Szukasz wyjątkowego kosmetyku, który starannie i natychmiastowo zadba o delikatną skórę wokół oczu? Poznaj krem-serum z serii 6 Ceramides. Ten niezwykły produkt zapewnia intensywne nawilżenie i odżywienie, przynosząc widoczne efekty w redukcji zmarszczek oraz poprawie elastyczności skóry na tym obszarze.
Przeciwzmarszczkowe krem-serum pod oczy z ceramidami to idealne rozwiązanie dla osób pragnących zachować młodzieńczy wygląd skóry. Bogata i aksamitna konsystencja tego produktu głęboko nawilża skórę, wygładzając zmarszczki spowodowane jej przesuszeniem. Formuła oparta na ceramidach, które naturalnie występują w skórze, wspomaga odbudowę i ochronę bariery lipidowej, dzięki czemu skóra staje się gładka, nawodniona i pełna blasku.
Zawarte w kremie ceramidy, peptydy miedziowe, madekasozyd, aminokwasy oraz kofeina skutecznie redukują cienie i opuchnięcia, nadając spojrzeniu świeży i wypoczęty wygląd. Ten zaawansowany produkt działa nie tylko przeciwzmarszczkowo, ale również poprawia elastyczność i gładkość delikatnej skóry wokół oczu.
Aby uzyskać najlepsze rezultaty, stosuj krem-serum jako ostatni etap porannej i wieczornej rutyny pielęgnacyjnej.
26 lutego 2026 o 20:11
Złoto pod oczy
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Ten krem to jest coś cudownego na co dzień. Skład z kofeiną i wit C idealnie się sprawdza na rano. Formuła mięciutka i nawilżająca, ale nie za tłusta pod makijaż.
Świetnie się rozprowadza i nawilża.
Wydajny jak diabli - używałam codziennie przez kilka miesięcy.
Na noc jest trochę za lekki, ale od biedy tez się sprawdzi.
Właśnie zaczynam drugą tubkę.
W sumie ma wszystko, co potrzeba na dzień za śmieszną cenę.
REWELACJA :D
6 stycznia 2026 o 14:55
Krem, który u mnie się sprawdził
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Seria 6 Ceramidów od marki Eveline Cosmetics zyskała moją uwagę i chętnie poznaję kolejne pozycje z prezentowanej gamy asortymentu. Krem pod oczy jest dla mnie bardzo ważnym kosmetykiem w mojej rutynie pielęgnacyjnej. Wynika to z tego, że moja delikatna okolica wokół oczu jest bardzo wymagająca i potrzebująca ogromnej troski. Recenzowany produkt świetnie się sprawdził stosowany na dzień, na noc, jak również egzamin zdał także pod makijażem. Preparat ma gęstą konsystencje, która pod wpływem dłoni staje się w pełni elastyczna. Ten fakt sprawia, że aplikacja przebiega szybko i bezproblemowo, kilku sekundowy masaż pozwala rozłożyć całą dawkę na dedykowanym obszarze. Skuteczność jest dla mnie zadowalająca, ponieważ moja cienka skóra pod oczami, która z natury jest sucha staje się nawilżona, ukojona, wygładzona, odżywiona i zadbana. Efekt ma wystarczającą dla mnie trwałość i moc działania na moje codzienne potrzeby. Zapach jest bardzo subtelny, lekko wyczuwalny, ale jego woń jest przyjemna i kojarzy mi się właśnie z typowymi kremami. Na pewno nie będzie to aromat, który powodowałby u kogoś dyskomfort, ponieważ jest bardzo łagodny i kojący dla zmysłów. Producent duży nacisk kładzie na to, że jest to wyrób przeciwzmarszczkowy. Mnie cieszy ta właściwość, ponieważ to właśnie pod oczami zauważam u siebie kilka linii, które chciałabym wypłycić. Oczywiście nie pokładałabym jakiś ogromnych nadziei, jeśli chodzi o redukcję zmarszczek, ale zauważam zdecydowanie gładkość naskórka. W składzie wyróżnia się takie dobroczynności jak: ceramidy, peptydy miedziowe, madekasozyd, aminokwasy i kofeinę. Kompozycja jest bardzo bezpieczna, nie podrażnia oczu i jest odpowiednia dla delikatnych powiek. Jakość wykonania drogeryjnej propozycji jest na wysokim poziomie i nie odbiega niczym od droższej konkurencji. Pojemność jednej sztuki wynosi 20 ml, chociaż wielkość kartoniku może wizualnie sugerować większą zawartość. Wydajność jest świetna, ponieważ mała ilość kremu jest wystarczająca na pojedyncze nałożenie. Cena za egzemplarz jest bardzo korzystna, więc zdecydowanie mogę sobie pozwolić na zakup zapasu na dłuższy czas. Opakowanie w formie wyciskanej tubki jest wygodnym rozwiązaniem, a pod nakrętka znajduje się wyostrzony i precyzyjny dozownik. Kolorystyka formy podania to pastelowy żółty odcień połączony z bielą i srebrnymi akcentami. Szata graficzna trafia w mój gust, wyglądana bardzo elegancko, jest spójna i czytelna. Używanie tego produktu jest dla mnie satysfakcjonujące i cieszą mnie rezultaty poprawy sprężystości naskórka jakie osiągnęłam dzięki tej pielęgnacji.
