Kremy na dzień

Louis Widmer Moisturizing Emulsion Hydro - Active Emulsja hydroaktywna na dzień lekko perfumowana

• 30 sierpnia 2018 o 12:07
    Rewelacyjne nawilzanie
    Od razu przynosi ulge suchej skorze, nawilza, odzywia. Dlugo szukalam kremu, po ktorym nie wyskocza mi niespodzianki na twarzy. Cera wygladzona, przyjemny zapach. W strefie T mam cere tlusta, wiec uzywam go tylko na pozostala czesc twarzy. Do podobnej cery na stefe T polecam tej samej firmy tylko "na dzien". Wart swojej ceny
  • 8 sierpnia 2018 o 20:20
    Efekt nawilżenia juz po 3 minutach, cera napięta i odżywiona.
    Wszystko co mogę powiedzieć na temat tego kremu to to że jest wart swojej ceny. całkowicie podbił moje serce. Ma lekką konsystencje a po nałożeniu szybko się wchłania cera jest odżywiona i napięta. Posiada również delikatny zapach. Jest bardzo wydajny ponieważ odrobina kremu wystarczy na pokrycie całej twarzy.
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
    • Cena jest dość wysoka
    Ajiv
    6 sierpnia 2011 o 13:46
    Dogłębnie nawilża i wygładza
    Krem występuje w dwóch wersjach: perfumowanej i bezzapachowej. Ja recenzuję perfumowaną. + lekka formuła + bardzo dobry skład + formuła dla cery wrażliwej + idealny jako prewencja na 1-sze zmarszczki + lekki subtelny zapach + szybko sie wchłania + szalenie wydajny + dogłębnie nawilża i rozpulchnia skóre + wygładza 1-sze zmarszczki + nie podrażnia + nie uczula + lekko rozświetla + nie zapycha + idealny do kazdego typu skóry + nadaje sie pod oczy + nie gryzie sie z filtrami + idealny pod podkład + nie roluje się +/- cena, jednak biorąc pod uwagę wydajność i skuteczność- warto! Krem zachwyca bogactwem składników i lekką formułą. Szybko sie wchłania, nawilża i rozpulchnia skórę, przez co zmarszczki mimiczne bledną. nałożony na okolice oczu, nie powodował opuchnięć. Niezwykle łagodny, po prostu świetny. Najlepszy krem nawilżający! Polecam!Używam tego produktu od: miesiącIlość zużytych opakowań: 1x15ml _____________________________________________________________ Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody redakcji zabronione.