pro-retinol wygładza zmarszczki i drobne linie gdyż stymuluje fibroblasty do produkcji kolagenu i elastyny co zaś pomaga poprawić teksturę skóry. Redukuje opuchliznę wokół oczu. Krem ma lekką, nietłustą konsystencję, białą barwę i dobrze się wchłania. Posiada piękną szatę graficzną, lekkie, poręczne opakowanie typu rol on ktore ułatwia aplikację kosmetyku i jego wmasowanie w skórę. Przyjemny, delikatny zapach.
  • 9 czerwca 2025 o 22:55
    Genialny krem pod oczy.
    Lubię kremy pod oczy i przyznaję że stosuję je w nadmiarze( moją skóra tego wymaga). I właśnie przez to że nakładam ich więcej to od razu po aplikacji widzę jak dany kosmetyk się wchłania i czy działa. Tutaj efekt jest widoczny od razu. Naprawdę, krem sprawia że skóra jest wygładzona i dobrze ujędrniona. Do tego metalowa końcówka ( szczególnie po pobycie w lodówce)  sprawia że rano mamy dodatkowy efekt zmniejszenia opuchnięć i zaczerwienień na skórze pod oczami. Bogaty skład produktu, świetne działanie i natychmiastowy efekt sprawily że kupiłam już kolejne opakowanie.
  • 9 czerwca 2025 o 22:31
    Lekki, ale skuteczny krem, który wygładza i rozświetla spojrzenie!
    Krem pod oczy L’Oréal Paris Revitalift Laser z pro-retinolem pozytywnie mnie zaskoczył. Mam skórę mieszaną i pierwsze zmarszczki mimiczne, dlatego szukałam produktu, który będzie działał, ale jednocześnie nie podrażni delikatnej skóry wokół oczu – i ten krem spełnił moje oczekiwania. Ma lekką, przyjemną konsystencję, która dobrze się wchłania i nie roluje się pod korektorem. Po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam, że skóra pod oczami stała się bardziej napięta, nawilżona. Dodatkowym plusem jest subtelne rozświetlenie i świeży wygląd spojrzenia. Opakowanie jest wygodne, a sam produkt wydajny. Zdecydowanie zostaje ze mną na dłużej!