11 grudnia 2025 o 12:29
oceniam jako poprawny z plusem
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Korzystając z przecen i promocji na "black friday" kupiłam całą serię kosmetyków pielęgnacyjnych do twarzy Eveline - 6 Ceramides. Przy obniżce -40% na Hebe online zapłaciłam za ten krem 15 zł. Myślę, że to naprawdę dobra cena.
Wszyscy wiemy, że skóra w okolicach oczu jest dużo bardziej wymagająca niż każda inna. Wymaga głębokiego i dobrego nawilżenia.
Zalety:
-lekka konsystencja
-szybko się wchłania
-nie zostawia lepkiej warstwy
-nawilża (ale średnio)
Wady:
-dla strefy pod oczami, zwłaszcza przy skórze dojrzałej będzie po prostu za słaby
-przesuszonej skóry nie uratuje
-raczej do takiego doraźnego stosowania niż na stałe
-pod makijaż również za słabo nawilża
7 listopada 2025 o 23:25
Poprawny, i to by było na tyle
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Jest to poprawny, nawilżający krem pod oczy do codziennego stosowania - i to właściwie wszystko co można o tym produkcie powiedzieć.
Z ceramidowej serii od eveline używałam już kilku produktów. Niektóre bardzo mi podpasowały (krem do twarzy, serum, pianka), inne zdecydowanie mniej (żel-emulsja).
Krem pod oczy wpadnie do tej drugiej grupy.
Krem jest taniutki (zapłaciłam za niego w promocji niecałe 15 zł), zamknięty w 20 ml tubce - czyli nieco większej niż standardowe dla tego typu produktów.
Sama konsystencja jest typowa, kremowo-śmietankowa, niezbyt gęsta i niezbyt płynna.
Dobrze się rozprowadza, choć nałożony grubszą warstwą potrafi nieco się mazać.
Używałam go zarówno rano jak i wieczorem i sprawował się dobrze w obu przypadkach. Wieczorem nawilżenie było wystarczające dla mojej niezbyt wymagającej strefy pod oczami, rano nie sprawiał żadnych problemów pod makijażem.
Teoretycznie wszystko jest z nim w porządku, ale mimo wszystko mam poczucie że czegoś mu brakuje. Obietnice producenta są bardzo zachęcające, skład wygląda bogato i zapowiada się naprawdę wspaniale, a mimo to finalnie nie czuć żadnego „wow” podczas używania. Nawilża - ale delikatnie, nie daje uczucia jakiegoś spektakularnego napojenia skóry, wygładzenia czy pobudzenia, nie sprawia że cera wygląda lepiej.
Podsumowując - pomimo wielkich nadziei i obiecującego składu ostatecznie nie mogę ocenić go lepiej niż poprostu „poprawny”.
Zalety:
Tubka nieco większa niż standardowe 15 ml
Niska cena
Nie przeszkadza pod makijażem
Wady:
Mimo bogatego składu, efekty są bardzo słabo zauważalne
27 października 2025 o 9:56
Dobry krem ale dla suchej skóry za słaby
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Szukam już od dawna idealnego kremu pod oczy i nadal nie znalazłam nic co po przetestowaniu kupiłabym po raz drugi.
Najlepiej na moją mega suchą , wymagającą okolice pod oczami działa masło kawowe od LaLe ale je mogę nakładać tylko na noc a rano pod makijaż potrzebuje czegoś lżejszego ale odżywczego zarazem.
Krem -serum od Eveline kupiłam bo kosztował niewiele (12zł) i zawiera ceramidy które regenerują skórę .
Produkt jest w porządku ale dla „normalnych” konsumentek . Ja jestem wybredna i o ile krem jest ostatnio jednym z lepszych jakie miałam to nie jest to mój święty Graal.Po tylu obietnicach producenta spodziewałam się więcej.
* opakowanie-standardowa tubka z dziubkiem w żółtym kolorze.
Higienicznie się aplikuje. Pojemność 20 ml nieco więcej niż normalnie.
* W składzie ma peptydy miedziowe,ceramidy, madekasozyd, aminokwasy, kofeina
masło shea, olej migdałowy, makadamia, z szałwii, i wiele innych. Zapowiadało się ciekawie.
* konsystencja z tych gęstszych ale szybko wchłaniających się .
Delikatnie napina skórę , nawilża i zmiękcza .
Niestety jak dla mnie za mało.
Nie wpływa na sprężystość skóry ani widoczność zmarszczek których ja niestety trochę mam.
Nie daje mi całodniowego uczucia odżywienia, zlikwidowania suchości. W wolne dni gdy nie robiłam makijażu musiałam go nakładać kilka razy w ciągu dnia bo nie zapewniał mi komfortu.
Produkt nie jest zły ale szukam czegoś innego.
Wady:
wadliwy egzemplarz-tubka pękła mi podczas używania , pewnie była źle zgrzana
22 września 2025 o 18:54
Nawilżenie i lekka formuła
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Krem posiada lekką formułę, szybko się wchłonie, nawilży skórę pod oczami.
Nie zauważyłam wygładzenia drobnych zmarszczek, ale dla mnie najważniejsze jest nawilżenie.
Korektor nie roluje się, także krem dobrze sprawdził się u mnie pod makijażem. Zapach i formuła na plus. Opakowanie wygodne, można wycisnąć niewielką ilość produktu.
Zakupiłam go za ok 15zł, także za tę cenę warty uwagi i przetestowania, wykorzystałam calą tubkę do końca.
9 września 2025 o 12:31
Zbyt lekki dla suchej skóry
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Krem pod oczy z ceramidami ma bardzo lekką formułę i nadaje się na dzień pod makijaż. Produkt szybko wchłania sie w skórę przez co nie psuje makijażu. Krem-serum jest przeznaczony do skóry pod oczami i na powieki. Dla osób z suchą skórę i drobnymi zmarszczkami może być niewystarczający.
U mnie się średnio sprawdza, moja skóra potrzebuje większego nawilżenia i odżywienia w okolicach oczu. Czasami mam takie wrażenie jakby przesuszał . Oprócz tego że nadaje sie pod makijaż to nie widzę aby robił coś pozytywnego na mojej skórze. Używam go już drugi miesiąc i tak naprawdę nie robi nic.
Produkt jest bardzo wydajny, w tubce mieści się 20 ml kremu co jest na plus. Od otwarcia natomiast mamy tylko 3 miesiące na jego zużycie, jest to dosyć krótki czas jak na zużycie 20 ml kremu pod oczy.
Jak mi się skończy to zdecydowanie nie będę do niego wracać, w moim odczuciu nie robi nic.
29 lipca 2025 o 14:13
Kremik pod oczy
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Krem ma bardzo wygodne opakowanie, tubka z dziubkiem, dzięki czemu możemy nałożyć tyle produktu ile potrzebujemy. Bardzo szybko się wchłania, dobrze nawilża okolice oka, nie pozostawiając tłustego filmu. Nałożony na niego makijaż wygląda bardzo dobrze, nic się nie roluje, wszystko jest na swoim miejscu. Jednak jak cała ta seria, będzie odpowiedni dla osób z cerą normalną, mieszaną bądź tłustą, jednak cery bardziej wymagające nie będą zadowolone.
3 maja 2025 o 21:27
lekki, nawilżający krem pod oczy
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Bardzo lubię ceramidy w kosmetykach, bo są niezbędne dla zdrowej bariery skórnej.
OPAKOWANIE
Typowe dla kremu pod oczy. Tubka, cienki plastik, stoi na zakrętce. Kartonik z wyraźnymi opisami.
KONSYSTENCJA
Spodziewałam się gęstszego, bardziej treściwego kremu, a tu jest lekko. Rozprowadza się dobrze. Nie podrażnia.
DZIAŁANIE
Przyzwoity krem nawilżający. Wolę kremy gęstsze, zwłaszcza na noc, ale nie narzekam na ten krem. Nawilża skórę i to nawilżenie utrzymuje się przez połowę dnia. Po południu zazwyczaj doklepuję trochę więcej. Na noc można dać więcej (a la maska). Nie roluje się nawet jak się grubsza warstwa.
Moja skóra jest dojrzała i raczej sucha. Być może jest to lepszy krem dla młodszej skóry. Dla mnie OK, ale bez fajerwerków.
15 lutego 2025 o 13:02
Bardzo podstawowy krem lekko nawilżający pod oczy, nic więcej
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Zaciekawioną tą serią z ceramidami, kupiłam kilka kosmetyków i powyższy krem/serum był jedną z nich. Były w promocji, ten krem kosztował w okolicy kilkunastu złotych.
Opakowanie to elastyczna i miękka tubka o poj. 20ml. Mogę bez problemu wydozować produkt, także ok. Formuła to biały na pierwszy rzut oka nieco treściwszy krem, jednak już podczas rozprowadzania i wklepywania w skórę okazuję się leciutki z delikatną satynową powłoczką. Szczerze to nie różni się czymś szczególnym od kremu, który jest bez ceramidów, a jednak liczyłam na bogatszą formułę, taką otulającą. Krem wchłania się szybko, nie rolluje, nie zostawia smug, nie bieli skóry pod oczami. Zostawia skórę miękką i przyjemną w dotyku, czuć taki efekt ukojenia skóry, no na upartego leciusieńskiej powłoczki ale to wszystko. Po kolejnych 5-7 minutach krem jest niewyczuwalny na skórze, z jednej strony to dobrze bo nadaje się pod makijaż. Pod względem aplikacji, komfortu używania ok, ale zaznaczam, że jest lekki i ja spodziewałam się i potrzebowałam tą zimową porą czegoś konkretniejszego. Zapachu nie wyczuwam żadnego.
Jeśli chodzi o efekty, to nie jestem zadowolona i w obecnej chwili po miesiącu używania już się nim męczę, bo wiem że efektów większych z tego nie będzie. Tak, krem nawilża skórę, daje uczucie ukojenia. Jeśli krem aplikowałam rano to dawał poczucie lekkiej pielęgnacji tej okolicy a jednocześnie był dobry pod makijaż. Jednak przynajmniej u mnie a mam skórę pod oczami nieco suchą, która wymaga dobrego kopniaka nawilżenia, to tutaj wiem, że ten krem choć plusem jest fajna baza pod makijaż, nawilża za słabo. Zapewnia naprawdę taką podstawową tą dawkę, nie wiem może osób, które nie mają wymagającej skóry pod oczami i z problemem suchości pod okiem się nie mierzą. Jednak ja potrzebuje zdecydowanie więcej, w połowie dnia nawet czuję, że te nawilżenie gdzieś ucieka. Nie zgodzę się z obietnicą poprawy odżywienia, nie zauważyłam by skóra w tej okolicy jakoś szczególnie została zregenerowana przez ten czas. Poprawa sprężystości? Może leciutka, jakaś taka delikatna działająca na korzyść, ale nie diametralnie zauważalna to na pewno. Nie zgodzę się niestety choć wspominałam o tym wyżej z obietnicą dogłębnego nawilżenia, stosując go wieczorem muszę nałożyć go wiele więcej, by mieć komfort okolicy pod okiem. Co do redukcji obrzęków, może minimalnie ale jakoś nie szałowo.
