Kremy na dzień

Nivea VisageQ10 Krem na dzień 50 ml
Nivea Q10 Ujędrnienie

• 28 marca 2025 o 14:06
    Dobry krem na dzień
    Lubię serię q10 i ten krem też mnie nie zawiódł. Dobrze nawilża, nie zapycha ani nie podrażnia. Nadaje się pod makijaż chociaż całkiem się nie wchłania ale nie roluje się i dobrze współgra z podkładem więc to nie jet problem. Mam skórę wrażliwą, mieszaną z pierwszymi zmarszczkami i u mnie krem się sprawdza. Myślę, że do niego wrócę.
  • 12 marca 2025 o 15:05
    Mój ulubiony
    Kremy Nivea towarzyszą mi już od wielu, wielu lat, a ten na dzień jest jednym z moich ulubieńców. Jest wyjątkowy pod każdym niemal względem. I wydajność, i konsystencja, i zapach, i to jak świetnie się rozprowadza i wchłania w skórę. Postawiłabym mu 5+. Cena, zwłaszcza w ostatnich miesiącach wywindowała się w górę... Zwykle czatuję na przeceny...
    Zalety:
    • Super wydajność
    • Konsystencja dobra
    • Cudowny zapach
    • Działanie widoczne
    Wady:
  • 26 lutego 2025 o 7:50
    Mój faworyt na dzień
    Krem Nivea Q10 z SPF15 to świetny wybór do codziennej pielęgnacji. Ma lekką konsystencję, dobrze się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu na skórze. Skóra po jego użyciu jest nawilżona, a uczucie komfortu utrzymuje się przez cały dzień. Krem poprawia jędrność skóry i daje przyjemne poczucie gładkości. Dodatkowo, obecność filtra SPF15 zapewnia ochronę przed szkodliwym wpływem promieni słonecznych.
    • Konsystencja
    • Działanie
    • Spf
    natty08
    28 kwietnia 2024 o 23:54
    Sprawdza się w codziennej pielęgnacji
    Krem Nivea Q10 Ujędrnienie to dobry wybór dla osób poszukujących skutecznego produktu pielęgnacyjnego. Po nałożeniu kremu skóra od razu staje się nawilżona i miękka w dotyku, co daje przyjemne uczucie komfortu. Jedną z największych zalet tego produktu jest jego lekka formuła, która błyskawicznie się wchłania. Dzięki temu nie pozostawia tłustej warstwy na skórze, co jest szczególnie ważne, zwłaszcza w przypadku osób o skórze skłonnej do przetłuszczania się. Co więcej, krem nie zapycha porów, co może być problemem dla wielu osób o skłonnościach do trądziku czy zaskórników. Dodatkowo krem posiada przyjemny delikatny zapach. Dodatkowym atutem jest fakt, że produkt oferuje ochronę przeciwsłoneczną SPF 15, co sprawia, że jest idealnym rozwiązaniem na codzienną ochronę przed szkodliwymi promieniami UV. Dzięki temu nie tylko pielęgnuje skórę, ale również chroni ją przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych, co jest niezwykle istotne dla zachowania jej młodego wyglądu na dłużej. Podsumowując, krem Nivea Q10 Ujędrnienie zasługuje na uwagę. Jego przyjemny zapach, skuteczność nawilżenia i ujędrnienia, lekka formuła, brak efektu zapychania oraz dodatkowa ochrona przed promieniowaniem UV sprawiają, że jest to produkt, który warto mieć w swojej codziennej rutynie pielęgnacyjnej.
  • 24 marca 2024 o 10:42
    Pokochałam,idealny do cery dojrzałej
    Kupiłam ten krem zachęcona promocją w dorogerii Rossman. Mam cerę dojrzałą ale dobrze utrzymaną,tzn w większości jest całkiem normalna,lekko przetłuszcza się w strefie T.Ale zaczęły się też pojawiać pierwsze zmarszczki(skończyłam 50lat),i chciałam z nimi powalczyć. Używam tego kremu ok 2 m-ce.Na początku wydawał mi się zbyt gęsty i zbyt bogaty do mojej skóry.Ale po pierwszej aplikacji byłam zaskoczona ,że mimo tej kosystencji bardzo ładnie i dość szybko się wchłonął.Jest nieco "tępy"gdyż zawiera spf,ale nie szczypie nawet kiedy nałoży się go pod oczy. Przy dłuższym stosowaniu po ok miesiącu, zauważyłam widoczne zmniejszenie zmarszczek i załamań ,także na dekolcie bo tam też go używam.Skóra stała się bardziej miękka ale też sprężysta.No i jest naprawdę widocznie nawilżona. Krem nadaje się pod makijaż tylko trzeba mu dać chwilę aby się dobrze wchłonął.Ale za to podkład zaaplikowany na cerę też wygląda lepiej,gładziej . Po 2 miesiącach stosowania jestem zachwycona efektami i zamierzam dokupić też krem na noc,by wzmocnić działanie i kompleksowo zadbać o jeszcze lepsze efekty. W trakcie używania nie wystąpiły u mnie żadne podrażnienia czy reakcje alergiczne,a bywał że po innych kremach tak się działo. Jest to jeden z lepszych kremów które stosowałam i na stałe zagości w mojej pielęgnacji.
    Zalety:
    • Ładny zapach,delikatny i nie drażniący
    • Widocznie nawilża i wygładza skórę
    • Po dłuższym stosowaniu są widoczne efekty w postaci spłycenia zmarszczek i ujednolicenia sktruktury skóry
    • Dodatkowy bonus w postaci spf,co prawda 15 ale zawsze fajny dodatek i co istotne spf nie podrażnia
    Wady: