Cienie do powiek

Artdeco Pearl 399
hairstore.pl
Artdeco Duochrome 218 soft brown mau
Artdeco

Nasi użytkownicy zostawili 233 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Enska11
    27 lipca 2022 o 16:45
    Bardzo trwały
    Żadko znajdywałam ładne matowe cienie, marka Art Deco jednak przerwała złą passę :) Mam delikatny odcień brącu, matowy z prawie niewidocznymi drobinkami odbijającymi światło. Są trwałe, nie załamują się w kącikach powiek, jednak tylko w chłodniejsze bądź ciepłe dni. W upalne dni lata po 6 godzinach niestety można zauważyć nielubiane przez nas kreski :] Mimo to utrzymują się bardzo długo, czasem wystarczy tylko poprawić. Nie mam kasetki do cieni, ale magnes przyczepia się także do pralki :) Jeśli nie znalazłyście absolutnego ideału, to narazie polecam magnetyczny cień Art Deco! :) Jedną gwiazdkę odejmuję za wielkość tego cudeńka i za cenę nieadekwatną do wyżej wspomnianego rozmiaru.
  • 2 maja 2021 o 18:27
    lubię możliwość wyboru, ale łatwo się kruszą
    Ogólnie podoba mi się możliwość własnej kompozycji kolorów, bo w gotowych paletkach używam zazwyczaj 2, a w porywach 3 cieni. No i duży plus za eko podejście, bo używamy kompaktu wielokrotnie. Mam bazową kość słoniową i ciemny brąz trochę wpadający w fiolet. Kolory są nieźle pigmentowane, ale nie tak mocno jak np. cienie Dior czy Clinique. No ale cena też niższa. Rozprowadzają się nieźle, trwałość jest średnia. Nie podrażniają. Dla mnie są to to takie średnie cienie, których mogę używać, ale znam lepsze. Opakowanie jest bardzo ładne, eleganckie, z lusterkiem. Niestety cienie się kruszą. Ciemny nie przeżył podróży samolotowej (jest w kawałkach). Wciąż nadaje się użycia, ale mam cienie, które kilka razy odbyły podróż za ocean bez żadnego uszczerbku.
    Zalety:
    • cienie poprawne
    • duży wybór kolorów
    • nie podrażniają
    • ładne opakowanie wielokrotnego użytku
    Wady:
    • kruche
    Igsylwu
    4 stycznia 2021 o 18:06
    830 Sparkle nice, metalik łee 870, 880
    Posiadam 3 cienie. Dwa metaliczne 870 i 880 I jeden Sparkle 830. Metalik są miękkie, dobrze się nakładają, ale słabo błyszczą. Za to błyskotka 830 jest świetna, dobrze się rozprowadza, jak masełko, nadaję się do powieki 'dojrzałej' pięknie błyszczy????
    Zalety:
    • Jakość
    • Nie robią się plamy
    • Ładnie błyszczy 830
    • Nadają się do powieki dojrzałej
    Wady:
    • Metaliczne mogłyby się lepiej błyszczeć
    domkep
    13 września 2020 o 10:29
    Przecietne
    Sugerując się cena i marką cieni spodziewałam się wow. Niestety produkt mnie zawiódł. Cienie są przeciętnie napigmentowane. Delikatnie się obsypują przy nakładaniu. Nakładają się nierówno i by osiągnąć jednolite wykończenie trzeba kilka razy pociągnąć pędzelkiem. To co jest ich pozytywem to trwałość. Nie uczulają i nie wywołują łzawienia oczu. Dla mnie jednak to za mało by sięgnąć po kolejne pudełeczko tych cieni.
  • 17 czerwca 2020 o 19:17
    Słabiutkie.
    Miałam takich 5 pojedynczych cieni i niestety na każdym kolorze sie zawiodłam. Cienie są słabo na pigmentowane. Kolor wytrąca się podczas blendowania. Jeden cień świecący nie chciał sie przyklejać do powieki. Robimy się brzydkie dziury i prześwity. Nie warto kupować ich w tej cenie. Już lepiej czekoladkę z revolution kupić, jak się jest osobą początkującą.