Wody perfumowane damskie

La Rive Amore di Fiore EDP

• 17 grudnia 2013 o 21:22
    Ach...
    Zakupiłam te perfumy przeczytawszy wcześniej pochlebne opinie no i druga sprawa-to odpowiednik Armaniego Manii, które niegdyś używałam i bardzo sobie chwaliłam. Ja nad zapachami bardzo nie filozofuję-albo coś mi się podoba albo nie :D Bardzo lubię jak zapach po psiknięciu rozpoczyna się pieprzem i tu tak zaiste jest [nie ma go powyżej w nutach, ale na nowszych składach tak]. Zapach jest piękny-na początku pieprzny, za chwilę kwiatowo- przyprawowo-słodki :) Bardzo intrygujący, seksowny, elegancki... Działa na mężczyzn :P Utrzymuje się tak 2 godziny, ale może zabrzmi to paradoksalnie-pod tym wzgledem wolę odpowiedniki, bo często oryginały po paru godzinach po prostu mnie męczą i nierzadko boli mnie głowa...i choćbym nie wiem jak kochała zapach...nie lubię czuć się osaczona przez zapach cały dzień...jeżeli czuję, że chcę jeszcze, to dopsikuję, a w przypadku takiej ceny i pojemności-nie szkoda mi ;) To jest naprawdę zadziwiający zapach, zdecydowanie na jesień, zimę, ewentualnie wiosnę [ale też nie gorącą]. Otula w chłodne dni. Dużo osób go komplementuje. Buteleczka jest bardzo ładna, kwadratowa, zdobi półkę. Zapłaciłam 19,50. Podpisuję się pod recenzją pierwszą-uszczęśliwia ;) Czasem na noc sobie psiknę do poduszki i aż chce się mruczeć ;) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
    Buraska
    30 października 2013 o 18:50
    Za słodkie, za mdłe
    Perfumy niespecjalnie mi się spodobały. Zapach jest okropnie mdły, niewyraźny i nudny. Nie lubię tak delikatnych zapachów. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: testy
  • 14 października 2012 o 16:25
    Ten zapach mnie uszczęśliwia ;D
    Jestem kompletnie zaskoczona całą marką perfum La Rive.Zawsze wystrzegałam sie podróbek,twierdząc że pachna bardzo słabo,często wręcz ordynarnie i zawsze wyczuwałam w nich taką bazarową nutkę.Aż do pewnego momentu,kiedy to przez przypadek natknełam sie na te perfumy,które są imitacja Armani Mania-mojej obsesji zapachowej od lat.Perfumy wyżej wspomniane miałam w oryginale i do dziś przechowuje pusty flakonik.Mam więc porównanie.Zacznę od tego że sam flakonik perfum La Rive jest naprawde śliczny i zdecydowanie nie trąci tandetą.Stanowi prawdziwą ozdobe toaletki.Do tego pojemność 90 ml.to coś dla mnie.Ja jestem maniaczka perfum i nie przyznam się nawet ile flakoników mam na stanie;).Zużywam je bardzo sukcesywnie i wciąż dokupuje jak mi sie coś spodoba.Ale wracajac do recenzji.Perfumy LA Rive powąchałąm przy okazji jakiś zakupów w Naturze i o mało nie padłam ze zdziwienia,kiedy zaraz po spryskaniu nadgarstka roztoczyła sie przepiękna,szlachetna woń mojej Mani.Zero alkoholu,zero zjęłczałego zapachu,poprostu czysta,szlachetna nuta Mani.No może troszkę lżejsza,bardziej rozwodniona ale jednak cudowna i upajająca.Te perfumy pachną poprostu przepięknie.W życiu nie przypuszczałam że za 24zł.mogłabym znależć coś tak cudownie pachnącego.Trwałość oczywiście nie poraża,ale na mnie mało co poraża i utrzymuje się dłużej niż 3-4h.W tym wypadku jest to ok.2h na skórze,zaś na ubraniach i włosach praktycznie cały dzień.Zapach nie ulatnia sie i nie wietrzeje w bazarowym stylu.Absolutnie zachwyca od początku do końca.Oczywiście spryskuję się obficie i dopsikuje kilkakrotnie ale nie przeszkadza mi to.Oryginał kosztuje z 10 razy tyle a La Rive mogę zawsze dokupić.No i nie muszę go sobie rezerwować na specjalne okazje,używam bez wyrzutów sumienia do przesady ;).Polecam bardzo serdecznie.Nawet największym sceptyczkom i tym które podróbek poprostu nie uznają,jak ja wcześniej ;D.Fantastyczna alternatywa dla tych które nie wydają na \'\'firmówki\'\' setek.Ja si ę zakochałam i juz mam dwa kolejne zapachy od La Rive i poluję na następne. Używam tego produktu od: dwóch tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 duże

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie