Wody perfumowane damskie

Bi-es Aqua Dulci EDP

Bi-Es Aqua Dulci Woda Perfumowana 50ml

• 17 lipca 2015 o 13:44
    Coś mi w nim przeszkadza
    Kupiłam ten zapach ze względu na opinie i w pierwszej chwili mi się podobał, ale z czasem zaczął trochę męczyć. Wyczuwam w nim jakiś dziwny ton, który psuje całość. Jakieś mocne zioło, czy co. Wbrew pozorom nie jest świeży i lekki. Trudny do opisania. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Felidae
    20 sierpnia 2013 o 13:02
    Cudowny na cieplejsze dni
    Oj, długo się go naszukałam. Pierwszy raz powąchałam go w Biedronce i urzekł mnie słodkim, ale co ważne - świeżym zapachem. Patrzyłam w Naturach, ale w Gdańsku go nigdzie nie widziałam. Szukałam po innych sklepach gdzie są perfumy Bi-es i nigdzie go nie było, a chciałam go mieć, bo na lato wydał mi się idealny. Rozglądałam się za nim chyba przez dwa miesiące i ostatecznie zamówiłam przez allegro. Zapach jest śliczny i jak najbardziej na lato. Nosiłam go w największe upały i nie było mowy o żadnej mdlącej słodyczy. Świeży, a przy tym słodki, jednak świeżość gra tu pierwsze skrzypce. Dodatkowo zapach zamknięty jest w pieknym flakonie. Piękne, jakby mrożone szkło, a w środku błękitna woda - kojarzy mi się z orzeźwiającym, zmrożonym drinkiem podanym w barze na plaży gdzieś nad oceanem. Piękny świeżak. :) Używam tego produktu od: początek lipca 2013 Ilość zużytych opakowań: wciąż pierwsze
  • 4 sierpnia 2013 o 20:03
    jak za taką cene to CUDO!
    Trafiony przypadkiem za śmieszną cenę 11 zł w drogerii Natura. A pokochałam go od \'pierwszego psiknięcia\'. Jest to świeży, orzeźwiający zapach na cały rok. Jest naprawdę unikalny. Utrzymuje się długo na ubraniach i skórze. Ma w sobie nutkę słodkości ale nie mdlącej. Świeży ale nie ogórkowy. Jakby kwiatowy ale i owocowy. Wszystkie nuty zapachowe są bardzo subtelne i kobiece. PO PROSTU CUDOWNY. Zostane z nim na długo o ile zobaczę go w sklepach. Bo ciężki jest do zdobycia, ale naprawdę warto. Używam tego produktu od: 3-4 miesiące? Ilość zużytych opakowań: 1 zużyte- 50 ml
    1joa
    16 listopada 2012 o 15:19
    piękny
    Uwielbiam po prostu i moje otoczenie też. Ma w sobie nutę świeżości, ale i lekką słodycz. Piękny, zmysłowy zapach i do tego trwały. Nie drażni i nie męczy, co dla mnie jest bardzo ważne. Dla mie nadaje się na cały rok, bo nie jest to typowy świeżak. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 31 października 2012 o 8:49
    Lubię za lekkość
    Nie lubię wydawać majątku na perfumy, dlatego szukam tańszych a równie dobrych co te "markowe". Kupiłam te perfumy w Biedronce za jakieś 15 zł. Zapach bardzo mi się spodobał. Skojarzył mi się z morzem, latem i wakacjami. Nie będzie drażnił otoczenia. Prosta buteleczka a w niej zamknięty lekki i przyjemny zapach. Jeśli chodzi o trwałość to też nie ma co się przyczepić, cały dzień można się nim cieszyć. Używam tego produktu od: około 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie