Wody toaletowe męskie

hairstore.pl
Jaguar Jaguar Men Woda toaletowa 100ml

• 26 listopada 2019 o 17:51
    Męski nieziemski
    To jest zapach mężczyzny z delikatnym zarostem, bukietem róż, wysiadającego ze sportowego cabrio. Jest mocny i delikatny. Subtelny i zmysłowy. Jego nuty są urzekające i zachęcające. Czuć go długo i intensywnie. Nie trzeba nic więcej. https://ladybeatrycze.blogspot.com/
  • 24 sierpnia 2011 o 16:06
    Męski taki jak lubię!
    Kupiłam tą wodę swojemu TŻ i oboje jesteśmy zachwyceni. Mój mężczyzna nie marudzi że zapach zalatuje damskimi nutami a ja mogę przez wiele godzin cieszyć się cudownym zapachem otaczającym ukochanego. Perfumy sa dość mocne, ja wyczuwam bardzo dokładnie woń tytoniu. Nie papierosów tylko tytoniu. Tytoń świdruje nos i utrzymuje sie do końca dnia. Zapach jest piękny juz od pierwszego psiknięcia! Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: pierwsze 100ml