Balsamy do ciała

Mediderm Cream Krem regenerujący dla osób chorych na łuszczycę, egzemę i atopowe zapalenie skóry

Mediderm Krem, 625 g 625 g
e-ZikoApteka.pl
MEDIDERM emulsja do kąpieli 500ml
Mediderm

• 25 lutego 2025 o 23:34
    Bardzo odżywczy
    Zacznę od tego, że nie mam problemów zdrowotnych związanych ze stanem skóry. Na opakowaniu jest informacja o przeznaczeniu kremu dla osób chorych na łuszczyce i AZS, ja tego nie mam, ale korzystam od lat z tego balsamu. Jest dostępny w kilku pojemnościach i różnych formach podania. Na pewno jest w tubce, super jako krem do rąk i na podróż, a słoiku 500ml i chyba litrowy z pompką. Bardzo szybko się wchłania, jest mega odżywczy, regeneruje podrażnienia po depilacji. Jest bezzapachowy. Korzystam ja i moje dzieci od pierwszego dnia życia. Dostępny w drogeriach internetowych ale i większości aptek. Konsystencja między balsamem a masłem, nie jest zabity, ani lejący. Korzystam z niego od lat, ładnie pielęgnuje tatuaże
    Zalety:
    • Cena, działanie, nawilżenie, regeneracja, szybkie wchłanianie, konsystencja, forma podania.
    Wady:
    • Brak zapachu, ale to zrozumiałe w końcu to produkt medyczny
  • 31 stycznia 2025 o 10:27
    W dobrych pieniadzach
    Krem dostępny w różnych pojemnosciach, cena bardzo korzystna. Można go dostac chyba w każdej aptece. Kremu uzywam juz 2 albo 3 rok. Nie mam łuszczycy ale w okresie szczególnie jesienno zimowym mam bardzoe przesuszoną skórę a ten krem przynosi ukojenie. Nie jest to produkt magiczny który od razu wyleczy Wasze dłonie, ale jest pomocny, szybko sie wchłania i nie zostawia lepkiej ani tłustej warstwy. Jest bezzapachowy co sobie bardzo cenie w przpadku kremów do rąk.
  • 18 grudnia 2024 o 16:14
    Śwetny apteczny kirem nawilżający
    Mediderm Krem Dermatologiczny to produkt stworzony z myślą o pielęgnacji skóry wrażliwej, skłonnej do podrażnień oraz problemów dermatologicznych. Jego formuła jest łagodna i nawilżająca, co sprawia, że sprawdza się w codziennej pielęgnacji, zwłaszcza dla osób z problemami skórnymi takimi jak suchość czy łuszczenie się skóry. Krem działa regenerująco, wspomagając naturalną barierę ochronną skóry.
    Zalety:
    • Delikatna formuła
    • Skuteczne nawilżenie
    • Łagodzenie podrażnień
    • Odpowiedni dla skóry wrażliwej
    • Wspomaga regenerację skóry
    Wady:
    • Drogi w porównaniu do innych produktów
    • Mniej dostępny w drogeriach
    • Brak wyraźnego zapachu, co dla niektórych może być minusem
  • 15 listopada 2024 o 23:15
    Stosunek cena jakość bardzo dobra
    Krem mediderm stosuje od lat w różnych wielkościach opakowań. I to właśnie opakowania są ich minusem. Duży zakręcany pojemnik niestety ma problem z przykrywką, która niejednokrotnie jest wadliwa i nie zamyka produktu. Sam krem jest super. Stosunk do jakoś i wypada genialnie. Tłusty nawilżacz radzący sobie z wieloma problemami akory suchej i swędzącej. Zostawia nieco tłusta warstwę, która jednak szybko się wchłania pozostawiając skórę gładka i zregenerowana. Polecam
  • 2 listopada 2024 o 15:05
    Jest ze mną od lat...
    To jest mój i mojego męża must have w pielęgnacji od lat. Oboje borykamy się z atopowym zapaleniem skóry (AZS) i krem od Mediderm dosłownie ratuje nam skórę. Krem kupujemy zawsze w aptece. Jest to dość budżetowa opcja, szczególnie w większym opakowaniu. Ale w momencie, gdy skórę trzeba codziennie nawilżać sprawdza się idealne. Bardzo nie lubimy tłustego efektu na skórze, więc świetnie sprawdzają się kremy, które od razu się wchłaniają i nie pozostawiają lepkiej warstwy. Gdy trzeba tego kremu używać często, tak jak przy AZS, ten sprawdza się do tego idealnie. Poza nawilżaniem ciała, używam go także do twarzy, bo przyjemnie regeneruje cerę. Chociaż jest dość gęsty jak dla mojej cery mieszanej w kierunku tłustej, więc używam go "od czasu do czasu". Stosuję go także na dłonie, bo szybko się wchłania i dzięki temu krem nie przeszkadza mi w pracy. Uwielbiam jego skład ukierunkowany na pielęgnowanie i regenerację, cenę, konsystencję i wchłanianie oraz jego uniwersalność i brak zapachu. Wracam zawsze gdy się skończy i mam go w pogotowiu w swojej kosmetyczce.
    Zalety:
    • uniwersalny,
    • bezzapachowy,
    • super działa na azs,
    • szybkie wchłanianie