Wody perfumowane damskie

Bi-es Ti Amo Ti Amo Red EDP

Bi-Es Ti Amo Ti Amo Red Woda Toaletowa 100ml

• 20 czerwca 2014 o 20:33
    Ładny, słodki, letni zapach.
    ZAPACH Zapach – ciepły, mocny, słodki, intensywny. Utrzymuje się długo na skórze (ok. 6 godzin jest ładnie wyczuwalny), na ubraniach znacznie dłużej. Nuty zapachowe – wanilia, konwalia, jaśmin, czerwone pomarańcze – naprawdę słodki, przyjemny kwiatowo-owocowy i typowo letni zapach :) OPAKOWANIE Poręczna, szklana, czerwona buteleczka. Ładnie prezentuje się na toaletce, jest całkiem wytrzymała (jedynym minusem jest wieczko/zamknięcie/nakrętka/jakkolwiek by to nie nazwać – po kilku użyciach zaczęła spadać i za nic nie chce pozostać na miejscu przy wrzucaniu buteleczki np. do torebki). WYDAJNOŚĆ Przy intensywnym i nieoszczędnym używaniu starcza na 3,4 miesiące. DOSTĘPNOŚĆ Sklep, drogerie internetowe oraz drogerie stacjonarne z ofertą sieci Bi•es. CENA Za dużą, 100ml. buteleczkę zapłaciłam ok. 20zł. Cena w stosunku do wydajności i jakości jest bardzo dobra. :) Używam tego produktu od: okres wakacyjny 2012 Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 20 czerwca 2014 o 14:11
    Bardzo przyjemny zapach
    Miałam ten zapach kiedyś i bardzo mi się podoba do teraz. Planuję zakup tego właśnie zapachu gdyż jest naprawdęfajny. Lubię zapachy delikatne i lekko słodkie, dziewczęce. ZALETY: - delikatny, subtelny, lekko słodki (wedle gustów, dla mnie zaleta) - utrzymuje się naprawdę sporo czasu (tak więc w miarę trwały) - nie drogi - ładna buteleczka WADY: - szczerze powiem że jak dla mnie nie ma chyba wad, tym bardzie patrząc na cene. Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 buteleczki po 100 ml
  • 9 maja 2014 o 19:33
    Mężczyźni go kochają ;)
    Jeden z moich must have wśród zapachów. Odpowiednik Cacharel \'Amor amor\'. Miałam już ten z LaRive, którym wszyscy się zachwycali, postanowiłam więc zakupic ten z Bi-es i zgadzam się z jedną z poprzedniczek-niby to to samo, a jednak inne ;) Spodziewałam się identycznego zapachu jak z LR, ale ten jest bogatszy, jeszcze bardziej zmysłowy. Jest w nim taka fajna nutka-owocowa, której nie czuc w \'Sweet Rose\'. Taki randkowy zapach, w sam raz na maj. Ja używam również do pracy i wszyscy się nim zachwycają, spisują nazwę, mówią, że czuc mnie już na korytarzu :D podczas gdy mój nos się przyzwyczaił, myślę, że nie czuc, czuje otoczenie. Mężczyźni kochają ten zapach,często komplementują; kiedyś w sklepie szli za mną panowie piejąc na głos, że pięknie pachnę ;) Mój facet kocha ten zapach, zachwyca się nim i tuli się do mnie wdychając go na głos ;) Jak tylko poczuje, od razu mówi: \'Mmmm, Amor Amor\'! :D [nazywa je wg oryginału]. Nie jest tandetny jakby to wydawało się za tę cenę. Wiadomo, że wierną kopią Cacharel nie będzie, bo to tylko odpowiednik. Taki owocowo-różany, pod koniec bardziej ostry, pieprzny, nie czuc już tego owocu, ale ja dopsikuję, bo uwielbiam tę nutkę ;) Szkoda, że ta wanilia nie jest bardziej zawiesista i nie czuc jej tak bardzo. Buteleczkę mam z tych nowszych-okrągłą,a nie jak na rysunku powyżej. Nabywam je w drogerii osiedlowej za 20zł ;) Zawsze będzie u mnie na półce, ale pokuszę się też na oryginalną wersję \'Amor Amor\' ;) Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
    avis90
    16 października 2013 o 0:17
    Romantyczna kocica
    Kilka lat temu w prezencie dostałam perfumy Ti Amo, Ti Amo. Urzekł mnie od pierwszego razu ich zapach, ostry, ale nie agresywny. Natarczywy, ale nie przekracza granicy dobrego smaku. Bardzo długo utrzymuje się na ubraniach i w powietrzu nie drażniąc nosa. Dobrze dobrana kompozycja powoduje, że nadaje się zarówno do pracy, jak i na randkę. Jest idealnym dodatkiem do pikantnych wieczorów, same w sobie nadają nastrój. Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: 6 x 100 ml
    afro89
    19 lipca 2013 o 13:18
    słodkawy, lekko musujący
    Jak na tak tanie perfumki pachnie całkiem fajnie, jest też wyczuwalny dla otoczenia, mój mąż poczuł pomimo kataru. Głównymi nutami jakie czuję są pomarańcze, czarna porzeczka i coś cięższego może piżmo z wanilią. Zapach będzie fajnie pasował na letni wieczór, jest moim zdaniem dość seksowny, więc raczej dla młodszych albo młodo, seksownie wyglądających 40-tek, nie widzę w tym zapachu eleganckiej pani w średnim wieku, ale to tylko moje zdanie. Edytuję: Kupiłam dziś w Makro i perfumy mają inna ładniejszą butelkę, okrągłą, cieniowana, zdecydowanie zmiana na plus, mam tylko nadzieje że sam zapach się nie zmienił Używam tego produktu od: dziś Ilość zużytych opakowań: pierwsza setka

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie