Kremy pod oczy

IVR Swiss+Made Instant Visible Result, Eyelift-Effect Treatment Krem odmładzający pod oczy

1 na 51 opinię

Mango3
    6 maja 2013 o 18:28
    Koszmar tej wiosny
    Mam 30 lat, więc chyba nie jestem za młoda na używanie tego specyfiku... Posiadam krem na załączonym obrazku. Wydaje mi się, że to ten sam produkt... Kremu używałam kilka dni. Na początku stosowania ucieszyłam się, gdyż krem nie szczypał podczas aplikacji, myślałam więc, że jest delikatny. Na drugi dzień skóra wyglądała na zmęczoną i suchą, ale postanowiłam dać mu kolejną szansę. W międzyczasie okazało się, że zaczęły szczypać mnie kosmetyki pod oczy, których używam od kilku miesięcy: krem pod oczy na dzień, korektor pod oczy, płyn micelarny czy żel do mycia twarzy. Po drugim czy trzecim dniu stosowania pod oczami pojawiły się czerwone plamy, a na powiekach łuszcząca, sucha skóra. Odstawiłam ten produkt, bo przez te kilka dni ze skórą pod oczami i na powiekach zrobił mi istny armagedon! Opakowanie też do kitu. Mało wydajny. Cena też średnio korzystna. OSTRZEGAM! Używam tego produktu od: używałam przez kilka dni Ilość zużytych opakowań: zaczęłam pierwsze i ostatnie