Nivea Visage, Piękno i Perfekcja, Matujący krem nawilżający na dzień do cery mieszanej i tłustej SPF 8 (nowa wersja)

• 30 grudnia 2015 o 16:49
    Do mojej cery doskonały
    Plusy - matuje moją strefę T - tani - wydajny - ma ładny rześki zapach - nie podrażnia - nie uczula - szybko się wchłania - solidne i estetyczne opakowanie Minusów nie zauważyłam Używam tego produktu od: w zimę Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 13 grudnia 2014 o 12:11
    ze średniej półki
    Zastanawiałam się czy krem nie blokuje porów, ponieważ zauważyłam wzmożone wydzielanie seubm i musiałam częściej robić peeling. Nie wiem do końca jak to jest, ale czuję, że skórę mam gorszą po tym kremie. Zamiast matować na długo to wystarcza na 2-3 h a później święcę się aż do wieczora jeśli nie użyję toniku. Krem nie nadaje się pod makijaż moim zdaniem. Skóra bardzo szybko mi się przetłuszcza. Krem ma takie „chwilowe” zalety tzn: szybko się wchłania, ładnie pachnie, jest w wygodnym opakowaniu, matuje (na krótko). Używam tego produktu od: grudnia 2013 Ilość zużytych opakowań: niecałe 1
    andolka
    13 grudnia 2014 o 10:02
    Taki sobie...
    Raczej nie byłam zadowolona z tego kremu... fakt, że nie wysuszał, ale do matowienia to mu raczej daleko... krem matująco-wygładzający z Urody matuje lepiej... a Nivea to taki zwykły krem... krzywdy mi nie zrobił, ale tez jakiejś poprawy czy matowienia nie zanotowałam. Za to jest bardzo wydajny. Chyba z pół roku go męczylam jak nie dluzej... Zapach ładny, świeży. Lekka konsystencja, przyjemnie się go używało, ale uważam, że są lepsze i tańsze kremy. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1
    Nikkula
    17 września 2014 o 16:06
    Idealny krem do codziennej pielegnacji twarzy
    Krem super. Delikatny, w sam raz pod makijaż. Nie wyjdę bez niego z domu. Ladnie pachnie, matuje, nawilza skóre mieszana. Uzywalam kiedys garniera do mieszanej ale byl on troche za mocny i podraznial lekko. Tutaj tego nie ma, skora odpoczywa po uzyciu tego kremu. Polecam, wydajny krem Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 15 września 2014 o 12:34
    NIE!
    Od dawna szukam dobrego kremu, który poradzi sobie z moją tłustą cerą. Niestety to nie ten. Mimo mojej początkowej euforii spowodowanej genialną konsystencją kremu, muszę dać mu jedną gwiazdkę. +konsystencja +zapach -nie matuje -zostawia tłusty film -być może powoduje wysyp na twarzy (nie jestem w stanie jednoznacznie stwierdzić, ponieważ piłam wtedy skrzyp, pokrzywę i drożdże, co także mogło to powodować) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno