Cienie do powiek

Maybelline New York Lemonade Craze, Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 125 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 maja 2024 o 22:18
    Paletka
    Dużo osób polecało mi tą paletke bałam się jej kupić ponieważ ja nie używam cieni do powiek iż mam opadającą powiekę zaryzykowałam i kupiłam tą paletke jestem zachwycona napigmentowane są w 100% nie osypuja się i pięknie wyglądają przez cały dzień na oku polecam każdemu
    tysia_z
    3 sierpnia 2023 o 9:31
    Przyzwoita kolorowa paleta podróżna
    Paleta posiada piękny cień strawberry lemonade, głównie ze względu na niego ją kupiłam. Cienie są średnio napigmentowane, osobiście wolałabym mocniejsze, żółty ma piękny odcień, ale naprawdę trzeba się solidnie namachać pędzlem, żeby go było widać na powiece. Cienie się dobrze nakładają na pędzel, nie osypują. Plastikowe opakowanie szybko się rysuje i niestety zawiasy padły mi po miesiącu używania.
    Zalety:
    • Dobór kolorów cieni
    Wady:
    • Pigmentacja
    Naatia
    28 października 2020 o 13:35
    Nie za cenę regularną
    Skusiłam się na te paletkę na dużej promocji w Rossmanie, gdzie dałam za nią troszkę ponad 20 złotych. Jej cena regularna wynosi ponad 70 złotych, co jest moim zdaniem zdecydowanie mocno przesadzone. Najbardziej w paletce podoba mi się kompozycja kolorów. Mamy tutaj klasyczne beże, róże i moje ulubione kolory- pomarańcz i ciepły żółty. Cienie czysto matowe i ładne błyski metaliczne. Sugar coated to niezwykły metaliczny pomarańcz, który jest moim zdaniem najlepszym cieniem w tej palecie. Wygląda zjawiskowo. Do cieni błyszczących nie mogę się w ogóle przyczepić, niektóre nieco delikatniejsze dobre na codzień. Można ich używać jako toperów. Main squeeze ma przepiękne żółto-złote drobinki, uwielbiam go. Jeśli chodzi o cienie matowe, to faktycznie pigmentacja pozostawia wiele do życzenia. Różowy, żółty i pomarańczowy są całkiem niezłe, można z nich wyciągnąć kolor. Reszta moim zdaniem trochę za słaba. Szczególnie jak na paletę o takiej cenie regularnej. Spodziewałabym się dużo lepszej pigmentacji. Wiadomo, że czym więcej nakładam, też te cienie się coraz bardziej pylą. Generalnie to taka moja paletka do codziennych, delikatnych makijaży, na jakieś letnie wyjazdy, gdzie można trochę zaszaleć z kolorową kreską. Przy nabieraniu cieni trzeba uważać, żeby przypadkiem nie nabrać dwóch kolorów na raz.
    Zalety:
    • bardzo ładna kolorystka
    • metaliczne cienie przepiękne
    • mała, kompaktowa paletka, idealna na wyjazdy
    Wady:
    • dosyć słaba pigmentacja szczególnie neutralnych cieni
    • przy nabieraniu kilkukrotnym mocno się pylą
    • zbyt wysoka cena regularna
  • 10 października 2020 o 21:59
    mam inne zdanie
    Czytam niektóre komentarze i się zastanawiam czy nie trafiłam czasem na lepsza partie. Dorwałam na mega promce w Rossmanie. Nigdy bym jej nie kupiła w regularnej cenie. Pigmentacja wystarczająca, cienie ładnie się blendują. Ogólnie ładne kolory chociaż tego różowego w ogóle nie używam. Cienie pachną cytrynową herbatą
    Zalety:
    • kolory nadające się do dzienniaka
    • herbaciany zapach
    • nie osypują się
    • ładnie się blendują
    Wady:
    • różowy cień, moim zdaniem okropny
  • 19 czerwca 2020 o 11:56
    Coś tu nie gra
    Paletę cieni pożyczyła mi koleżanka z myślą, że może mi uda się ogarnąć te cienie. Niestety paleta jest bardzo słaba i nie sprawdziła się u mnie, także wylądowała ponownie u koleżanki. Po pierwsze - opakowanie jest wykonane z plastiku bardzo słabej jakości. Raz mi spadło i pojawiła się rysa przez całą przezroczystą ,,klapkę". Paleta nie ma lusterka, co wpływa na niekorzyść. Po drugie - cienie są słabej jakości. Są słabo napigmentowane i okrutnie się osypują. Kruszą się już w opakowaniu, a po upadku to ogółem była masakra w opakowaniu - cienie się osypały i wymieszały między sobą. Cienie strasznie pylą i dostają się do oka, co powoduje dyskomfort i podrażnienie. Praca z ta paletą była bardzo uciążliwa. Zdecydowanie nie jest warta swojej ceny. Z pewnością palet od Makup Revolution są sto razy lepsze niż ta, a są tańsze i mają lusterko. Szkoda, bo kolory cieni są bardzo ładne, wpasowują się w moje gusta, no ale cienie za taką cenę powinny być dobrej jakości. A tym czasem ich jakość powala na kolana swoją beznadziejną trwałością i pigmentacją.
    Zalety:
    • ładna kolorystyka
    Wady:
    • zbyt wysoka cena
    • cienie są suche, słabo napigmentowane i się osypują
    • praca z tą paletą to dramat
    • opakowanie bez lusterka