Wody toaletowe damskie

• 12 października 2022 o 12:49
    Nie polecam
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Jak dla mnie jedne z najbardziej drażniących perfum. Bardzo mocny, słodkawy sztuczny i duszący smród. Uważam, że osoba używająca tych "perfum" powinna się dwa razy zastanowić jak będą czuly się osoby w jej otoczeniu, no chyba, że chce im zrobić na złość. Ciężko pozbyć się oparów z pomieszczenia nawet jeśli osoba wypryskana nimi tylko przechodzi to pzoostawia za sobą nieprzyjemna won na dlugo. Używa ich moja szwagierka i od razu robi mi się nie dobrze i nie mam ochoty z nią przebywać i nie wiem jak jej to powiedzieć, żeby jej nie urazić.
    Zalety:
    • ładny flakon
    Wady:
    • Smród
  • 27 stycznia 2022 o 18:14
    Godne uwagi choć nie dla wszystkich.
    Początek intensywny, ostry jednocześnie dla mnie zbyt mocny, odpychający. Ciężko rozróżnić nuty zapachowe, to chyba zasługa olejku paczuli. Z biegiem czasu perfumy szybko tracą na ostrości oraz trwałości, a w dalszym tle idzie już wyczuć pudrowe słodkości zmysłowego seductive noir. Zapach nie przypadł mi do gustu, jednak warto dać mu szansę. Nie jest banalny. Sprawdzi się w zimowe dni. Gwiazdka w dół za gryzący początek i szybką ulotność, jeśli chodzi o skórę bo na ubraniach nawet trochę trzyma.
    Zalety:
    • oryginalny
    Wady:
    • słaba trwałość
  • 28 maja 2021 o 23:03
    Niekoniecznie...
    Perfumy drzewno - kwiatowo - owocowe. Zapach przeznaczony na codzień, nie wyróżnia się na tle innych perfum. Zapach jest intensywny, mocny, trudny do określenia. Nie jest banalny, ale nie skradł mojego serca. Perfumy posiadają ładny flakon. Cena korzystna. Dostępność w drogeriach.
  • 15 lipca 2016 o 23:33
    Ojej...Landryna
    To jeden z moich najgorszych zakupów perfumiarskich. Nie wiem, co tam się w środku kryje. Czy to karmel czy miód. A może landrynka. Ten zapach jest tak mocno słodki, że aż męczący. Dla osób lubiących takie duszące zapachy będzie idealny. Trwałość jest naprawdę mocna. Ja jej nie polecam, bo z pewnością nie jest to zapach obojętny innym. Wielu ludziom może przeszkadzać.
  • 24 lutego 2016 o 15:08
    Zbliżone do moich ukochanych Coco Chanel
    Jest to jedyny zapach który przypomina mi w dużej mierze jedne z moich ulubionych perfum jakimi są Chanel Coco Mademoiselle. Oczywiście zapachy nie są identyczne, ale stwierdzenie, że nic je nie łączy byłoby dla mnie nieprawdziwe. Guess Seductive I\'m Yours są słodkie i seksowne, nazwa jest bardzo trafna, zapach kusi i uwodzi, gdy je mam na sobie czuję się pewna siebie i silna ;) Buteleczka jak dla mnie trochę tandetna i dodatkowo ciężko się otwiera (albo ja trafiłam na felerny model), cena przyzwoita, natomiast duży minus za trwałość :( Wiem, że to jest woda toaletowa ale i tak zapach ulatnia się strasznie szybko, za to odejmuję pół gwiazdki. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 buteleczka 30ml w trakcie