Balsamy do ciała

Ejove Cosmetics Aloe Vera, Krem do ciała 100% aloes

• 13 marca 2021 o 14:42
    Bardzo fajny krem
    Bardzo fajny krem, używam miesiąc i na pewno będę kupować :) Bardzo dobrze nawilża, mam problemy z suchą skórą i odkąd go stosuję to problem zniknął. Nakładam rano i wieczorem, szybko schnie i się wchłania dzięki czemu nie brudzi mi ubrań. Świeży zapach, nie uczula. + nawilża + zapach
  • 12 lutego 2019 o 0:54
    Świetny produkt
    Nie wiem jak z dostępnością i ceną produktu bo dostałam go od siostry która dostała go od przyjaciółki. Krem ten świetnie nadaje się pod makijaż. Dość szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej skóry. Bardzo dobrze nawilża. Mam też wrażenie że po miesiącu stosowania delikatnie wyrównał mi koloryt twarzy. Duża zawartość aloesu w składzie jest dobra dla skóry. Świetny produkt i jeśli jest dostępny z Polsce to na pewno kupię go kolejny raz. Krem ten używam od około 3 miesięcy prawie codziennie i zużycie jest niewielkie gdyż produkt jest dość duży i niewielka ilość kremu starcza na nałożenie go na całą twarz. Z całego serca polecam go wszystkim ❤
  • 10 maja 2018 o 3:30
    Natychmiastowe ukojenie i pieszczota.
    Dostałam w prezencie, przywieziony z Kanarów. Zupełnie nie znany mi produkt potraktowałam obojętnie... do pierwszej aplikacji. Suche łydki - zniknęła "rybia" łuska niemal bez śladu, inne moje różne smarowidła nie radziły sobie z mocno przesuszona skóra łydek, po zimie. Suche dłonie... po parunastu sekundach od wmasowania w skórę cudowne ukojenie, dłonie mi zniknęły... takie dziwne uczucie, były, suche i podrażnione, czułam że są i że nie są dobrej kondycji a nagle ich nie ma, uczucie błogostanu. Skóra gładka jak doopka niemowlaka. W te pędy do internetu i szukam co to jest za produkt i znalazłam tutaj 3 (opinie) same dobre :). Potwierdzam! Produkt jest bardzo fajny, coś robi i robi to na medal. Posmarowałam twarz po pilingu kawitacyjnym (domowo), zobaczą jak będzie rano. Zaczęłam TO szanować i już nie wetrę w stopy ;). Za dobry, szkoda, trza oszczędzać :). Cena na opakowaniu 3,90 Euro.
    Zalety:
    • natychmiastowe ukojenie przesuszonej skóry
    • wygładzenie skóry, jakby głaskać masło
    • nawilżenie
    • zapach bardzo subtelny, kojarzący mi się z kosmetykami dla niemowląt
    Wady:
    • Brak wad
    Agala89
    5 marca 2018 o 12:03
    Wspaniały!
    Kupiłam na wakacjach skuszona promocją - 2x200ml za 2 euro. Nie znałam produktu, ale w ciemno porobiłam zapasy i obdarowałam też rodzinę. Wszyscy są zachwyceni! Super nawilżenie i odżywienie skóry i delikatny zapach :) jeden z lepszych balsamów jakie do tej pory miałam.
    Zalety:
    • nawilżenie,
    • odżywienie,
    • delikatny, przyjemny zapach,
    • wydajny (używam kilka miesięcy i jeszcze mam trochę produktu),
    • kupiony za parę groszy.
    Wady:
    • brak.
  • 17 stycznia 2018 o 21:01
    Najlepszy♥
    Dostałam w prezencie od Mamy! Przywieziony z Wakacji. Skradł moje serce, jestem miłośniczka balsamów, kremów do ciała, a Ten jest WYJATKOWY Pięknie Pięknie pachnie Cudownie nawilża Baaardzo szybko sie wchłania To perełka Aloesowa♥ 100% Aloesu, lekki stosuję go do wszystkiego ( Nawet jako maseczka nawilżająca) Cudo Natury
    Zalety:
    • Wszytko