Podsumowując o ile na dzień pod makijaż ok, z dawką początkowego ukojenia i podstawowego nawilżenia i jako takiej pielęgnacji aby coś było to ok. Jednak oprócz tego nie zadziało się nic, nie wrócę. Nie polecam jeśli ktoś ma podobnie jak ja suchą okolicę pod okiem. Ja zużyję go wyłącznie na dzień. Na wieczór robi o wiele, wiele za mało. A i na dzień mógłby więcej.
Zalety:
bardzo szybko się wchłania
przyjemna dla skóry formuła
Wady:
nawilżenie nie jest długotrwałe
nie ma efektu odżywienia, regeneracji, dogłębnego nawilżenia
jest za słaby nawet w ciągu dnia czuję, że skóra wokół oczu mogłaby być lepiej nawilżona
Wydajność
konto usunięte
30 listopada 2024 o 0:24
Ultra nawilżający
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Używałem wielu kremów, a tańsze opcje zawsze chętnie przetestuję ;) jako że jest często na promocji zakupiłem go za około 16 zł. Producent opowiada o świetnym nawilżeniu, o rewitalizacji skóry oraz o zmniejszeniu opuchnięcia oraz worków pod oczami. I faktycznie, ten kremik za niewielkie pieniądze mocarnie nawilża oczy, lepiej niż niejeden 'luksusowy'. Fajnie, że opakowanie w tubie, jest to higieniczne ;) i niestety, tak jak odbudowuje skórę pod oczami, świetnie nawilża, tak niestety z cieniami/opuchnięciami nie robi totalnie nic. A szkoda ;) jeżeli szukasz jednak dobrego nawilżenia bez tłuszczenia - polecam
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
21 października 2024 o 17:49
Nie dla skrajnie suchej skóry
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
Ten krem z ceramidowej serii od Eveline niestety zupełnie się u mnie nie sprawdził. Moja skrajnie sucha skóra pod oczami i na powiekach wymaga naprawdę intensywnego nawilżenia, a ten krem nie dawał sobie z tym rady. Skóra na moich powiekach jest skłonna do atopii, a ten produkt okazał się za lekki. Myślałam, że będzie to hit z drogerii, bo cała seria ceramidowa brzmiała obiecująco, ale krem nie jest wystarczająco treściwy dla bardzo wymagających skór.
Dla osób, które nie mają problematycznej skóry wokół oczu, może być w porządku, jednak u mnie niestety powodował jeszcze większe przesuszenie zamiast nawilżenia. Kiedy moja skóra była już podrażniona, niestety krem piekł mnie po aplikacji. Cieszę się, że już go wykończyłam, ale nie planuję do niego wracać.
Zalety:
Może się sprawdzić u osób z mniej wymagającą skórą pod oczami
Wady:
Nie radzi sobie z intensywnym nawilżeniem bardzo suchej skóry
Powoduje przesuszenie na skórze skłonnej do atopii
Od kiedy używasz produktutydzień
2 października 2024 o 11:57
Jest świetny
Od kiedy używasz produktutydzień
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Bogata, aksamitna konsystencja doskonale wchłania się w skórę, zapewniając intensywne nawilżenie. Produkt jest bezzapachowy, co sprawia, że jest przyjazny dla wrażliwej skóry i wokół oczu.
Zawartość ceramidów, peptydów miedziowych, madekasozydu, aminokwasów i kofeiny jeszcze za taka cenę to hit. Krem wspiera naturalną regenerację i chroni przed negatywnymi czynnikami zewnętrznymi, wzmacniając barierę lipidową.
Efekty są zauważalne – skóra wokół oczu wygląda świeżo i wypoczęcie. Współgra z korektorem i przez to wygląda świeżo przez cały dzień.
24 września 2024 o 10:19
Polecam
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Mi się cała ta seria z ceramidami podoba. W końcu jakaś firma zrobiła kosmetyki z ceramidami w dobrej cenie. Krem pod oczy dość treściwy ale nie tłusty. Zapach nie intensywny. Odżywia cerę
21 września 2024 o 14:32
krem
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Jeden z przyjemniejszych kremów pod oczy. Dobrze nawilża skórę, wygładza. Nie jest za tłusty a to zaleta jeśli ktoś robi makijaż. Polecam, dobry produkt pielęgnacyjny
18 września 2024 o 17:33
Przyjemny krem do codziennej pielęgnacji
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Ostatnio zauważyłam spory „boom” na kosmetyki z ceramidami, dlatego postanowiłam spróbować jednego z nich. Wybór padł na ten, bo potrzebowałam kremu pod oczy, a dodatkowo zachęciła mnie informacja, że jest to produkt także do skóry wrażliwej.
Krem ma aksamitną konsystencję, o delikatnym, bardzo przyjemnym zapachu. Dobrze się wchłania. Moja skóra oczu jest sucha, delikatna, z niewielkimi cieniami. Krem zdecydowanie ją nawilżył, stała się bardziej miękka i wygładzona. Co dla mnie ważne, w żaden sposób jej nie podrażnił. Po dłuższym stosowaniu, miałam wrażenie, że nieco rozjaśniły się cienie. Co do działania przeciwzmarszkowego, trudno mi określić, nie mam jeszcze widocznych zmarszczek, jednak drobne linie mimiczne wydawały mi się mniej widoczne.
Produkt ma ładne opakowanie, tubka jest nieco większa niż standardowa (20 ml). Stosunkowo niska cena, a bardzo fajny produkt.
Zalety:
bardzo dobre nawilżenie i wygładzenie skóry
delikatny, nie podrażnia (czyli ceramidy działają)
17 września 2024 o 13:26
przyjemniaczek
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Jak ktoś ma suchą skórę pod oczami i ciągle szuka kremu, który będzie dobrze nawilżał przez cały dzień a nie tylko przez chwilę to musi wypróbować ten krem. Nawilża przeć cały dzień i pasuje pod korektor. Polecam
Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
Gdzie został kupiony produktDrogeria Hebe
28 sierpnia 2024 o 18:08
bardzo fajny krem cermaidowy pod oczy
Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
Gdzie został kupiony produktDrogeria Hebe
moja skora pod oczami: cienka, elkkie zasinienia, potrzeba regularnej pielegnacji :)
opakowanie: swietne na wyjazd lub do kosemtyczki. Tubka z takim cienkim dziubkiem, dzieki czmey latwo dozowac odpwiadnia ilosc produktu.
zapach: bardzo delikatny za co ogromny plus !:)
fornmulacja: krem jest gesty, ale ma dobry poslizg przy aplikiacji. Formula kremu nie ma zadnych grudek, bardzo przyjemna aplikacja
dzialanie: krem ladnie nawilza i daje okluzje. Po 2 tyg stosowania moge powiedziec, ze bardzo fajnie meic go w rutynie pielegnacyjnej na tzw. domknicie. Czasami stosuje pod niego serum z kwasem hialuronowy i dopiero jako drugi krem ten krem.
sklad: stearynian etyloheksylu (okluzja), trójgliceryd kaprylowo - kaprynowy (emolitne tłusty- daje nawilżenie i zmiękcza skórę), gliceryna, alkohol cetylostearynowy (łączy faże wodną i olejową), alkohol behenylowy (zmiękcza skórę), masło shea (odżywienie, natłuszczenie), olej ze słodkich migdałow, betaina, olej makadamia, olej roślinny, olej chia, octan tokoferylu (przeciutleniacz), wyciąg z liści oraz saponiny z wąkrotki azjatyckiej, cermiady rozne typy, arginina, aminokwasy: alanina + seryna+ glycyna + prolina+ treonina , cholesterol.
Skład bardzo rożnorodny, ogromny plus
ocena:4+/5
bardzo fajny drogeryjny krem w swietnej cenie. POgromny plus za fajne, poreczne opakowanie, delikatny zapach i dzialanie.